Nieren

Actieve filters

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml

€ 27,95 Prijs

De Royal Canin Renal Liquid is een volledige en uitgebalanceerde (sonde)voeding met een hoog energiegehalte ter ondersteuning van verzwakte katten die te maken met nierproblemen en chronische nierziekten. Als gevolg van nierziekte kan de zuurgraad van het lichaam bij de hond veranderen. De Royal Canin Renal Liquid zorgt ervoor dat een optimale zuurgraad behouden blijft. De voeding kan ook toegediend worden via een neussonde met een kleine diameter. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.

VetPlus Kaminox 60 ml
Snel bekijken Quick View

VetPlus Kaminox

Vanaf € 27,45 Prijs

Kaminox van VetPlus is een voedingssupplement dat naast kalium ook vitamine B complex, ijzer en aminozuren bevat. Kortom alles wat jouw dier met nierproblemen nodig heeft. 

Een tekort aan kalium (hypokaliëmie) komt veel frequenter voor katten dan bij honden en blijft soms onopgemerkt. 20 tot 30% van de katten met nierziekte hebben een kaliumtekort. Symptomen van een kaliumtekort zijn spierzwakte, verminderde eetlust, constipatie en lusteloosheid. 

Porus One - 30 x 500 mg Porus One - 30 x 500 mg
Snel bekijken Quick View

Porus One - 30 x 500 mg

€ 32,45 Prijs

Porus One is een smakelijk voedingssupplement voor katten dat ondersteuning biedt aan de nieren. De bolletjes nemen de gifstoffen in de nieren op en voeren deze af via de ontlasting. De Porus One bolletjes worden niet opgenomen door het lichaam en weer volledig uitgescheiden waardoor de stofwisseling niet wordt belast.

Aan de Porus One kun je de Add One Zalm of Add One Lever toevoegen om deze nog smakelijker te maken voor je kat.

Royal Canin Early Renal Portie - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Early Renal Portie - 12 x 85 gram

€ 20,25 Prijs

De Royal Canin Early Renal Portie zijn smakelijke maaltijdzakjes met plakjes vlees in saus. Deze voeding heeft een aangepast eiwit- en fosforgehalte ter ondersteuning van de nieren bij oudere katten met beginnend nierfalen. Daarnaast bevat de voeding EPA, DHA en een antioxidantencomplex om de nieren te ondersteunen in deze fase van het leven van uw kat. 

Royal Canin Early Renal Kat
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Early Renal

Vanaf € 7,95 Prijs

De Royal Canin Early Renal is een dieetvoeding met een aangepast eiwit- en fosforgehalte ter ondersteuning van de nieren bij oudere katten met beginnend nierfalen. Daarnaast bevat de voeding EPA, DHA en een antioxidantencomplex om de nieren te ondersteunen in deze fase van het leven van uw kat. 

Royal Canin Renal
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal dieet is een voeding speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de nierfunctie bij volwassen katten. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren.

Royal Canin Renal Special
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Special

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal Special dieet is een smakelijke voeding voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren. De voeding is ook geschikt voor katten die het normale Royal Canin Renal dieet niet willen eten.

Royal Canin Renal Select
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Select

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal Select dieet is een smakelijke voeding voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren. De voeding is ook geschikt voor katten die het normale Royal Canin Renal dieet niet willen eten.