Spieren

Actieve filters

Equitop Myoplast - 1.5 kg Equitop Myoplast - 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Myoplast - 1.5 kg

€ 84,95 Prijs

Equitop Myoplast is een plantaardig voedingssupplement ter ondersteuning van de spieropbouw bij paarden en pony’s. Het uitermate geschikt om o.a. in te zetten in periodes van wedstrijden en intensieve training. Daarnaast is het ook goed in te zetten bij senior paarden die behoefte hebben aan een verhoogde eiwitbehoefte. 

Equi-Vitamine E - 300 gram Equi-Vitamine E - 300 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Vitamine E - 300 gram

€ 124,95 Prijs

Equi-Vitamine E van Ecuphar is een voedingssupplement dat te gebruiken is bij sportpaarden met een gebrek aan vitamine E. Het kan o.a. ingezet worden bij paarden die last hebben van stramme spieren of ter verhoging van de weerstand.

Equi-Muscle Forte 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Muscle Forte - 1 kg

€ 99,95 Prijs

Equi-Muscle Forte van Ecuphar is een smakelijk poeder ter ondersteuning van de spierfunctie bij paarden. Het poeder bevat, naast de bestanddelen aanwezig in het product Equi-Muscle, bovendien Tribulus Terrestris, welke een positieve invloed uitoefent op de spierkracht.

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg

€ 24,70 Prijs

Audevard Tendilax Antiphlogistic is een pasta (op basis van kaoline en zeer fijne witte klei) voor uitwendig gebruik die ingezet kan worden bij paarden die last hebben van gevoelige spieren en pezen. De pasta kan warm gemaakt worden in de magnetron of  au bain-marie.

Audevard Myostem Protec 900 ml Audevard Myostem Protec 900 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 54,25 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Audevard Myostem Mass 2.1 kg Audevard Myostem Mass 2.1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Mass

Vanaf € 96,95 Prijs

Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.

Audevard Harpagyl 450 gram Audevard Harpagyl 450 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Harpagyl

Vanaf € 25,90 Prijs

Audevard Harpagyl is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij actieve of oudere paarden. Het is rijk aan Harpagophytum en Omega-3 ter ondersteuning van het bewegingsapparaat de spieren en de gewrichten. 

Audevard Ekylaxyl - 250 ml Audevard Ekylaxyl - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekylaxyl - 250 ml

€ 26,95 Prijs

Audevard Ekylaxyl is een gel op basis van Arnica en Duizendblad voor paarden die ingezet kan worden bij stijfheid van de spieren, maar ook in het geval van blauwe plekken als gevolg van stoten. De Audevard Ekylaxyl is dopingvrij en de textuur is zo gemaakt dat je hand schoon en droog blijven na gebruik bij het paard.

Audevard Ekyflex Tendon 600 gram Audevard Ekyflex Tendon 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Tendon

Vanaf € 68,95 Prijs

Audevard Ekyflex Tendon is een dopingvrij voedingssupplement (op basis van Centella asiatica, Fucus en Bromelaïne) ter ondersteuning van de pezen en ligamenten bij paarden (na bijvoorbeeld blessures). Het is raadzaam zo snel mogelijk na de blessure te starten met de Audevard Ekyflex Tendon, zodat het aangetaste weefsel zo snel mogelijk hersteld. 

Audevard CapsiBlist - 250 ml Audevard CapsiBlist - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard CapsiBlist - 250 ml

€ 25,50 Prijs

Audevard CapsiBlist is een gel voor lokaal gebruik met een verwarmend effect voor de behandeling van pezen en gewrichten bij paarden. De Audevard Capsibilist bevat een extract van capsicum oftewel capsaïcine. Deze stof zorgt voor warmte zonder schurende werking op het weefsel.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 11,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Blessures
  • Gevoeligheid
  • Herstel na inspanning
  • Koude spieren
  • Overbelasting
  • Stijfheid
  • Vermoeidheid

PUUR Silicum - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Silicum - 1000 ml

€ 34,90 Prijs

PUUR Silicum is een voedingssupplement dat zorgt voor het behoud van de structuur van bindweefsel vezels en het stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel bij paarden en pony's.