Stress

Actieve filters

Pet Remedy Kalmerende Doekjes - 12 stuks
Snel bekijken Quick View

Pet Remedy Kalmerende Doekjes - 12 stuks

€ 6,95 Prijs

De Pet Remedy kalmerende doekjes bevatten verschillende etherische oliën die dieren op een natuurlijke manier kalmeren. De doekjes zijn handig voor geluid-sensitieve dieren, die niet tegen het geluid van een spray kunnen. Je gebruikt de biologische doekjes op dezelfde manier zoals je zou doen met de kalmerende spray door zachtjes te wrijven rond de snuit, onder de kin en op de bovenkant van de borst van het huisdier. Dit is ook mogelijk bij paarden.

Deze kalmerende doekjes zijn ideaal voor onderweg, tijdens een wandeling of als je met je dier gaat reizen. Ze zitten in een handzame verpakking, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen. 

PUUR Trauma 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Trauma - 50 ml

€ 17,65 Prijs

PUUR Trauma is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden ter ondersteuning van het bewegingsstelsel na trauma zoals, aanrijding, ongeluk en/of schrik. Daarnaast heeft het een geruststellende werking.

PUUR Nervo 50 ml PUUR Nervo 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Nervo - 50 ml

€ 17,60 Prijs

PUUR Nervo / Nervositeit is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden in geval van stress. Hierbij kunt u o.a. denken aan:

 • Harde geluiden (vuurwerk of onweer)
 • Dierenartsbezoek
 • Operaties
 • Reizen
 • Bezoek aan trimmer
 • Wedstrijden
PUUR Calm / Onrust 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Calm / Onrust - 100 ml

€ 24,95 Prijs

PUUR Calm / Onrust is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden bij stress, nervositeit en onrust zoals bijvoorbeeld:

 • Wedstrijden
 • Bezoek hoefsmid
 • Vervoer
 • Behandeling dierenarts
Phytonics Strezz 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Strezz - 50 ml

€ 25,90 Prijs

De Phytonics Strezz Comp is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat ingezet kan worden bij acute en chronische stress, zowel fysiek als emotioneel. Het is ook werkzaam tegen bijvoorbeeld vuurwerkangst.

Bach Rescue Remedy Pets Druppels 10 ml
Snel bekijken Quick View

Bach Rescue Remedy Pets Druppels - 10 ml

€ 16,50 Prijs

De Bach Rescue Pets Remedy Druppels kunnen gebruikt worden in het geval van acute stress bij uw dier, zoals bijvoorbeeld, een bezoek aan de dierenarts, trimster, shows of wedstrijden.

Deze druppels zijn alcoholvrij!

Bach Rescue Pets Spray - 20 ml
Snel bekijken Quick View

Bach Rescue Pets Spray - 20 ml

€ 23,25 Prijs

De Bach Rescue Pets Spray kan gebruikt worden in het geval van acute stress bij uw dier, zoals bijvoorbeeld, een bezoek aan de dierenarts, trimster, shows of wedstrijden.

Deze spray is alcoholvrij!

Equitop Pronutrin - 3.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Pronutrin - 3.5 kg

€ 89,95 Prijs

Equitop Pronutrin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's ter ondersteuning van het maagslijmvlies. Het is uitermate geschikt voor paarden en pony's die te maken hebben met maagzweren of een verhoogde kans hierop. Het kan o.a. ingezet worden bij momenten met stress zoals:

 • Training
 • Spenen
 • Transport
 • Dierenarts onderzoek
Equistro Betamag Forte - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Equistro Betamag Forte - 1000 ml

€ 119,95 Prijs

Equistro Betamag Forte is een vloeibaar voedingssupplement ter ondersteuning van paarden en pony’s die te maken hebben met spanning. Het middel bevat zink en magnesium die een belangrijke functie hebben op processen als energieproductie en glucosestofwisseling. De Equistro Betamag Forte heeft daarnaast een ontspannende werking op zenuwen en spieren. Daarnaast heeft zink een positief effect op de hardheid van de hoef, stofwisseling, groei en vachtkwaliteit van uw paard.

Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 180 tabletten Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 180 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 180 tabletten

€ 61,95 Prijs

Feelings Control van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voorpaarden en pony's op basis van Chinese kruiden om in te zetten tegen stress. Het middel zorgt ervoor dat uw dier minder stress ervaart in stresssituaties, zonder dat het versuft raakt. 

Feelings Control is geschikt voor paarden en pony's en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor paarden en pony's van alle leeftijden, en is ideaal bij stress/spanning (als omstandigheid, zoals bij stress-situaties) zoals training, wedstrijden, langdurig transport, reizen, bezoek aan hoefsmid of dierenarts, of tijdens de jaarwisseling.

De Groene Os Maag Compositum - 750 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Maag Compositum - 750 gram

€ 52,95 Prijs

Het Maag Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijke aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de maag, lever en de spijsvertering bij het paard en de pony. Het middel werkt verzachtend op de slijmvliezen, versterkt de maagwand en helpt om de normale zuurgraad van de maag in stand te houden.

Uit onderzoek aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht naar maagproblemen bij luchtzuigende paarden kwam De Groene Os Maag Compositum als beste naar voren. Het onderzoek wees uit dat deze paarden aanzienlijk minder neigen tot luchtzuigen en kribbebijten dan de paarden die een ander middel kregen toegediend.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Relax...
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Relax Compositum - 50 ml

€ 20,50 Prijs

De Groene Os Relax Compositum is een aanvullende diervoeder in vorm van een tinctuur op basis van rustgevende planten voor paarden en pony’s. Het heeft een ontspannend en kalmerend effect en kan o.a. ingezet worden bij:

 • Wennen aan een nieuwe omgeving
 • Dierenartsenbezoek
 • Hoefsmid
 • Scheren
 • Transport