Supplementen

Actieve filters

Megaderm - 250 ml Megaderm - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm - 250 ml

€ 22,95 Prijs

Megaderm is een smakelijk aanvullend diervoeder op basis van essentiële vetzuren en vitamine E. Het wordt gebuikt ter bevordering van de huid- en vachtgezondheid. Megaderm bevat zowel omega-6 als omega-3 essentiële vetzuren in de verhouding 5:1. De omega-6 vetzuren worden uit zonnebloem- en teunisbloemolie gewonnen. Deze bronnen zijn zeer rijk aan linolzuur. Bovendien is teunisbloemolie één van de weinige oliën die gamma-linoleenzuur bevat. De vetzuren uit de omega-3 groep zijn afkomstig van koudwatervissen. De essentiële vetzuren spelen een belangrijke rol bij de handhaving van een gezonde huid en vacht.

Megaderm kan door het doseersysteem eenvoudig toegevoegd worden aan de normale voeding van hond of kat.

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml

€ 17,50 Prijs

Megaderm monodosering is een voedingssupplement, dat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) omega 6 (ω6) en omega 3 (ω3) bevat. De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1(ω6:ω3) verhouding van de EVZ in Megaderm, zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt Megaderm het algehele afweersysteem van het dier.

Iceland Pet Cod Oil (Kabeljauw omegaolie)
Snel bekijken Quick View

Iceland Pet Cod Oil (Kabeljauw omegaolie)

Vanaf € 18,95 Prijs

Deze 100% zuivere kabeljauwolie is een bron van Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Daarnaast bevat deze hoge concentraties vitamine A & D. Dit alles heeft een positief effect op de huid, vacht, afweersysteem en bewegingsstelsel van uw hond en/of kat.

Let op: de 1000 ml verpakkingen worden geleverd in een nieuwe verpakking met een bredere opening. Hierdoor is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de pompjes.

Iceland Pet Omega-3 Oil 250 ml
Snel bekijken Quick View

Iceland Pet Omega-3 Oil

Vanaf € 21,95 Prijs

Deze visolie gemaakt uit sardientjes en ansjovis is een bron van Omega-3 & vetzuren. Dit alles heeft een positief effect op de houd, vacht, afweersysteem en bewegingsstelsel van uw hond en/of kat.

Let op: de 1000 ml verpakkingen worden geleverd in een nieuwe verpakking met een bredere opening. Hierdoor is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de pompjes.

Excellent Itch Stop Feed
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Itch Stop Feed - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Excellent Itch Stop Feed is een mix van zuivere plantaardige oliën en bevat van nature essentiële Omega 6- en Omega 3-vetzuren, Vitamine E en Vitamine C en verzorgt en beschermt bij een droge en gevoelige huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor behoud van een glanzende vacht bij honden en katten.

Linkskin - 32 tabletten
Snel bekijken Quick View

Linkskin - 32 tabletten

€ 35,95 Prijs

Linkskin van DRN zijn tabletten voor honden en katten ter ondersteuning van een gezonde huid- en darmflora. De Linkskin bevat levende en vitale lactobacillen (Probiotica) die een positief effect hebben op de darm- en huidfunctie.

Daarnaast kan het middel ook gebruikt worden ter ondersteuning bij honden en katten met allergische atopische dermatitis. Naast de lacotbacillen bevat Linkskin ook Komkommer extract, Teneunisbloemolie en Vitamine D3 die een natuurlijk beschermingsmechanisme zijn voor de huid en darmen.

Excellent Cat Salmon Oil Excellent Cat Salmon Oil
Snel bekijken Quick View

Excellent Cat Salmon Oil

Vanaf € 10,45 Prijs

Excellent Cat Salmon Oil is een hoogwaardige 100% pure zalmolie van superieure kwaliteit, die van nature zeer rijk is aan essentiële omega 3-vetzuren die gegeven kan worden aan katten ter ondersteuning van een gezonde huid, een glanzende vacht, soepele gewrichten en een gezond immuunsysteem. 

Productkenmerken:

 • Cat Salmon Oil bevat de originele pure zalmolie en zit boordevol essentiële Omega-3 vetzuren.
 • Cat Salmon Oil voor behoud van een gezonde huid, geeft een prachtige glanzende vacht, zorgt voor soepele gewrichten en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Cat Salmon Oil is verpakt in een handige doseerflacon en uitstekend geschikt om katten in topconditie te krijgen en te houden.
Dermoscent Keravita - 30...
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Keravita - 30 tabletten

€ 21,95 Prijs

Keravita van Dermoscent is een voedingssupplement voor honden en katten op basis van phytokeratine. Dit is rijk aan zwavelhoudende aminozuren en verhoogt de kwaliteit van de haren en de nagels. Het zorgt voor een dikke glanzende vacht en sterke nagels. Keravita kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Bovenmatig haarverlies (rui) en/of beschadigd haar.
 • Brokkelnagels
 • Verzwakte dieren.
 • Kale plekken
 • Na dracht en lactatie.
 • Gebrek of tekort aan vitamine.
 • Voorafgaande aan shows en wedstrijden.
 • Afwijkend gevormde nagels als gevolg van bijvoorbeeld Leishmania of SLO.
Dermoscent Atop 7 Spot-On
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Atop 7 Spot-On - 4 pipetten

Vanaf € 22,95 Prijs

Atop 7 Spot-On van Dermoscent is een spot-on vloeistof ter ondersteuning van de gevoelige huid en atopische dermatitis bij honden en katten. De Dermoscent Atop 7 Spot-on bevat etherische oliën, ceramiden en essentiële vetzuren en is rijk aan kurkuma, wintergroen en shiu hout voor een rustgevende werking.

Pharmox Zalmolie 100% Puur - 425 ml
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Pharmox Zalmolie 100% Puur - 425 ml

€ 15,95 Prijs

Pharmox Zalmolie 100% Puur is een zeer zuiver product uit de IJslandse wateren, zonder toevoegingen. De natuurlijk zalmolie wordt via een koud proces gewonnen en is geschikt voor dierlijke consumptie. Door de koude persing worden zoveel mogelijk essentiële vetzuren bewaard, die een gunstig effect hebben op diverse lichaamsprocessen. Door de combinatie van vetzuren heeft dit een gunstige effect op o.a.:

 • Verbetering van de vertering.
 • Verbetering van de staat van de huid en de vacht.
 • Gunstig effect op hart- en bloedvaten.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem.
Duo Cat 100% gesmolten...
Snel bekijken Quick View

Duo Cat 100% gesmolten paardenvet - 500 ml

€ 14,95 Prijs

Duo Cat is 100% gesmolten paardenvet! In paardenvet zit Glycerine, Vitaminen A en D, Omega 3,6, en 9 en antibacteriële stoffen. Het is een energiebron van de hoogste kwaliteit en heeft veel calorieën en een laag percentage aan eiwitten. De Duo Cat is zeer licht verteerbaar en 100% hypoallergeen. U kunt het o.a. inzetten bij de volgende indicaties:

 • Droge huid.
 • Doffe vacht.
 • Jeukklachten.
 • Schilferige huid.
 • Ter ondersteuning van een gezonde darmflora.