Oogverzorging

Actieve filters

ReboCare Ocuvid Oogdruppels - 10 ml ReboCare Ocuvid Oogdruppels - 10 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

ReboCare Ocuvid Oogdruppels - 10 ml

€ 14,95 Prijs

ReboCare Ocuvid Oogdruppels zijn hydraterende en desinfecterende oogdruppels die gebruikt kunnen worden bij dieren die last hebben van droge ogen (Keratoconjunctivitis sicca of KCS), geïrriteerde of ontstoken ogen. Het bevatten natriumhyaluronaat, ook wel bekend als hyaluronzuur, dat bekend staat om zijn hydraterende en smerende eigenschappen. Het is een stof die van nature voorkomt in het oog en dus niet irriterend.

Natriumhyaluronaat vormt een beschermende laag op het oogoppervlak, waardoor het oog wordt beschermd tegen externe irriterende stoffen, zoals stof en pollen. Dexpanthenol werkt kalmerend, beschermend en hydraterend en bevordert het natuurlijke genezingsproces. De druppels werken langdurig waardoor ze maar tweemaal daags dienen worden toegediend.  

ReboCare Ocuvid Oogspoelvloeistof - 100 ml ReboCare Ocuvid Oogspoelvloeistof - 100 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

ReboCare Ocuvid Oogspoelvloeistof - 100 ml

€ 13,95 Prijs

Het reinigen van de ogen van uw huisdier is een belangrijk aspect van hun algehele gezondheidszorg. Net als bij mensen kunnen ogen van dieren ook gevoelig zijn voor vuil, stof, irritaties en infecties. Door het regelmatig verwijderen van de ingedroogde inhoud kunnen oogproblemen gemakkelijk voorkomen worden.

De ReboCare Ocuvid oogspoelvloeistof is een milde en veilige oogreiniger die geschikt is voor het reinigen van de ogen en het gebied daarrond. Door de haren rond de ogen kort te houden wordt het reinigen een stuk gemakkelijker.

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

VT-Phak - 50 ml
Snel bekijken Quick View

VT-Phak - 50 ml

€ 23,50 Prijs

VT-Phak siroop is een aanvullende diervoeding op basis van voedingsstoffen en aminozuren die de verouderingsproblemen in het oog afremt. Daarnaast is het ook te gebruiken bij magere en herstellende honden en bij vermoeidheid na een intense en langdurige fysieke inspanning (jacht- en sporthonden).

Ophta-Clean - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Ophta-Clean - 100 ml

€ 13,45 Prijs

Ophta-Clean van Virbac is een oogreiniger voor honden en katten met rustgevende eigenschappen, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen of voor het verwijderen van een vreemde voorwerp. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is niet irriterend voor de ogen.

VISOGuard - 30 tabletten VISOGuard - 30 tabletten
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

VISOGuard - 30 tabletten

€ 19,95 Prijs

VISOGard biedt een waardevolle ondersteuning voor de ogen en het gezichtsvermogen van honden en katten. Door de combinatie van luteïne en zeaxanthine (twee belangrijke carotenoïden) helpt dit supplement om de gezondheid van de ogen te ondersteunen.

Luteïne en zeaxanthine zijn natuurlijke antioxidanten die zich voornamelijk in het netvlies van de ogen bevinden. Ze spelen een vitale rol bij het beschermen van de ogen tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan UV-licht en andere omgevingsfactoren. Door het neutraliseren van vrije radicalen helpen deze carotenoïden bij het behoud van de gezondheid van de ogen en het netvlies.

Naast de carotenoïden bevat VISOGuard eveneens Vitamine C, Vitamine E, selenium en zink.

Fluodrop - 10 x 0.4 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Fluodrop - 10 x 0.4 ml

€ 22,95 Prijs

Fluodrop van TVM is een vloeistof op basis van fluoresceïne die ingezet kan worden om beschadigingen aan het oog te diagnosticeren bij honden, katten, paarden en exotische dieren. Fluoresceïne kleurt niet de cornea, maar wel de cornea-defecten groen. Eventueel aanwezige vreemde deeltjes in het oog worden omringd door een groene ring.

Diafarm Oogcleaner - 100 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Diafarm Oogcleaner - 100 ml

€ 13,95 Prijs

De Diafarm Oogcleaner kan gebruikt worden voor het verwijderen en reinigen van vuil in en rondom de ogen en het tegengaan van traanstrepen bij o.a. honden, katten, kaagdieren en paarden. 

Lacrisan Kunsttraan - 10 ml
Snel bekijken Quick View

Lacrisan Kunsttraan - 10 ml

€ 17,40 Prijs

Lacrisan kunsttranen kunnen worden toegepast bij honden en katten bij alle omstandigheden waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol, bijvoorbeeld bij algehele anaesthesie. Tevens kunnen de druppels worden gebruikt bij oogonderzoek (gonioscopie), voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en voor het verwijderen van traanstrepen.

Lubrithal Ooggel - 10 gram
Snel bekijken Quick View

Lubrithal Ooggel - 10 gram

€ 23,95 Prijs

De Lubrithal Ooggel van Dechra is een verzachtende en kalmerende ooggel voor honden en katten met een hydraterende werking. De Lubrithal Ooggel zorgt voor een optimale vochtbalans in het oog.

Maxani Eye Skin Cream - 15 ml
Snel bekijken Quick View

Maxani Eye Skin Cream - 15 ml

€ 16,55 Prijs

De Maxani Eye Skin Cream legt een natuurlijke, beschermende laag over de rode en geïrriteerde huid rondom de ogen en beschermt de huid tegen irritatie van overtollig traanvocht, slijm en restanten van oogmedicatie. De crème beschermt, voedt, hydrateert en verzorgt de huid intensief door de krachtige combinatie van drie bijzonder kalmerende stoffen:

  • Helanthus annuus seed oil bevat plantensterolen
  • Squaleen en helpt de huidbarrièrefuncties van de huid te verbeteren. 
  • Hamamelis verzacht en helpt ontstekingen te verlichten. 
  • Allantoïne is een goede exfoliant, die de huid verzacht en het natuurlijk herstellend vermogen van de huid ondersteunt. 

Maxani Eye Discharge Remover (oogreiniger) - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Maxani Eye Discharge Remover (oogreiniger) - 100 ml

€ 15,35 Prijs

De Maxani Eye Discharge Remover is een krachtige oogreiniger voor honden en katten die gebruikt kan worden voor het reinigen van vuilen en afscheiding rondom de ogen. Het middel ondersteund het herstel van een rode en geïrriteerde huid rondom het oog. Wanneer de Maxani Eye Discharge Remover regelmatig ingezet wordt gaat dit de verkleuring van de haren rondom het oog tegen.

Palmisan Oogzalf - 5 gram
Snel bekijken Quick View

Palmisan Oogzalf - 5 gram

€ 8,95 Prijs

Palmisan is een oogzalf op basis van Vitamine A voor de verzorging, verzachting en bescherming van het hoornvlies bij hond en kat. Het kan o.a. ingezet worden in het geval van rode en geïmiteerde ogen bij de hond en de kat.