Hill's

Bij Hill’s laat men zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren men hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Er zijn 181 producten.

Item 1-12 van 181 in totaal item(s)
Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram

€ 43,95 Prijs

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care voor honden met Diabetes Mellitus. Het bevat een laag suikergehalte en een optimale combinatie van vezels om de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren en een gezond gewicht te behouden.

Productkenmerken:

 • Bevat Omega-3 vetzuren uit visolie.
 • Helpt bij de regulering van de bloedsuikerspiegel.
 • Helpt een gezond gewicht te behouden door een passende hoeveelheid vet en calorieën.
 • Met gemengde granen, waaronder volkoren granen (tarwe, gerst en haver).
 • Met L-carnitine en hoogwaardige eiwitten om de spiermassa te behouden.
Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn
Snel bekijken Quick View

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn

Vanaf € 25,95 Prijs

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn is een complete dieetvoeding (met tonijn) speciaal ontwikkeld om katten te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies.

Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je kat om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt katten een voldaan en tevreden gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 88% van de katten thuis binnen 2 maanden zijn afgevallen.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip - 12 x 85 gram

€ 19,17 Normale prijs € 21,30 -10% Prijs

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Kattenvoer is een complete vezelrijke natvoeding met een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur een regelmatige, gezonde ontlasting bevordert en helpt dunne ontlasting en diarree te voorkomen.

De voeding is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de algehele spijsvertering te ondersteunen. Dit kattenvoer voor problemen met de spijsvertering bevordert ook een urinewegomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit natvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's PD C/D Urinary Care Stress Maaltijdzakjes met Zalm - 12 x 85 gram

€ 17,96 Normale prijs € 19,95 -10% Prijs

De Hill’s Pescription Diet C/D Urinary Care Stress Urinary Care dieetvoeding is een smakelijk natvoeding verpakt als maaltijdzakjes op basis van zalm voor katten die te maken hebben met problemen aan de urinewegen (zoals blaasstenen) als gevolg van stress

De Hill’s C/D Urinary Care Stress voeding heeft een preventieve werking op de aanmaak van struviet- en calciumoxalaat stenen door een aangepast pH waarde en beperkt magnesium-, calcium- en fosforgehalte. De toegevoegde L-tryptofaan en caseïne helpen om stress bij de kat te reduceren. 

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 39,56 Normale prijs € 43,95 -10% Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen / hepatische koperstapelingsziekte

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's PD Gastrointestinal Biome Soofpotje - 12 x 354 gram Hill's PD Gastrointestinal Biome Soofpotje - 12 x 354 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Hill's PD Gastrointestinal Biome Stoofpotje - 12 x 354 gram

€ 48,56 Normale prijs € 53,95 -10% Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een dieetvoeding (natvoeding) voor volwassen honden die te maken hebben met spijsverteringproblemen in het maagdarm kanaal. De voeding kan o.a. ingezet kan worden wanneer u hond te maken heeft met een onregelmatige stoelgang en/of diarree

De Hill’s Gastrointestinal Biome voeding is voorzien van de nieuw ontwikkelde ActivBiome+ technologie om spijsverteringklachten te verminderen en een regelmatige stoelgang te bevorderen. Het bevat o.a. een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren (DHA & EPA), makkelijk verteerbare ingrediënten, elektrolyten en een zeer laag vetgehalte.

Let op: op deze verpakking zit korting vanwege een THT van 31-07-2024

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitvities Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitvities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitvities

Vanaf € 28,55 Prijs

De Hill’s Prescription Diet Z/D Food Sensitivities voeding is een volledige dieetvoeding voor katten de te maken hebben met een voedselallergie en/of overgevoeligheid. De toegevoegde essentiële ondersteunen daarnaast de huid en de vacht. Een hoog antioxidanten gehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.  

De Hill’s Z/D Food Sensitivities dieetvoeding is uitgerust met het ActiveBiome+ complex. Dit is een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch bewezen is dat dit een positieve en voedende werking heeft op het spijsverteringsstelsel. 

Hill's Prescription Diet Derm Defense Hill's Prescription Diet Derm Defense
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Derm Defense

Vanaf € 20,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet Derm Defense is een volledige droogvoeding op basis van kip voor volwassen honden die te maken hebben met huidaandoeningen veroorzaakt door omgevingsallergieën zoals bijvoorbeeld pollen, huismijten of vlooien. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij honden die last hebben van overmatige haaruitval. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck & Rice

Vanaf € 19,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Duck is een volledige droogvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Presciption Diet D/D Food Sensitivities Duck - 12 x 370 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet D/D Food Sensitivities Duck is een volledige natvoeding voor honden te maken hebben met voedselovergevoeligheid of – allergie. Daarnaast kan deze natvoeding op basis van Eend ingezet worden bij honden die vaak last hebben van huidaandoeningen en/of overmatige haaruitval. Het hoog gehalte aan essentiële vetzuren werkt ontstekingsremmend en bevorderd het herstel van de huid. 

Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care - 24 x 156 gram

€ 66,95 Prijs

Hill’s Prescription diet a/d is een licht verteerbare volledige dieetvoeding met een zeer hoog energiegehalte voor honden en katten. De A/D voeding kan ingezet worden bij o.a. ziekte en herstel na operatie. Ook is het geschikt ter ondersteuning bij lipoïdose aan de lever bij katten. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen.

Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D
Snel bekijken Quick View

Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D

Vanaf € 31,45 Prijs

Hill’s Prescription Diet Ageing and Alertness Care B/D is een complete voeding voor oudere honden te maken hebben met een veranderend gedragspatroon als gevolg van de veroudering van de hersenen (dementie). Het bevat o.a. speciale antioxidanten en Omega-3 vetzuren die de werking van de hersenen bevorderen en het leerproces bij senior honden helpt bevorderen.

De Hill’s Prescription Diet Ageing and Alertness Care B/D voeding bevat een laag eiwit-, fosfor- en zoutgehalte om de nieren en het hart zo min mogelijk te belasten. 

Hill’s

Bij Hill’s laten ze zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om honden- en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen. Die heeft jouw huisdier nodig, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren ze hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Hill’s voer

Zoek je wetenschappelijke premium voeding, dan is Hill’s voer een goede keuze! Dit valt onder te verdelen in twee lijnen. Hill’s Science Plan, gebalanceerde voeding voor de dagelijkse behoeften van je hond of kat en speciale dieetvoeding die beter bekend staat als Hill’s Prescription Diet. Van puppy's of kittens tot senioren, Hill’s zorgt voor een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen. Alle voeding is gebaseerd op de behoeften van je huisdier. Naast het Hill’s voer zijn er voor honden ook snacks verkrijgbaar.

Hill’s kattenvoer

Er zijn verschillende soorten Hill’s kattenvoer:

 • Katten droogvoer
 • Katten natvoer

De keuze voor nat- of droogvoer is geheel aan jou en de voorkeur van je kat. Vaak zien we dat ze met elkaar gecombineerd worden. Beide vormen zijn van goede kwaliteit en bevatten de voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Naast de gebruikelijke producten biedt Hill’s kattenvoer ook dieetvoeding, deze is afgestemd op speciale behoeften. Heeft je dierenvriend last van tandsteen, overgewicht of is hij al op leeftijd? Het welzijn en de vitaliteit wordt bevorderd met Hill’s.

Hill’s hondenvoer

Ook Hill’s hondenvoer vind je in zowel droge als natte vorm. Natvoer is vooral geschikt wanneer honden slecht reageren op granen of een gevoelige spijsvertering hebben. Verwen je trouwe viervoeter hier ook mee, wanneer hij hier geen last van heeft. Voor de afwisseling is het altijd prettig, de kwaliteit van al het Hill’s hondenvoer is top. Het droogvoer van Science Plan bijvoorbeeld bevat:

 • Licht verteerbare ingrediënten met hoogwaardige eiwitten.
 • Uitgebalanceerde voedingswaarden voor een gezonde huid, vacht en ontlasting.
 • Klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem.

Hills puppy voer

Een goed begin is het halve werk. Wanneer je Hill’s puppy voer aan je kleine pluizenbol geeft, weet je dat je puppy alles krijgt wat ze nodig heeft op het gebied van voeding. In het eerste levensjaar leg je de basis voor een goede gezondheid. Om je puppy gezond te houden zijn er enkele tips. Houd je aan de hoeveelheid voer die aanbevolen wordt door de dierenarts of volg de voedingswijzer op de verpakking. Weeg je pup bovendien regelmatig, zodat je altijd de juiste hoeveelheid Hill’s puppy voer geeft.

Hill’s kopen

Petpol is het adres om Hill’s te kopen. We hebben een uitgebreid assortiment. Zo hebben we niet alleen honden en kattenvoer om je beestje gezond te houden, we hebben nog veel meer voordelige producten en artikelen voor je huisdier(en) in ons assortiment. Zoals tabletten voor het ontwormen en druppels tegenvlooien en teken. Alles is aantrekkelijk geprijsd, zo houden we fitte dieren en blije baasjes wanneer je Hill’s gaat kopen. Bij Petpol is het altijd prettig afrekenen!