Een optimale vertering: het belang van een gezonde darmflora en lichtverteerbare voeding bij honden

4693 Keer bekeken
2 Opmerkingen
(5)
Ik ben Lindsey en sinds 2014 ben ik afgestudeerd dierenarts voor gezelschapsdieren. Zeven jaar lang heb ik met veel plezier in de praktijk gewerkt. Tijdens deze jaren heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen binnen allerlei takken van de diergeneeskunde, maar 1 ding dat altijd centraal stond was de communicatie en relatie met de klanten. Gebruik makend van de kennis en kunde opgedaan in de afgelopen jaren en gedreven door mijn passie voor dieren én mensen zal ik als adviserend dierenarts binnen PetPol klaarstaan om je te helpen bij vragen omtrent de ondersteuning van de gezondheid van je huisdier en zal ik zorgen voor up-to-date blogs en interessante weetjes! Uniek Dierenarts Nummer: 669722

laat een reactie achter

Beveiligingscode

Opmerkingen

 • betere darm flora
  Door:Joana Op 09-03-2024
  Beoordeling:
  5.0

  welk Produkt te nemen voor een betere vertering en betere darmflora wanneer bekend is dat het zuur in de maag van mijn boomer Lucky deze Produkten zal vernietigen. bestaat er een Produkt dat dit zuur zal overleven?

  Beantwoord door: Lindsey Cantillon Op 15-03-2024 Beste Joana,
  Heel goede vraag! Het is inderdaad belangrijk een product te kiezen waarvan bewezen is dat het levend tot in de darm komt, waar het zijn werking moet uitvoeren. NutraPro K9 Canine vermeld expliciet zuurbestendig te zijn door de dubbele coating, dus dit is wat ik zou aanraden voor Lucky.
  Met vriendelijke groet,
  Lindsey Cantillon,
  Dierenarts.

 • duidelyke taal in funktie van onderzoek
  Door:Johana Op 08-03-2024
  Beoordeling:
  5.0

  Dank je Lindsey voor deze duidelyke uitleg en ga ik een en ander uit proberen zodat Lucky mijn boomer stopt met aarde eten en doet die vanwegen verteren net als gras sprietjes eten.

  Johana

Blog navigation

Laatste berichten

Laatste Reacties