Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan dieetvoedingen ter ondersteuning van de gewrichten bij de ouder wordende hond. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het preventief en curatief behandelen van artrose gerelateerde klachten bij de ouder wordende hond. Daarnaast beschikken we ook over een breed assortiment aan voedingssupplementen en orthopedische kussen van Petlando ter ondersteuning van gewrichtsklanten bij de hond.

Actieve filters

Specific Joint Support 12 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Joint Support CJD

Vanaf € 18,35 Normale prijs € 20,39 -10% Prijs

Specific Joint Support CJD is een dieetvoeding voor honden ter ondersteuning en voorkoming van gewrichtsaandoeningen. De voeding bevat ingrediënten die het lichaamseigen (Omega-3 vetzuren) ontstekingsremmende proces ondersteunen en zorgen voor de verlichting van gewrichtspijnen, een gezond kraakbeen en een ideaal lichaamsgewicht. 

Daarnaast bevat het Specific Joint Support CJD dieet een krachtige combinatie van voedingstoffen die het kraakbeen ondersteunen te weten:

 • Collegeenpeptiden
 • ß-1,3 / 1,6-glucanen en chondroïtine
 • Mangaan (om enzymen die kraakbeen aanmaken te activeren)
 • Anti-oxidanten (die vrije radicalen opruimen die het kraakbeen aantasten)

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Large met Kip - 12.0 kg

€ 68,90 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility is een volledige droogvoeding met kip voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van grote honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen.

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Medium met Kip

Vanaf € 23,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility is volledige droogvoeding met kip, voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van middelgrote honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini met Kip

Vanaf € 17,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini is een complete droogvoeding met kip, voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van kleine & mini honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen

Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility

Vanaf € 20,50 Prijs

De Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die naast overgewicht ook te maken hebben met gewrichtsproblemen. Uit onderzoek is gebleken dat honden die kampen met gewrichtsproblemen vanwege de pijn minder bewegen en als gevolg hiervan aanleg krijgen om dikker te worden. 

De Hill’s Metabolic + Mobility dieetvoeding zorgt ervoor dat overmatig lichaamsvet sneller wordt verbrand en er meer calorieën verbrand worden. Daarnaast heeft de voeding een ontstekingsremmende werking op de gewrichten en weefsels. 

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Large met Kip - 14 kg

€ 74,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Large Breed Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium met Kip

Vanaf € 20,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Medium Adult met Kip is een volledige hondenvoeding speciaal samengesteld om de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Small & Mini met Kip

Vanaf € 16,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Mobility Small & Mini Adult met Kip is hondenvoer speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen voor een actief leven.

Belangrijkste voordelen:

 • EPA uit visolie helpt gewrichtskraakbeen gezond te houden.
 • Bewezen voeding om gewrichtsflexibiliteit te ondersteunen.
 • Glucosamine en chondroïtine zijn bouwstenen van gezond kraakbeen.
Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Special Care Treats CT-SC - 300 gram

Vanaf € 5,90 Normale prijs € 6,55 -10% Prijs

De Specific Special Care Treats CT-SC zijn gemaakt met gehydrolyseerde blauwe wijting, krill, algen en sorghum - een natuurlijke glutenvrije koolhydraat die langzaam vrijkomt. Deze treats worden langzaam gebakken en zijn zeer smakelijk. Ze bevatten weinig eiwitten, energie, vet en bepaalde mineralen waardoor ze veilig zijn voor honden met verschillende aandoeningen, zoals pancreatitis, nier-, hart- of leverfalen, blaasstenen, gewrichts- en mobiliteitsproblemen, diabetes mellitus of allergieën. 

*Recyclebare verpakking

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Hill's Prescription Diet K/D + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility

Vanaf € 33,95 Prijs

De Hill's Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die zowel met chronische gewrichts- als nierproblemen te maken hebben. De voeding zorgt ervoor dat de ontwikkeling van verder problemen aan de nieren wordt afgeremd en uw hond weer spoepeler zal kunnen bewegen.

Royal Canin Mobility Support Royal Canin Mobility Support
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Mobility Support

Vanaf € 17,06 Normale prijs € 18,95 -10% Prijs

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Tot wel 80% van de honden ouder dan 8 jaar heeft gewrichtsproblemen. Maar ook bij jongere honden, vooral van grote rassen, komen gewrichtsproblemen voor. Dit kan erg pijnlijk zijn voor je hond! Gelukkig kun je zijn gewrichten op verschillende manieren gezond helpen houden, bijvoorbeeld door te zorgen voor een gezond gewicht.

Royal Canin Mobility Support is ontwikkeld met specifieke voedingsstoffen als groenlipmossel, EPA+DHA en Chondroïtine & Glucosamine om de gewrichten van je hond te helpen ondersteunen. Het gematigde caloriegehalte helpt je hond bovendien op een gezond gewicht te houden. Zo help je jouw hond om lekker in beweging te blijven. 

Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Hill's Prescription Diet J/D Joint Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Joint Care

Vanaf € 32,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet J/D Joint Care dieet ondersteunt honden met een neiging tot gewichtstoename (obesitas) en honden die te maken hebben met osteoartritis (artrose). Deze voeding bevat een zeer hoog gehalte aan Omega-3 (EPA) vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben op het weefsel, kraakbeen en de gewrichten. Daarnaast bevat de voeding toegevoegde Glucosamine en Chondroïtinesulfaat voor een behoudt van een gezond kraakbeen. De L-Carnitine zorgt ervoor dat de gewichtstoename beperkt blijft.

Voor honden onder de 10 kg lichaamsgewicht adviseren wij het Hill's Precription Diet J/D Joint Care Mini.