Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan dieetvoedingen ter ondersteuning van de gewrichten bij de ouder wordende hond. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het preventief en curatief behandelen van artrose gerelateerde klachten bij de ouder wordende hond. Daarnaast beschikken we ook over een breed assortiment aan voedingssupplementen en orthopedische kussen van Petlando ter ondersteuning van gewrichtsklanten bij de hond.

Actieve filters

Royal Canin Mobility Support Royal Canin Mobility Support
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Mobility Support

Vanaf € 18,95 Prijs

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Tot wel 80% van de honden ouder dan 8 jaar heeft gewrichtsproblemen. Maar ook bij jongere honden, vooral van grote rassen, komen gewrichtsproblemen voor. Dit kan erg pijnlijk zijn voor je hond! Gelukkig kun je zijn gewrichten op verschillende manieren gezond helpen houden, bijvoorbeeld door te zorgen voor een gezond gewicht.

Royal Canin Mobility Support is ontwikkeld met specifieke voedingsstoffen als groenlipmossel, EPA+DHA en Chondroïtine & Glucosamine om de gewrichten van je hond te helpen ondersteunen. Het gematigde caloriegehalte helpt je hond bovendien op een gezond gewicht te houden. Zo help je jouw hond om lekker in beweging te blijven. 

Sanimed Osteoarthritis Sanimed Osteoarthritis
 • Aanbieding!
Snel bekijken Quick View

Sanimed Osteoarthritis

Vanaf € 21,50 Prijs

Sanimed Osteoarthritis is een volledig dieetvoeder voor honden vanaf 6 maanden ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. De voeding bevat een combinatie van natuurlijke voedingsbestanddelen voor ondersteuning van de gewrichten en verbetering van de mobiliteit. Dit ondersteunt de gewrichten en helpt gewrichtskraakbeen te behouden. Sanimed Osteoarthrtitis is geschikt vanaf de leeftijd van 6 maanden. Belangrijkste kenmerken van dit dieet zijn:

 • Bevordert dankzij visolie (omega-3 vetzuren) en beta-1,3/1,6-glucanen het natuurlijke afweersysteem in de gewrichten.
 • Stimuleert de groei van kraakbeen en de afbraak van kraakbeen te remmen dankzij gelatinehydrolsaat.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip

Vanaf € 17,45 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Small & Mini Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip

Vanaf € 22,25 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Medium Adult met Kip is een volledige hondenvoeding speciaal samengesteld om de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg

€ 74,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Large Breed Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Trovet Mobility & Geriatrics MGD
Snel bekijken Quick View

Trovet Mobility & Geriatrics MGD

Vanaf € 20,50 Prijs

Trovet Mobility & Geriatrics MGD is een volledige dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie. De voeding is preventief in te zetten ter voorkoming van artrose en andere gewrichtsgerelateerde problemen. De dieetvoeding bevat natuurlijke producten met actieve ingrediënten zoals; Duivelsklauw en Boswelliahars. Deze helpen verdere afbraak van kraakbeen tegen te gaan en hebben een ontstekingsremmende werking. Een combinatie van gelatine, glucosamine en chondroïtinesulfaat leveren de bouwstenen voor gewrichtskraakbeen.

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Hill's Prescription Diet K/D + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility

Vanaf € 34,95 Prijs

De Hill's Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die zowel met chronische gewrichts- als nierproblemen te maken hebben. De voeding zorgt ervoor dat de ontwikkeling van verder problemen aan de nieren wordt afgeremd en uw hond weer spoepeler zal kunnen bewegen.

Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility

Vanaf € 20,75 Prijs

De Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die naast overgewicht ook te maken hebben met gewrichtsproblemen. Uit onderzoek is gebleken dat honden die kampen met gewrichtsproblemen vanwege de pijn minder bewegen en als gevolg hiervan aanleg krijgen om dikker te worden. 

De Hill’s Metabolic + Mobility dieetvoeding zorgt ervoor dat overmatig lichaamsvet sneller wordt verbrand en er meer calorieën verbrand worden. Daarnaast heeft de voeding een ontstekingsremmende werking op de gewrichten en weefsels. 

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram

€ 41,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer is een volledige natvoeding ter ondersteuning van de mobiliteit en gewrichten bij honden. De voeding heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt voor soepele gewrichten. 

De Hill's Prescription Diet J/D Mobility voeding helpt het gewrichtskraakbeen en spiermassa te behouden en ondersteunt een gezond immuunsysteem S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een droogvoeding variant.