Dieetvoedingen

Actieve filters

Royal Canin Mobility
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Mobility

Vanaf € 33,25 Prijs

Beweegt je kat minder en slaapt ze veel? Merk je dat ze stijver wordt? Doet ze haar ontlasting misschien niet meer in de bak? Mogelijk heeft je kat een aandoening in één of meerdere gewrichten. Met het Royal Canin Mobility dieet zorg je ervoor dat je kat sterke botten houdt en soepel blijft bewegen.

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Stoofpotje voor katten met Kip & toegevoegde Groenten - 24X82 g
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney + J/D Mobility Stoofpotje Kip & Groenten - 24 X 82 gram

€ 38,95 Prijs

Hill's PD Kidney & Mobility is een smakelijk stoofpotje op basis van kip en groente dat de bewezen voeding van Hill's Prescription Diet K/D voor de nieren met de technologie en doeltreffende werking van Hill's Prescription Diet J/D voor de gewrichten combineert. 

Hoe het helpt:

 • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen.
 • Helpt de veranderingen in het darmmicrobioom als gevolg van een verstoorde nierfunctie aan te pakken.
 • Samengesteld om het vermogen om te rennen, klimmen en springen te verbeteren in slechts 28 dagen.
 • Ondersteunt het natuurlijk vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden.
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.
Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram

€ 20,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is een complete en uitgebalanceerde natvoeding op basis van kip voor katten die zowel chronische nier- als gewrichtsproblemen hebben. De voeding heeft een remmende werking op de verdere ontwikkeling van nieraandoeningen en zorgt daarnaast ook ervoor dat de gewrichten van de kat soepel blijven waardoor deze makkelijk kan blijven bewegen.

Indicaties:

Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility

Vanaf € 27,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is een complete en uitgebalanceerde droogvoeding op basis van kip voor katten die zowel chronische nier- als gewrichtsproblemen hebben. De voeding heeft een remmende werking op de verdere ontwikkeling van nieraandoeningen en zorgt daarnaast ook ervoor dat de gewrichten van de kat soepel blijven waardoor deze makkelijk kan blijven bewegen.

Indicaties:

LET OP: de 3 kg verpakking heeft een THT van 23-04-2023.

Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Hill's Prescription Diet J/D Joint Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility

Vanaf € 26,65 Prijs

De Hill’s Presciption Diet J/D Mobility dieetvoeding is een klinische bewezen volwaardige voeding voor katten die te maken hebben met gewrichtsaandoeningen zoals bijvoorbeeld artrose. Onderzoeken hebben aangetoond dat de bewegelijkheid bij katten met gewrichtsproblemen binnen 30 dagen na het starten van deze voeding verbeterd. 

Productkenmerken:

 • Hoog gehalte aan DHA (Docosahexeenzuur), ALS (Alfa-lioneelzuur) en Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie
 • Glucosamine & Chondroïtinesulfaat ter ondersteuning en behoud van een gezond kraakbeen
 • L-Carnitine ter ondersteuning van een optimaal lichaamsgewicht

Specific Senior FGW - 7 x 100 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Senior FGW - 7 x 100 gram

€ 8,43 Normale prijs € 9,37 -10% Prijs

Specific Senior FGW is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde natvoeding voor de oudere kat van alle rassen. De voeding met een hoog Omega-3 vetzuren gehalte kan ingezet worden ter ondersteuning van de functie van het hart, de lever en de nieren. Daarnaast heeft het een positief effect op de gewrichten en mobiliteit. De toegevoegde Taurine en L-Carnitine zorgen voor een gezonde hartfunctie van uw kat.

De Specific Senior FGW bevat een verlaagd eiwit- en natriumgehalte en een is rijk aan kalciumcitraat wat de aanmaak van calciumoxalaat-gruis tegengaat en de urinewegen gezond houdt. 

Specific Joint Support FJW - 7 x 100 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Joint Support FJW - 7 x 100 gram

€ 8,43 Normale prijs € 9,37 -10% Prijs

Specific Joint Support FJW is een dieetvoeding (nat) voor katten ter ondersteuning en ter voorkoming van gewrichtsklachten. Deze voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben bij gewrichtspijnen. Daarnaast bevat de voeding kraakbeen ondersteunende voedingsstoffen zoals glucosamine, chondroïtine, mangaan en anti-oxidanten die de vrije radicalen opruimen die het kraakbeen aantasten.

Het Specific Joint Support FJW dieet heeft een beperkte energiewaarde en bevat L-carnitine. Dit is een vetverbrandend aminozuur dat ervoor zorgt om het ideale lichaamsgewicht te behouden en zo de druk op gewrichten te verminderen.

Specific Joint Support FJD
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Joint Support FJD - 2 kg

Vanaf € 27,98 Normale prijs € 34,98 -20% Prijs

Specific Joint Support FJD is een dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de gewrichten. Het is goed in te zetten bij zowel volwassen als senioren katten die te kampen hebben met osteoartritis (ook wel artrose genoemd)

Deze dieetvoeding bevat een zeer hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren dat een natuurlijke ontstekingsremmende werking heeft. Daarnaast bevat het natuurlijke ondersteunende ingrediënten zoals glucosamine en chondrotïne, maar ook antioxidant en mangaan die een gunstige invloed hebben op het kraakbeen. Omdat de voeding laag in calorieën zit is deze voeding ook ideaal om uw kat op een gezond gewicht te houden.