Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken wij over een breed assortiment aan dieetvoedingen voor de hond van bekende merken zoals: Royal Canin, Hill's, Trovet, Sanimed, Specific en Yarrah. 

Actieve filters

Specific F/C-IN-L Intensive Support - 6 x 395 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific F/C-IN-L Intensive Support Liquid - 6 x 395 gram

€ 27,32 Normale prijs € 30,36 -10% Prijs

De Specific Intensive Support Liquid F/C-IN-L is een volledig vloeibaar dieetvoeder voor honden en katten voor nutritioneel herstel, convalescentie en lipidose van de lever bij katten. Het dieet bevat een hoog energiegehalte, hoge concentraties aan essentiële nutriënten en goed verteerbare ingrediënten. Het bevat ook hoge concentraties aan omega-3 vetzuren afkomstig uit visolie en ß-1,3/1,6-glucanen die het immuunsysteem ondersteunen.

Deze voeding is zeer smakelijk en uitermate geschikt voor honden en katten die te maken hebben met herstel na ziekte en/of operatie. Geef dit voer op kamer- of lichaamstemperatuur en in meerdere kleine porties per dag om de eetlust aan te wakkeren.

Royal Canin Starter Mother...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Starter Mother & Babydog Mini - 4 kg

€ 29,95 Prijs

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van de moederhond en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor kleine volwassen honden tot 10 kg en voor puppy's tot 2 maanden oud. Deze uitgebalanceerde voeding is speciaal aangepast aan de hoge energiebehoeften van kleine honden tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen.

Specific Lunch Active - 7 x 100 gram Specific Lunch Active - 7 x 100 gram
  • -10%
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Specific Lunch Active - 7 x 100 gram

€ 9,03 Normale prijs € 10,03 -10% Prijs

Specific Lunch is een smakelijke en volledige natvoeding voor actieve en herstellende honden. De voeding zit boordevol hoogwaardige ingrediënten die uw hond gezond en vitaal houden. Het product bevat veel energie en vetten die de calorieën leveren die nodig zijn om de energiebehoefte van zelfs de meest actieve honden op peil te houden. 

Actieve honden en werkhonden hebben andere voedingsbehoeften dan honden met een normaal bewegingspatroon. Voor de gezondheid van een actieve hond is het belangrijk dat het voer licht verteerbaar is.

Specific Large & Giant Breed CPD-XL Puppypakket - 1 stuk
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Large & Giant Breed CPD-XL Puppypakket - 1 stuk

€ 29,66 Normale prijs € 32,95 -10% Prijs

Het pakket bevat naast een speeltje en een maatbeker ook 1 verpakking Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL 4 kg. 

Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL is een complete en uitgebalanceerde voeding voor puppy’s van grote rassen (>25 kg). Veel puppy’s van grote rassen hebben de neiging om te hard te groeien, wat op later leeftijd tot problemen kan lijden. Deze voeding bevat een verlaagd calciumgehalte aangepast op de grote rassen. De beperkte energiewaarde zorgen ervoor dat de groeisnelheid onder controle blijft. Daarnaast is deze voeding rijk aan Omega-3 vetzuren die ondersteuning biedt aan de ontwikkeling van de ogen, hersenen, vacht, huid en gewrichten. 

Specific Medium Breed Puppypakket CPD-M - 1 stuk
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Medium Breed CPD-M Puppypakket - 1 stuk

€ 29,66 Normale prijs € 32,95 -10% Prijs

Het pakket bevat naast een speeltje en een maatbeker ook 1 verpakking Specific Puppy Medium Breed CPD-M 4 kg. 

Specific Puppy Medium Breed CPD-M is een complete en uitgebalanceerde onderhoudsvoeding voor puppy’s van middelgrote rassen (10 t/m 25 kg). Het bevat alle vitaminen en mineralen die een pup nodig heeft voor een optimale groei. De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die ondersteuning biedt aan de ontwikkeling van de ogen, hersenen, vacht, huid en gewrichten. Het calcium en fosfor gehalte van de Specific Puppy Medium Breed CPD-M is speciaal aangepast voor de optimale groei van de tanden en de botten. 

Specific Small Breed CPD-S...
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Small Breed CPD-S Puppypakket - 1 stuk

€ 9,95 Normale prijs € 11,05 -10% Prijs

Het pakket bevat naast een speeltje en een maatbeker ook 1 verpakking Specific Puppy Small Breed CPD-S 1 kg. 

Specific Puppy Small Breed CPD-S is een complete uitgebalanceerde onderhoudsvoeding voor puppy’s van kleine rassen. Het bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde en optimale groei. De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die ondersteuning biedt aan de ontwikkeling van de ogen, hersenen, vacht, huid en gewrichten. Het calcium en fosfor gehalte van de Specific Puppy Small Breed CPD-S is speciaal aangepast voor de optimale groei van de tanden en de botten. 

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)

Vanaf € 21,95 Prijs

Zeer grote rassen hebben een langere groeiperiode dan kleinere rassen, want hun spieren en botten hebben meer tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen. Daarvoor hebben ze voldoende eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden calcium en energie nodig. Het is belangrijk dat zeer grote rassen op een gezond gewicht blijven om het risico op het ontwikkelen van bot- en gewrichtsproblemen te helpen verminderen. 

Royal Canin Giant Junior heeft een aangepast eiwitgehalte om de spierontwikkeling te helpen ondersteunen in de levensfase van 8 tot 18 à 24 maanden. De formule bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan bewezen is dat ze de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg) Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)

Vanaf € 21,95 Prijs

Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van zeer grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen de botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel van de puppy zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen. 

Royal Canin Giant Puppy bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen om de intensieve groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen tussen 2 en 8 maanden te ondersteunen, en helpt de kans op ongewenste gewichtstoename te verminderen.

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 17,95 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy in saus is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van grote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)

Vanaf € 26,95 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Dit product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 17,95 Prijs

Royal Canin Medium Puppy in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van middelgrote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen.