Supplementen

Actieve filters

Brit Care Salmon Oil 250 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Care Salmon Oil

Vanaf € 11,95 Prijs

Brit Care Salmon Oil bevat 100% zuivere zalmolie die als aanvullende diervoeding voor honden ingezet kan worden. De Brit Care Salmon Oil is een natuurlijke bron van Omega-3 vetzuren (EPA + DHA + DPA)

Productkenmerken:

 • Zorgt voor een glanzende vacht en gezonde huid.
 • Ondersteunt de stofwisselingsprocessen in het lichaam.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van hersenen.
 • Beschikt over een natuurlijke ontstekingsremmende werking.
 • Ondersteunt het hart door de verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed.

Excellent Pets Cat Salmon Oil - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Cat Salmon Oil

Vanaf € 10,95 Prijs

Excellent Cat Salmon Oil is een hoogwaardige 100% pure zalmolie van superieure kwaliteit, die van nature zeer rijk is aan essentiële Omega 3-vetzuren die gegeven kan worden aan katten ter ondersteuning van een gezonde huid, een glanzende vacht, soepele gewrichten en een gezond immuunsysteem. 

Productkenmerken:

 • Cat Salmon Oil bevat de originele pure zalmolie en zit boordevol essentiële Omega-3 vetzuren.
 • Cat Salmon Oil voor behoud van een gezonde huid, geeft een prachtige glanzende vacht, zorgt voor soepele gewrichten en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Cat Salmon Oil is verpakt in een handige doseerflacon en uitstekend geschikt om katten in topconditie te krijgen en te houden.
Excellent Pets Itch Stop Feed - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Itch Stop Feed - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Excellent Itch Stop Feed is een mix van zuivere plantaardige oliën en bevat van nature essentiële Omega 6- en Omega 3-vetzuren, Vitamine E en Vitamine C en verzorgt en beschermt bij een droge en gevoelige huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor behoud van een glanzende vacht bij honden en katten.

EFAPro - 300 ml EFAPro - 300 ml
Snel bekijken Quick View

EFAPro - 300 ml

€ 20,50 Prijs

EFAPro is een huid- en vacht ondersteunend voedingssupplement dat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren bevat samen met Vitamine A en Vitamine E. Omega-6 vetzuren zijn belangrijk in het ondersteunen van een gezonde huidbarrière. Ze maken deel uit van de fosfolipidenlaag die zich aan de buitenzijde van de huid bevindt en het lichaam beschermt tegen waterverlies via de huid en het binnendringen van micro-organismen. 

Het is geschikt voor honden en katten met:

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

Sedochol Gold 500 ml Sedochol Gold 500 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sedochol Gold

Vanaf € 19,95 Prijs

Sedochol Gold is een voedingssupplement voor dieren ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van de vacht en ter bevordering van herstel naar zware inspanning of training.  

Productkenmerken:

 • Ondersteunt de spijsvertering.
 • Ondersteunt de vacht,
 • Bevordert de normale leverfunctie.
 • Bevordert een normaal metabolisme van vet.
 • Makkelijk toe te dienen bij het voer of in het drinkwater.
 • Veilig te gebruiken voor alle diersoorten.
COLOSTROGuard - 120 capsules COLOSTROGuard - 120 capsules
Snel bekijken Quick View

COLOSTROGuard - 120 capsules

€ 55,95 Prijs

Het innovatieve COLOSTROGuard brengt de kracht van colostrum (de eerste moedermelk) en de amandelpaddestoel samen om een ongeëvenaarde ondersteuning te bieden voor de immuunfunctie en spijsvertering van jouw hond of kat.

Met al deze gezondheidsvoordelen biedt COLOSTROGuard de ideale ondersteuning voor dieren met:

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

PUUR Bombyx - 50 ml PUUR Bombyx - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Bombyx - 50 ml

€ 19,95 Prijs

PUUR Bombyx kan ingezet worden bij huidirritaties als gevolg na contact met brandhaartjes van de eikenprocessierups bij honden, katten en paarden. Het middel heeft een verachtende en herstellende werking op de huid.

Dermoscent Atop 7 Spot-On
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Atop 7 Spot-On - 4 pipetten

Vanaf € 22,95 Prijs

Atop 7 Spot-On van Dermoscent is een spot-on vloeistof ter ondersteuning van de gevoelige huid en atopische dermatitis bij honden en katten. De Dermoscent Atop 7 Spot-on bevat etherische oliën, ceramiden en essentiële vetzuren en is rijk aan kurkuma, wintergroen en shiu hout voor een rustgevende werking.

PEA-San 50 mg - 60 capsules PEA-San 50 mg - 60 capsules
Snel bekijken Quick View

PEA-San 50 mg - 60 capsules

€ 24,95 Prijs

PEA-San Capsules van Alfasan is een aanvullend diervoeder op basis van palmitoylethanolamide (PEA) ter ondersteuning van de huid bij honden en katten. Het kan o.a. ingezet worden ter behandeling van huidaandoeningen zoals overmatig haarverlies en dermatose. PEA is een lichaamseigen stof die normaal door het dier zelf aangemaakt wordt en een natuurlijke ontstekingsremmende werking heeft. 

PEA-San heeft bij 80% van de dieren binnen 1 maand een positief effect wanneer deze last hebben van allergische reacties en atopische klachten. PEA-San is zowel in capsule als een crème variant verkrijgbaar.

Soluderm Omega-3 - 325 ml
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Soluderm Omega-3 - 325 ml

€ 49,95 Prijs

Soluderm van Dechra is een orale vloeistof op basis van visolie met een hoog Omega-3 (EPA & DHA) gehalte voor honden en katten. De vloeistof kan ingezet worden ter bevordering van een evenwichtig dieet en heeft een positief effect op de conditie van de huid en de vacht. 

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml

€ 32,95 Prijs

Pet’s Relief Atopi-3 is een voedingssupplement op basis van Omega-3 vetzuren (EPA en DHA), MSM, Zink en Vitaminen (A, C en E) ter ondersteuning van de huid bij honden en katten. Het kan ingezet worden bij honden en katten die last hebben van een droge, gevoelige of geprikkelde huid. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht van uw dier bij beschadiging snel hersteld en mooi in conditie blijft.

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten

€ 25,95 Prijs

Omniderma van Sensipharm is een uitgebalanceerde mix van 100% natuurlijke Chinese kruiden die ingezet kan worden ter ondersteuning van de gevoelige huid en vacht bij kleine honden, katten en knaagdieren. Deze kruidenmix is afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formulie “Xiao Feng San” die een ondersteunende en herstellende functie op de huid heeft. Het middel is veilig in gebruik en mag voor een langere periode gegeven worden.