Energie & Herstel

Actieve filters

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram

€ 68,95 Prijs

Synovium Lactaplus bevordert spierherstel na zware inspanning en draagt bij aan de energiecapaciteit van de spieren. Het supplement bevat de krachtige anti-oxidant Alfa-Liponzuur, die spierschade voorkomt, in combinatie met de nodige B-vitamines. Omdat het supplement in handige kleine zakjes is verpakt is dit ook ideaal, ter ondersteuning van het lichaam van het paard, tijdens meerdaagse concoursen.

Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg

€ 42,95 Prijs

Synovium Electrolytes Q is een uitgebalanceerd elektrolyten supplement voor paarden. Het ondersteunt het herstel van het lichaam na intensieve activiteit door het onderhouden van de elektrolyten balans in het lichaam. Synovium Electrolytes Q is voornamelijk geschikt voor tijdens het zomerseizoen wanneer paarden meer zweten en elektrolyten verloren gaan.

Synovium MSM-Pure - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM-Pure - 1 KG

€ 43,95 Prijs

Synovium MSM-Pure is een voedingssupplement met een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel dat ingezet kan worden ter ondersteuning van het gezond houden van spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting).

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Synovium MSM-PURE een beschermend effect heeft op de oxidatieve- en ontsteking gerelateerde letsels tijdens training en wedstrijden.

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG

€ 55,95 Prijs

Synovium MSM Optimal-C is voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van een sneller herstel van de spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting) na grote inspanning en wedstrijden. Het MSM dat hiervoor zorgt beschikt over een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel.

De vitamine C versterkt de werking hiervan. Uit onderzoek is gebleken dat het herstel na inspanning met Synovium Optimal-C 2 tot 4 keer zo snel gaat. 

Synovium Mgnium - 1.5 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium Mgnium - 1.5 KG

€ 55,95 Prijs

Synovium Mgnium is een voedingssupplement dat in te zetten is bij paarden die te maken hebben met een te laag magnesium gehalte. Een tekort hieraan bij uw paard kan zich uiten als nerveusheid en het onvermogen om spiercellen te ontspannen. Daarnaast kan het leiden tot spierpijn, prestatievermindering, veranderde verdeling van de vetverdeling en huidproblemen. 

Synovium Clay & Cool 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Synovium Clay & Cool

Vanaf € 19,95 Prijs

Synovium Clay & Cool is een verkoelende klei die ideaal te gebruiken is voor het koelen van de benen van het paard na de training. Het is de optimale verzorging voor het herstel van vermoeide benen. De 100% natuurlijke samenstelling is voorzien van tijmolie, waardoor deze ook ideaal te gebruiken is bij paarden die last hebben van een schrale huid. De Synovium Clay & Cool voedt en beschermt de huid. 

Synovium Red & Gold 1 liter
Snel bekijken Quick View

Synovium Red & Gold

Vanaf € 24,95 Prijs

Synovium Red & Gold is een voedingssupplement voor paarden (en veulens) dat rijk is aan vitaminen, mineralen en ijzer ter ondersteuning van de spieren, organen en weefsels. Synovium Red & Gold zorgt voor een verhoging van de algemene weerstand en energie bij verhoogde inspanning.  

Synovium Myocare-E - 1500 gram
Snel bekijken Quick View

Synovium Myocare-E - 1500 gram

€ 56,95 Prijs

Synovium Myocare-E is een voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van de spierkracht, de energie en het uithoudingsvermogen. De toegevoegde Vitamine E en Selenium verminderen klachten zoals stijven en vastzittende spieren.

Synovium Lactaplus Pasta - 60 gram - 1 injector Synovium Lactaplus Pasta - 60 gram - 1 injector
Snel bekijken Quick View

Synovium Lactaplus Pasta - 60 gram - 1 injector

€ 24,25 Prijs

Synovium Lactaplus Pasta is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van paarden bij intensieve inspanning. De Synovium Lactaplus is verpakt in een makkelijk mee te nemen injector en mag direct in de mond of door de dagelijkse voeding toegediend worden. 

Synovium Prefit - 2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Prefit - 2 kg

€ 38,95 Prijs

Synovium Prefit is een voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van een optimale weerstand. Synovium Prefit bevat essentiële mineralen die van belang zijn voor het onderhoud van het lichaam en verschillende vitale processen in het lichaam.

De toevoeging van Synovium Prefit zorgt voor een gebalanceerd dieet en ondersteunt hiermee onder andere de weerstand van het paard. Dit supplement is zeer geschikt voor paarden die een hogere vitaminen en mineralen behoeften hebben door intensieve arbeid. Daarnaast is Synovium Prefit een goede toevoeging aan het dieet van paarden waarvan het dieet voornamelijk uit ruwvoer bestaat en weinig krachtvoer.

Synovium Neutravet - 5 liter
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Neutravet - 5 liter

€ 99,95 Prijs

Synovium Neutravet is een aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning van de spieren bij herstel na zware inspanning om zo een optimale prestatie te bevorderen. 

Het supplement bevat Natriumcitraat. Dit is een natriumzout van citroenzuur. Natriumzout ondersteunt een gunstige pH waarde in de cellen, wat zorgt voor betere spieraanspanning van het lichaam. Dit heeft vervolgens een prestatie verhogend effect. De toevoeging van Citroenzuur vermindert fysieke vermoeidheid na intense inspanning. 

Sedochol Gold 500 ml Sedochol Gold 500 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sedochol Gold

Vanaf € 19,95 Prijs

Sedochol Gold is een voedingssupplement voor dieren ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van de vacht en ter bevordering van herstel naar zware inspanning of training.  

Productkenmerken:

 • Ondersteunt de spijsvertering.
 • Ondersteunt de vacht,
 • Bevordert de normale leverfunctie.
 • Bevordert een normaal metabolisme van vet.
 • Makkelijk toe te dienen bij het voer of in het drinkwater.
 • Veilig te gebruiken voor alle diersoorten.