Dieetvoedingen

Actieve filters

Churu Veterinary Formula... Churu Veterinary Formula...
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Churu Veterinary Formula Assortiment 4-pack

€ 4,95 Prijs

Gebruik de smakelijke Churu Veterinary puree op vloeibare basis om om gemakkelijk medicijnen toe te dienen, of om angst bij een onderzoek te verminderen. Tevens kan het gebruikt worden voor het herstel na een operatie of als extra bron van vocht bij uitdrogingsverschijnselen. Maar Churu is zo lekker dat het zeker als verantwoorde beloning of trainings- of socialisatiehulp kan worden gebruikt.

Het assortiments-pack bevat:

 • 1 stuks Churu Nourish Tonijn.
 • 1 stuks Churu Nourish Kip.
 • 1 stuks Churu Diet Tonijn.
 • 1 stuks Churu Diet Kip.

Gewoon openscheuren en een beetje knijpen om sachets met de hand toe te dienen. Je kunt ze ook in een bakje gieten of als topper op nat- of droogvoer gebruiken.

Trovet Hypoallergenic (Turkey) TRD Blik 24 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Trovet Hypoallergenic (Turkey) TRD Blik - 6 x 200 gram

€ 16,35 Prijs

De Trovet Hypoallergenic (Turkey) TRD voeding is een hypoallergeen dieet voor katten dat zo weinig mogelijk ingrediënten bevat, zodat de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. Alle Trovet hypoallergene diëten zijn gebaseerd op één (dierlijke) eiwitbron en één koolhydraatbron en bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden. Het toevoegen van een vitaminen- en mineralenmix is dan ook niet nodig. Alle varianten Trovet hypoallergene dieetvoeding kunnen levenslang worden gegeven.

Royal Canin Diabetic
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Diabetic

Vanaf € 21,95 Prijs

Het Royal Canin Diabetic dieet is speciaal ontwikkeld voor katten de geïndiceerd zijn met Diabetes Mellitus. De voeding helpt de bloedsuikerspiegel waarde te reguleren. Ze bevat speciaal voor de diabetische kat een verhoogd eiwitgehalte en verlaagd koolhydraatgehalte (zetmeel). 

Royal Canin Kitten Sterilised Royal Canin Kitten Sterilised
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Kitten Sterilised

Vanaf € 8,45 Prijs

Royal Canin Kitten Sterilised is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van gesteriliseerde kittens tijdens hun groei te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor gesteriliseerde kittens van 6 tot 12 maanden oud, een levensfase die gepaard gaat met aanzienlijke fysieke en gedragsveranderingen.  

Deze op maat gemaakte voeding bevat een matig vetgehalte om het risico op gewichtstoename te helpen beperken, terwijl het optimale hoeveelheden eiwitten, calcium en fosfor bevat voor een gezonde ontwikkeling.Daarnaast ondersteunen voedingsstoffen zoals vitamine C en E de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem. Er is aangetoond is dat deze antioxidanten een grotere hoeveelheid en snellere toename van antilichamen na vaccinatie stimuleren. 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie

Vanaf € 18,95 Prijs

Het Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie dieet ondersteunt de urinewegen van katten met aanleg tot overgewicht. De voeding helpt bij het oplossen van zuivere struvietkristallen en -stenen. Daarnaast helpt het bij de vermindering van de herhaalde vorming van calciumoxalaat of struvietkristallen en -stenen. De voeding zorgt voor een hoger vochtopname en daardoor een hogere urineproductie bij de kat waardoor de urinewegen minder snel zullen verstoppen.

Royal Canin Gsstro Intestinal Moderate Calorie
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie

Vanaf € 23,95 Prijs

Moet je kat regelmatig braken of heeft ze last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen bij katten met overgewicht kan de Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie dieetvoeding ingezet worden. Deze voeding stimuleert de eetlust, verhoogt het energieniveau en bevordert de spijsvertering.

De Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie kan ook vanwege het lage vetgehalte ingezet worden bij katten met Pancreatitis (alvleesklierontsteking).

Brit Grain Free Veterinary Diet Recovery Blik - 6 x 400 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Recovery Blik - 6 x 400 gram

€ 28,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Recovery is een graanvrije dieetvoeding op basis van zalm voor honden en katten die herstellen na ziekte en/of operatie of een verminderede eetlust hebben. De voeding bevat een hoge concentratie aan energie en makkelijk verteerbare eiwitten. Daarnaast bevat de natvoeding prebiotica voor het herstel van een evenwichtig maag en darmstelsel. 

Productkenmerken:

 • Hoge concentratie licht verteerbare eiwitten.
 • Prebiotica om de groei van pathogene bacteriën te onderdrukken.
 • Energierijk voer.
 • Duindoorn - antioxiderende eigenschappen, immuunstimulerend.

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal 2.0 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal 2.0 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal

Vanaf € 23,30 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal is een complete, licht-verteerbare en graanvrije dieetvoeding op basis van haring en erwten voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. De voeding kan ingezet worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals acute gastro-enteritis (diarree, braken), chronische gastro-enteritis (diarree, braken), inflammatoire darmaandoeningen (IBD), slechte ontlasting (dunne ontlasting en/of diarree) of obstipatie.  

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite 2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite is een completen en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten met zowel een preventieve als curatieve werking tegen de vorming van struvietkristallen in de blaas en urinewegen. Daarnaast kan deze dieetvoeding ook ingezet worden als onderdeel van de therapie bij idiopathische cystitis bij katten (FIC) en bacteriële infecties in de urinewegen. 

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity 2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten die kampen met overgewicht (obesitas) en om deze na het bereiken van het juiste gewicht mooi op gewicht te houden. Deze voeding is ook uitermate geschikt om te voeren aan katten na castratie of sterilisatie. 

Brit Care Sensitive Food Allergy Management Insect & Herring 2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Care Sensitive Food Allergy Management Insect & Herring

Vanaf € 20,75 Prijs

De Brit Care Sensitive Food Allergy Management Insect & Herring voeding is een volwaardige hypoallergene en graanvrije voeding op basis van haring en insecten voor katten die te maken hebben met een voedselallergie of -overgevoeligheid. Daarnaast bevat de voeding een hoog gehalte aan Omega-3 & Omega-6 vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.