Energie & Herstel

Actieve filters

Equi-Vitamine E - 300 gram Equi-Vitamine E - 300 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Vitamine E - 300 gram

€ 124,95 Prijs

Equi-Vitamine E van Ecuphar is een voedingssupplement dat te gebruiken is bij sportpaarden met een gebrek aan vitamine E. Het kan o.a. ingezet worden bij paarden die last hebben van stramme spieren of ter verhoging van de weerstand.

Equi-Dolan - 1 kg Equi-Dolan - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Dolan - 1 kg

€ 134,95 Prijs

Equi-Dolan is een voedingssupplement van Ecuphar dat ingezet kan worden bij paarden die een overbelasting aan de spieren hebben.

Equi-Competition -12 x 40 gram Equi-Competition -12 x 40 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Competition - 12 x 40 gram

€ 139,95 Prijs

Equi-Competition is een smakelijk poeder voor sportpaarden om de spieren soepel te maken. Bovendien werkt het ontspannend voor het paard, bezorgt het meer energie en wordt het herstellend vermogen verhoogd na grote inspanning.

Audevard Zzen Flash - 60 ml Audevard Zzen Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen Flash - 60 ml

€ 9,95 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in hun omgeving. Deze situaties zorgen voor een eenmalige toename van de voedingsbehoeften van het paard, die gecompenseerd kan worden door extra inname van specifieke voedingsstoffen. Audevard Zzen Flash is een voedingssupplement met o.a. technisch zuiver tryptofaan en magnesium dat voorziet in deze behoefte. 

Audevard Zzen - 1 liter Audevard Zzen - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen - 1 liter

€ 33,90 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in de omgeving. Deze nieuwe situaties vereisen mogelijk aanvullende voedingsondersteuning. Audevard Zzen bevat tryptofaan, vitamine B en magnesium om extra voedingsondersteuning te bieden aan paarden die lijden aan overmatige stress en nervositeit, zonder hun sportieve prestaties te beïnvloeden.

Audevard Vetidral Flash - 60 ml Audevard Vetidral Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Flash - 60 ml

€ 7,20 Prijs

Paarden transpireren zwaar tijdens intensieve inspanning en zomerweer. Dit resulteert in het verlies van meer dan alleen water: ze verliezen ook elektrolyten, die essentieel zijn. Het is daarom belangrijk om verloren elektrolyten snel aan te vullen. Audevard Vetidral Flash is een aanvullend diervoeder samengesteld om paarden te voorzien van extra voeding en elektrolyten in geval van hevig transpireren.

De Audevard Vetidral Flash formule bevat elektrolyten in dezelfde verhoudingen als die in het zweet, om verliezen te compenseren. Het biedt ook prebiotica om de vervanging en opname van elektrolyten te stimuleren.

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter Audevard Vetidral Solution - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter

€ 39,45 Prijs

Audevard Vetidral is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden om elektrolytenverlies na intensieve trainingen, intensieve wedstrijden of bij warm weer ingezet kan worden. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een betere absorptie van de elektrolyten.  

Audevard Vetidral Poeder 1.5 kg Audevard Vetidral Poeder 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Poeder

Vanaf € 46,95 Prijs

Audevard Vetidral is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden om elektrolytenverlies na intensieve trainingen, intensieve wedstrijden of bij warm weer ingezet kan worden. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een betere absorptie van de elektrolyten.  

Audevard Redplex+ 1 liter Audevard Redplex+ 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex+

Vanaf € 21,95 Prijs

Spierkracht en kracht hangen af ​​van hoe goed zuurstof wordt getransporteerd door rode bloedcellen. Dierenartsen doen daarom regelmatig bloedonderzoek bij sportpaarden. Deze kunnen wijzen op een behoefte aan een verhoogde voedingsinname, bijvoorbeeld om een ​​ijzertekort aan te pakken. Audevard Redplex+ is voedingssupplement met extra vitamines en mineralen voor paarden. Het kan ingezet worden in periodes van extra inspanning zoals gedurende het wedstrijdseizoen. De Audevard Redplex+ heeft een smakelijke appel-karamel smaak en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. 

Audevard Redplex Booster - 60 ml Audevard Redplex Booster - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex Booster - 60 ml

€ 9,95 Prijs

Audevard Redplex Booster is een aanvullend diervoeder voor paarden dan ontworpen is om extra voeding te geven aan paarden die in training zijn of wedstrijden moeten rijden, maar ook paarden die ondermaats presteren. De Audevard Redplex Booster levert voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen (o.a. ijzer) die een boost geven aan het paard.

Audevard Myostem Protec 900 ml Audevard Myostem Protec 900 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 54,25 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Audevard Myostem Mass 2.1 kg Audevard Myostem Mass 2.1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Mass

Vanaf € 96,95 Prijs

Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.