Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken wij over een breed assortiment aan dieetvoedingen voor de hond van bekende merken zoals: Royal Canin, Hill's, Trovet, Sanimed, Specific en Yarrah. 

Actieve filters

Yarrah Biologische Vega Hondenkoekjes voor Grotere Honden 500 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologische Vega Hondenkoekjes voor Grotere Honden - 500 gram

€ 5,12 Normale prijs € 5,69 -10% Prijs

Overheerlijke vegetarische / veganistische hondenkoekjes. Vanwege het formaat van de snack is deze perfect voor grotere honden. Voor kleinere honden kunnen de koekjes ook in twee stukken worden gebroken. Ideaal voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten of mensen die hun hond geen of minder vlees willen voeren. De hondenkoekjes bevatten geen vlees of dierlijke bijproducten en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO.

Specific Food Allergen Management CDD
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDD

Vanaf € 16,98 Normale prijs € 21,22 -20% Prijs

Het Specific Food Allergen Management CDD is een dieetvoeding die ingezet kan worden als eliminatiedieet bij honden met een voedselallergie en/of -intolerantie. Daarnaast kan het Specific Food Allergen Management CDD dieet vanwege het lage purine gehalte ook ingezet worden om de vorming van uraatkristallen bij honden te voorkomen.

Specific Allergen Management Plus
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY

Vanaf € 18,77 Normale prijs € 23,46 -20% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgevingsgerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Specific Puppy Small Breed CPD-S
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Puppy Small Breed CPD-S (-10 kg)

Vanaf € 6,23 Normale prijs € 7,79 -20% Prijs

Specific Puppy Small Breed CPD-S is een complete uitgebalanceerde onderhoudsvoeding voor puppy’s van kleine rassen. Het bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde en optimale groei. De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die ondersteuning biedt aan de ontwikkeling van de ogen, hersenen, vacht, huid en gewrichten. Het calcium en fosfor gehalte van de Specific Puppy Small Breed CPD-S is speciaal aangepast voor de optimale groei van de tanden en de botten. 

De Specific Puppy Small Breed CPD-S kan ook gegeven worden aan zogende teefjes van alle rassen.

Specific Digestive Support CID
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Digestive Support CID

Vanaf € 18,87 Normale prijs € 20,97 -10% Prijs

Specific Digestive Support CID is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden die te maken hebben met spijsverteringsproblemen. De voeding bevat een verlaagd gehalte aan vezels om en voor te zorgen dat de spijsvertering vergemakkelijkt wordt en de opname van voedingsstoffen soepeler verloopt. De Specific Digestive Support CID is rijk aan mineralen en vetoplosbare vitamine om de verminderde opname van voedingsstoffen als gevolg van braken en diarree te compenseren. 

Yarrah Biologisch Adult Hondenvoer met Kip
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Yarrah Biologisch Adult Hondenvoer met Kip

Vanaf € 16,91 Normale prijs € 18,79 -10% Prijs

Brokken met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en baobab voor (middel)grote volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.

Specific Joint Support 12 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Joint Support CJD

Vanaf € 18,35 Normale prijs € 20,39 -10% Prijs

Specific Joint Support CJD is een dieetvoeding voor honden ter ondersteuning en voorkoming van gewrichtsaandoeningen. De voeding bevat ingrediënten die het lichaamseigen (Omega-3 vetzuren) ontstekingsremmende proces ondersteunen en zorgen voor de verlichting van gewrichtspijnen, een gezond kraakbeen en een ideaal lichaamsgewicht. 

Daarnaast bevat het Specific Joint Support CJD dieet een krachtige combinatie van voedingstoffen die het kraakbeen ondersteunen te weten:

 • Collegeenpeptiden
 • ß-1,3 / 1,6-glucanen en chondroïtine
 • Mangaan (om enzymen die kraakbeen aanmaken te activeren)
 • Anti-oxidanten (die vrije radicalen opruimen die het kraakbeen aantasten)

Trovet Hepatic HLD
Snel bekijken Quick View

Trovet Hepatic HLD

Vanaf € 20,95 Prijs

De Trovet Hepatic HLD is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de leverfunctie. Gezien de belangrijke taak van de lever in de verwerking van vet en het reguleren van de vetstofwisseling is het van belang de lever te voorzien van stoffen die de vetstofwisseling ondersteunen. Deze zogenaamde lipotrope stoffen (bv. L-carnitine, lecithine en choline) zijn in verhoogde gehalten in Hepatic aanwezig. Hierdoor wordt de kans op vetstapeling in de lever verkleind, neemt de belasting van de lever af en wordt het herstel van leverweefsel ondersteund.

Trovet Mobility MJS Poeder 100 gram
Snel bekijken Quick View

Trovet Mobility MJS Poeder

Vanaf € 33,95 Prijs

Trovet Mobility MJS  is preventief in te zetten bij dieren die hun gewrichten bovengemiddeld belasten en een verhoogd risico op gewrichtsproblemen hebben, maar ook bij honden en katten met overgewicht of ter voorbereiding op een operatie aan het gewricht. Dit supplement kan bij uitstek toegepast worden als de patiënt al dieetvoeding verstrekt krijgt, maar de gewrichten ook ondersteund moeten worden. De Trovet Mobility MJS kan veilig in combinatie met geneesmiddelen voor pijnbestrijding worden gegeven.

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Large met Kip - 12.0 kg

€ 68,90 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility is een volledige droogvoeding met kip voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van grote honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen.

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Medium met Kip

Vanaf € 23,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility is volledige droogvoeding met kip, voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van middelgrote honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini met Kip

Vanaf € 17,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight & Active Mobility Small & Mini is een complete droogvoeding met kip, voor een gezond gewicht en gezonde gewrichten van kleine & mini honden. Met hoogwaardige eiwitten voor het onderhoud van spieren en visolie, rijk aan omega 3-vetzuren, om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen