Supplementen

Actieve filters

Sedochol Gold 500 ml Sedochol Gold 500 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sedochol Gold

Vanaf € 19,95 Prijs

Sedochol Gold is een voedingssupplement voor dieren ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van de vacht en ter bevordering van herstel naar zware inspanning of training.  

Productkenmerken:

 • Ondersteunt de spijsvertering.
 • Ondersteunt de vacht,
 • Bevordert de normale leverfunctie.
 • Bevordert een normaal metabolisme van vet.
 • Makkelijk toe te dienen bij het voer of in het drinkwater.
 • Veilig te gebruiken voor alle diersoorten.
Biomethin+ - 100 gram
Snel bekijken Quick View

Biomethin+ - 100 gram

€ 14,95 Prijs

Biomethin+ van Prodivet is een voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van een soeple en glanzende vacht. De Biomethin+  kan als een kuur van 4 tot 6 weken gegeven worden op momenten dat uw hond en/of kat last heeft van veel haarverlies (rui). 

COLOSTROGuard - 120 capsules COLOSTROGuard - 120 capsules
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

COLOSTROGuard - 120 capsules

€ 55,95 Prijs

COLOSTROGuard van ReboPharm is een voedingssupplement voor honden en katten met colostrum en Agaricus blazei Murill (amandelpaddestoel) ter ondersteuning van een gezonde darmflora en het immuunsysteem. Daarnaast is het werkzaam tegen chronische ontstekingen en allergieën.

De COLOSTROGuard is ook te gebruiken bij puppy's en kittens als ondersteuning bij een gezonde groei.

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Pet's Relief Atopi-3 - 200 ml

€ 31,90 Prijs

Pet’s Relief Atopi-3 is een voedingssupplement op basis van Omega-3 vetzuren (EPA en DHA), MSM, Zink en Vitaminen (A, C en E) ter ondersteuning van de huid bij honden en katten. Het kan ingezet worden bij honden en katten die last hebben van een droge, gevoelige of geprikkelde huid. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht van uw dier bij beschadiging snel hersteld en mooi in conditie blijft.

Megaderm - 250 ml Megaderm - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm - 250 ml

€ 23,45 Prijs

Megaderm is een smakelijk aanvullend diervoeder op basis van essentiële vetzuren en vitamine E. Het wordt gebuikt ter bevordering van de huid- en vachtgezondheid. Megaderm bevat zowel Omega-6 als Omega-3 essentiële vetzuren in de verhouding 5:1. De omega-6 vetzuren worden uit zonnebloem- en teunisbloemolie gewonnen. Deze bronnen zijn zeer rijk aan linolzuur. Bovendien is teunisbloemolie één van de weinige oliën die gamma-linoleenzuur bevat. De vetzuren uit de omega-3 groep zijn afkomstig van koudwatervissen. De essentiële vetzuren spelen een belangrijke rol bij de handhaving van een gezonde huid en vacht.

Megaderm kan door het doseersysteem eenvoudig toegevoegd worden aan de normale voeding van hond of kat.

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml

€ 17,75 Prijs

Megaderm monodosering is een voedingssupplement, dat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) Omega 6 (ω6) en Omega 3 (ω3) bevat. De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1(ω6:ω3) verhouding van de EVZ in Megaderm, zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt Megaderm het algehele afweersysteem van het dier.

EFAPro - 300 ml EFAPro - 300 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

EFAPro - 300 ml

€ 20,50 Prijs

EFAPro is een huid- en vacht ondersteunend voedingssupplement dat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren bevat samen met Vitamine A en Vitamine E. Omega-6 vetzuren zijn belangrijk in het ondersteunen van een gezonde huidbarrière. Ze maken deel uit van de fosfolipidenlaag die zich aan de buitenzijde van de huid bevindt en het lichaam beschermt tegen waterverlies via de huid en het binnendringen van micro-organismen. 

Het is geschikt voor honden en katten met:

 • Haaruitval
 • Schilferige huid
 • Droge, jeukende huid
 • Doffe vacht
 • Allergieproblemen
 • Huidontstekingen

Let op: de verpakkingstaal is enkel in het Duits, zie voor Nederlandstalige productinformatie onze webshop.

PUUR Bombyx - 50 ml PUUR Bombyx - 50 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

PUUR Bombyx - 50 ml

€ 19,95 Prijs

PUUR Bombyx kan ingezet worden bij huidirritaties als gevolg na contact met brandhaartjes van de eikenprocessierups bij honden, katten en paarden. Het middel heeft een verachtende en herstellende werking op de huid.

Excellent Itch Stop Feed
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Itch Stop Feed - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Excellent Itch Stop Feed is een mix van zuivere plantaardige oliën en bevat van nature essentiële Omega 6- en Omega 3-vetzuren, Vitamine E en Vitamine C en verzorgt en beschermt bij een droge en gevoelige huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor behoud van een glanzende vacht bij honden en katten.

Dermoscent Atop 7 Spot-On
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Atop 7 Spot-On - 4 pipetten

Vanaf € 22,95 Prijs

Atop 7 Spot-On van Dermoscent is een spot-on vloeistof ter ondersteuning van de gevoelige huid en atopische dermatitis bij honden en katten. De Dermoscent Atop 7 Spot-on bevat etherische oliën, ceramiden en essentiële vetzuren en is rijk aan kurkuma, wintergroen en shiu hout voor een rustgevende werking.