Verzorging

Actieve filters

Vétoquinol Ear Care - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Vétoquinol Ear Care - 60 ml

€ 13,95 Prijs

Ear Care van Vétoquinol Care is een zeer milde oorreiniger die ingezet kan worden bij honden en katten. De oorreiniger zorgt ervoor dat vuil en oorsmeer opgelost wordt en voorkomt de aanmaak van schimmels, gisten en bacteriën. De toegevoegde Calendula werkt dit middel niet uitdrogend. 

Millpledge Moon Collar (Schuimkraag) Millpledge Moon Collar (Schuimkraag)
Snel bekijken Quick View

Moon Collar (Schuimkraag)

Vanaf € 52,95 Prijs

De Moon Collar van Millpledge Veterinary is een comfortabele kunstlederen schuimkraag voor honden en katten (en andere kleine dieren) om te gebruiken bij herstel van wonden na bijvoorbeeld operatie. 

Productkenmerken:

  • Geen beperking van het gezichtsveld en veel vrijheid van beweging.
  • Geen risico op verwondingen doordat de kraag een zachte schuimvulling heeft.
  • Dieren kunnen gewoon normaal horen.
  • Geen risico om overal tegenop te lopen of om de trappen af te lopen.
  • Vlekken gemakkelijk er af te vegen.
  • Eten en drinken gaat gewoon normaal.
Douxo Care Oorreiniger - 125 ml
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Oorreiniger - 125 ml

€ 17,95 Prijs

De Douxo Care Oorreiniger van Ceva is speciaal voor het regelmatig verwijderen van oorsmeer bij honden en katten. Daarnaast is deze ook geschikt voor het reinigen van een oor voorafgaand aan een medicamenteuze behandeling van oorontsteking. Een beetje micellaire oorreiniger op een doekje kan ook heel handig zijn voor het reinigen en verzorgen van huidplooien.

De oorreiniger bevat een lotion met een sterke oorsmeer-verwijderende werking. De unieke micellaire structuur maakt de reiniger zo mild als water. Geen vette oorschelpen meer na gebruik. De toevoeging van een groene thee extract zorgt voor een milde aangename geur.

Douxo Care Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Shampoo - 200 ml

€ 20,25 Prijs

De Douxo Care is een milde onderhoudsshampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is hydraterend en beschermd de huid tegen ongewenste micro-organismen.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 21,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 150 ml

€ 21,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.

Douxo S3 Pyo Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Shampoo - 200 ml

€ 20,55 Prijs

De Douxo S3 Pyo shampoo is een hydraterende, voedende en beschermende shampoo voor honden en katten. Hij beschermt de huid tegen stoffen, allergenen en ongewenste micro-organismen.

Douxo S3 Seb Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Shampoo - 200 ml

€ 20,55 Prijs

De Douxo S3 Seb Shampoo is een hoogwaardige kwaliteitsshampoo met een aangepaste zuurgraad om de huidbalans van honden en katten te beschermen. Vermindert uitdroging en onaangename geurtjes.

Espree Paw Balm - 44 ml
Snel bekijken Quick View

Espree Paw Balm - 44 ml

€ 14,95 Prijs

Paw Balm van Espree is een beschermende en verzorgende balsem voor de voetkussentjes van honden en katten. Deze balm zorgt ervoor dat de pootjes van uw dier minder snel beschadigd raken bij extreem warm of koud weer en gaat de vorming van kloofjes tegen. Daarnaast kan de Espree Paw Balm ook gebruikt worden ter preventie van het uitglijden op gladde vloeren. 

Espree Puppy & Kitten...
Snel bekijken Quick View

Espree Puppy & Kitten Shampoo - 355 ml

€ 15,95 Prijs

De Espree Puppy & Kitten Shampoo is een milde hypoallergene shampoo die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van puppy’s en kittens. Maar de shampoo kan ook gebruikt worden bij drachtige en lacterende honden en katten of bij dieren met een overgevoelige huid.  

Espree Hypo-Allergenic...
Snel bekijken Quick View

Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo - 355 ml

€ 15,95 Prijs

De Espree Hypo-allergenic Coconut shampoo is een milde hydraterende shampoo voor honden en katten met een overgevoelige huid. De shampoo op basis van Aloë vera, Vitamine A,  Vitamine D, Vitamine E en Kokosnootolie kalmeert de geïrriteerde huid en zorgt voor een glanzende vacht.