Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan dieetvoedingen ter ondersteuning van de gewrichten bij de ouder wordende hond. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het preventief en curatief behandelen van artrose gerelateerde klachten bij de ouder wordende hond. Daarnaast beschikken we ook over een breed assortiment aan voedingssupplementen en orthopedische kussen van Petlando ter ondersteuning van gewrichtsklanten bij de hond.

Actieve filters

Royal Canin Mobility Support Royal Canin Mobility Support
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Mobility Support

Vanaf € 20,95 Prijs

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Tot wel 80% van de honden ouder dan 8 jaar heeft gewrichtsproblemen. Maar ook bij jongere honden, vooral van grote rassen, komen gewrichtsproblemen voor. Dit kan erg pijnlijk zijn voor je hond! Gelukkig kun je zijn gewrichten op verschillende manieren gezond helpen houden, bijvoorbeeld door te zorgen voor een gezond gewicht.

Royal Canin Mobility Support is ontwikkeld met specifieke voedingsstoffen als groenlipmossel, EPA+DHA en Chondroïtine & Glucosamine om de gewrichten van je hond te helpen ondersteunen. Het gematigde caloriegehalte helpt je hond bovendien op een gezond gewicht te houden. Zo help je jouw hond om lekker in beweging te blijven. 

Imby Snooze & Sleep Veggie Snack - 100 gram Imby Snooze & Sleep Veggie Snack - 100 gram
Snel bekijken Quick View

Imby Snooze & Sleep Veggie Snack - 100 gram

€ 4,95 Prijs

De Imby Snooze & Sleep Veggie Snack zijn 100% plantaardige hondenkoekjes die je hond helpen om te kalmeren dankzij de toevoeging van kamille. De toevoeging van kurkuma zorgt voor het onderhouden van de gewrichtsgezondheid. De koekjes zijn hypoallergeen en daardoor ook in te zetten bij honden die kampen met een voedselallergie of -overgevoeligheden

De Imby Snooze & Sleep Veggie Snacks zijn vrij van tarwe, gerst, maïs. soja en kunstmatige smaakstoffen, - kleurstoffen of -conserveringsmiddelen.

Brit Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma
Snel bekijken Quick View

Brit Dental Stick Mobility Collagen & Curcuma - 7 sticks

€ 3,95 Prijs

Brit Dental Stick Mobility zijn smakelijke kauwsticks op basis van Collageen en Kurkuma ter ondersteuning van de gewrichten, het kraakbeen, de pezen en ligamenten bij honden. De sticks zijn ideaal voor o.a. honden die kampen met artrose.

Belangrijkste ingrediënten en kenmerken:

 • Munt – antimicrobiële eigenschappen & frisse adem.
 • Collageen – ondersteuning van de gewrichten, pezen en ligamenten.
 • Kurkuma – voorkomt ontstekingen.
 • Glucosamine – chondroprotectief, ondersteuning van het kraakbeen.
 • SHMP – tandgezondheid, preventie van tandsteenvorming.
 • Glutenvrij – GGO-vrij, vrij van kleurstoffen.

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility Blik - 6 x 400 gram Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility Blik - 6 x 400 gram
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility Blik - 6 x 400 gram

€ 28,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van haring en erwten voor honden ter ondersteuning van de gewrichten. De voeding heeft een laag calorie gehalte en is rijk aan een combinatie van EPA, Omega-3 vetzuren, Boswellia Serrata en MSM en is ideaal ter ondersteuning van honden die last hebben van artrose of andere gewrichtsklachten. 

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility 2 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility

Vanaf € 18,65 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Joint & Mobility is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van haring en erwten voor honden ter ondersteuning van de gewrichten. De voeding heeft een laag calorie gehalte en is rijk aan een combinatie van EPA, Omega-3 vetzuren, Boswellia Serrata en MSM en is ideaal ter ondersteuning van honden die last hebben van artrose of andere gewrichtsklachten.  

Hill's Prescription Diet...
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie - 12.0 kg

€ 85,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie Hondenvoer is speciaal samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding met ontstekingsremmende werking die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. De voeding is o.a. geschikt voor honden die kampen met gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose i.c.m. obesitas.

Dit hondenvoer heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. Het verbeteren van de mobiliteit en het controleren van het gewicht van je hond begint met vroegtijdig en consequent geven van de juiste voeding.

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram

€ 43,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer is een volledige natvoeding ter ondersteuning van de mobiliteit en gewrichten bij honden. De voeding heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt voor soepele gewrichten. 

De Hill's Prescription Diet J/D Mobility voeding helpt het gewrichtskraakbeen en spiermassa te behouden en ondersteunt een gezond immuunsysteem S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg

€ 80,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Large Breed Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip

Vanaf € 80,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Medium Adult met Kip is een volledige hondenvoeding speciaal samengesteld om de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip

Vanaf € 45,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Small & Mini Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.