Energie & Herstel

Actieve filters

Audevard Bonutron Start - 15 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Start - 15 ml

€ 11,85 Prijs

Audevard Bonutron Start is een voedingssupplement op basis van 17 essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van veulens in de eerste levensweken. Naast een hoge dosis aan Vitamine A en D3 bevat het ook hoge concentraties Zink en Koper te ondersteuning van een optimale groei.

Audevard Myostem Protec 900 ml Audevard Myostem Protec 900 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 63,15 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Audevard Myostem Mass 2.1 kg Audevard Myostem Mass 2.1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Mass

Vanaf € 116,35 Prijs

Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter Audevard Vetidral Solution - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter

€ 48,80 Prijs

Audevard Vetidral is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden om elektrolytenverlies na intensieve trainingen, intensieve wedstrijden of bij warm weer ingezet kan worden. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een betere absorptie van de elektrolyten.  

Audevard Redplex Booster - 60 ml Audevard Redplex Booster - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex Booster - 60 ml

€ 11,65 Prijs

Audevard Redplex Booster is een aanvullend diervoeder voor paarden dan ontworpen is om extra voeding te geven aan paarden die in training zijn of wedstrijden moeten rijden, maar ook paarden die ondermaats presteren. De Audevard Redplex Booster levert voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen (o.a. ijzer) die een boost geven aan het paard.

Audevard Redplex+ 1 liter Audevard Redplex+ 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex +

Vanaf € 25,25 Prijs

Spierkracht en kracht hangen af ​​van hoe goed zuurstof wordt getransporteerd door rode bloedcellen. Dierenartsen doen daarom regelmatig bloedonderzoek bij sportpaarden. Deze kunnen wijzen op een behoefte aan een verhoogde voedingsinname, bijvoorbeeld om een ​​ijzertekort aan te pakken. Audevard Redplex+ is voedingssupplement met extra vitamines en mineralen voor paarden.

Het kan ingezet worden in periodes van extra inspanning zoals gedurende het wedstrijdseizoen. De Audevard Redplex+ heeft een smakelijke appel-karamel smaak en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. 

Audevard Ekyrenal + 1 liter Audevard Ekyrenal + 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyrenal +

Vanaf € 43,55 Prijs

Tijdens inspanning en ziekte produceert het lichaam van een paard oxiderende en schadelijke afvalproducten (vrije radicalen en melkzuur), die een invloed hebben op de lever en de nieren. Lichaamsbeweging vermindert ook de energiereserves van het lichaam. Daarom is er tijdens herstelperiodes specifieke voedingsondersteuning nodig om het paard te helpen zijn energie op te bouwen.

Audevard Ekyrenal + (met abrikozen smaak) helpt om paarden de voedingsondersteuning te bieden die ze nodig hebben. 

Audevard Zzen Flash - 60 ml Audevard Zzen Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen Flash - 60 ml

€ 10,85 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in hun omgeving. Deze situaties zorgen voor een eenmalige toename van de voedingsbehoeften van het paard, die gecompenseerd kan worden door extra inname van specifieke voedingsstoffen. Audevard Zzen Flash is een voedingssupplement met o.a. technisch zuiver tryptofaan en magnesium dat voorziet in deze behoefte. 

Audevard Zzen - 1 liter Audevard Zzen - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen - 1 liter

€ 38,95 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in de omgeving. Deze nieuwe situaties vereisen mogelijk aanvullende voedingsondersteuning. Audevard Zzen bevat tryptofaan, vitamine B en magnesium om extra voedingsondersteuning te bieden aan paarden die lijden aan overmatige stress en nervositeit, zonder hun sportieve prestaties te beïnvloeden.

Audevard Immuno RS 1 kg Audevard Immuno RS 1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Immuno RS

Vanaf € 51,50 Prijs

Paarden worden door hun immuunsysteem beschermd tegen virussen, bacteriën, parasieten en andere schadelijke stoffen. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen tonen aan dat paarden met een verzwakte immuniteit of die leven in omstandigheden die vormverlies bevorderen (frequente wedstrijden, overmatige training, frequente wisseling van stalgenoten) passende voedingsondersteuning nodig hebben.

Audevard Immuno RS is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden wanneer deze extra voedingsbehoeftes hebben. 

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml

€ 10,60 Prijs

De Audevard Ekyflex Nodolox Flash (op basis van Witte Wilg, Boswellia, Quercetine en Omega-3) is een aanvullende diervoeding speciaal ontworpen voor sportpaarden ter ondersteuning bij verhoogde inspanning van de spieren, botten, pezen en gewrichten. Het middel is 100% dopingvrij!

Deze handige tube is ideaal om mee te nemen voor op reis.

Audevard Ekyflex Nodolox 600 gram Audevard Ekyflex Nodolox 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Nodolox

Vanaf € 57,55 Prijs

De Audevard Ekyflex Nodolox (op basis van Witte Wilg, Boswellia, Quercetine en Omega-3) is een aanvullende diervoeding speciaal ontworpen voor sportpaarden ter ondersteuning bij verhoogde inspanning van de spieren, botten, pezen en gewrichten. Het middel is 100% dopingvrij!