Dieetvoedingen

Actieve filters

Hill's Prescription Diet Y/D Thyroid Care Blik - 24 x 156 gram Hill's Prescription Diet Y/D Thyroid Care Blik - 24 x 156 gram
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Y/D Thyroid Care Blik - 24 x 156 gram

€ 53,95 Prijs

De Hill’s Prescription Y/D Thyroid Care dieetvoeding is een volwaardige natvoeding die een klinisch bewezen positief effect heeft bij katten die te maken hebben met een te snel werkende schildklier (hyperthyroïdie). De voeding beschikt o.a. over een verlaagd jodiumgehalte om zo de productie van het schildklierhormoon (T4) te normaliseren. 

Daarnaast heeft de Hill’s Y/D Thyroid voeding ook een verhoogd Omega-3 vetzuren gehalte ter ondersteuning van de nieren. De toegevoegde L-carnitine en Taurine ondersteunen een gezonde hartfunctie. 

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Stoofpotje voor katten met Kip & toegevoegde Groenten - 24X82 g
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney + J/D Mobility Stoofpotje Kip & Groenten - 24 X 82 gram

€ 38,95 Prijs

Hill's PD Kidney & Mobility is een smakelijk stoofpotje op basis van kip en groente dat de bewezen voeding van Hill's Prescription Diet K/D voor de nieren met de technologie en doeltreffende werking van Hill's Prescription Diet J/D voor de gewrichten combineert. 

Hoe het helpt:

 • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen.
 • Helpt de veranderingen in het darmmicrobioom als gevolg van een verstoorde nierfunctie aan te pakken.
 • Samengesteld om het vermogen om te rennen, klimmen en springen te verbeteren in slechts 28 dagen.
 • Ondersteunt het natuurlijk vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden.
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.
Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic 2.0 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic 2.0 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic is een complete graanvrije voeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden wanneer deze te maken hebben met dermatologische of gastro-intestinale klachten als gevolg van een voedingsovergevoeligheid of voedingsallergie

Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden in de behandeling van dermatologische aandoeningen zoals atopie, allergie of otitis en bij chronische gastro-intestinale problemen zoals diarree en Inflammatory Bowl Disease (IBD).

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram

€ 18,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic is een complete graanvrije natvoeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden wanneer deze te maken hebben met dermatologische of gastro-intestinale klachten als gevolg van een voedingsovergevoeligheid of voedingsallergie

Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden in de behandeling van dermatologische aandoeningen zoals atopieallergie of otitis en bij chronische gastro-intestinale problemen zoals diarree en Inflammatory Bowl Disease (IBD).

Hill's Prescription Diet Gastrointetinal Biome Hill's Prescription Diet Gastrointetinal Biome
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Gastrointetinal Biome

Vanaf € 27,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome dieetvoeding is een volwaardige voeding voor katten die te kampen hebben met acute stoornissen aan het spijsverteringsstelsel. De ActiveBiome+ technologie waarvan gebruik wordt in dit dieet zorgt ervoor dat klachten aan het maag- en darmstelsel zoals braken en diarree verminderen en dat de kat een goede stevige ontlasting krijgt. 

De unieke mix van actieve vezels zorgt voor een optimale ondersteuning aan een gezond maag- en darmstelsel. Daarnaast bevat het Hill’s Gastrointestinal Biome dieet een hoog gehalte aan Omega-3 & Omega-6 vetzuren die o.a. een ontstekingsremmende werking hebben. 

Specific Allergen Management Plus FOD-HY
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus FOD-HY - 2 kg

Vanaf € 30,37 Normale prijs € 37,96 -20% Prijs

Specific Allergen Management Plus FOD-HY is een dieetvoeding voor katten die last hebben van allergieën. Door het gebruik van gehydrolyseerde zalmeiwitten kan de voeding ingezet worden bij katten met een voedselallergie en/of -intolerantie. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij katten die last hebben van allergische reacties door allergenen in de omgeving zoals pollen, stof of vlooien

Specific Allergen Management Plus FOD-HY bevat een zeer hoge dosis aan Omega-3 vetzuren wat fungeert als een natuurlijke ontstekingsremmer. Daarnaast bevat de voeding GLA uit borage olie, een vitamine A, E en B-complex, zink en selenium ter ondersteuning van een gezonde en weerbare huid. 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie

Vanaf € 23,50 Prijs

Het Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie dieet ondersteunt de urinewegen van katten met aanleg tot overgewicht. De voeding helpt bij het oplossen van zuivere struvietkristallen en -stenen. Daarnaast helpt het bij de vermindering van de herhaalde vorming van calciumoxalaat of struvietkristallen en -stenen. De voeding zorgt voor een hoger vochtopname en daardoor een hogere urineproductie bij de kat waardoor de urinewegen minder snel zullen verstoppen.

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief Pouch - 12 x 85 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief Pouch - 12 x 85 gram

€ 19,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief is een volwaardige natvoeding op basis van kip, lever en kalkoen ter ondersteuning van de urinewegen. Het kan o.a. ingezeten worden voor:

 • Preventieve en curatieve behandeling van struvietkristallen.
 • Ter ondersteuning bij katten die stress ervaren.
 • Preventie van oxalaatkristallen.
 • Ter ondersteuning van de urinewegen.
Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Pouch - 12 x 85 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Pouch - 12 x 85 gram

€ 19,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal is een complete, licht-verteerbare en graanvrije natvoeding op basis van kip, lever en lam voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. De voeding kan ingezet worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals acute gastro-enteritis (diarree, braken), chronische gastro-enteritis (diarree, braken), inflammatoire darmaandoeningen (IBD), slechte ontlasting (dunne ontlasting en/of diarree),  Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI) of obstipatie. 

RAW Veterinary Diet Mono Protein Balancer - 250 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

RAW Veterinary Diets Mono Protein Balancer - 250 gram

€ 16,95 Prijs

RAW Veterinary Diets Mono Protein Balancer is een uitgebalanceerd vitaminen- en mineralenpreparaat voor honden en katten dat kan worden ingezet ter aanvulling van een zelfbereid dieet. Het is daarmee de perfecte aanvulling voor een zelfbereid (eliminatie) dieet. De RAW Veterinary Diet Mono Protein Balancer is vrij van kunstmatige conserveermiddelen, kleur- & smaakstoffen. 

Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care - 24 x 156 gram

€ 66,95 Prijs

Hill’s Prescription diet a/d is een licht verteerbare volledige dieetvoeding met een zeer hoog energiegehalte voor honden en katten. De A/D voeding kan ingezet worden bij o.a. ziekte en herstel na operatie. Ook is het geschikt ter ondersteuning bij lipoïdose aan de lever bij katten. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen.