Gewrichten

Actieve filters

Equi-MSM
Snel bekijken Quick View

Equi-MSM - 1 kg

€ 69,95 Prijs

Equi-MSM van Ecuphar is een poeder voor oraal gebruik om de gewrichten en luchtwegen te ondersteunen en de huid en broze hoeven te voeden bij paarden en pony’s. Het poeder bevat 100 % zuiver MSM (methyl sulfonyl methaan). MSM is een organisch gebonden zwavel. Zwavel is een essentieel element om de stevigheid en de kwaliteit van de weefsels te ondersteunen, voornamelijk ter hoogte van de gewrichten, huid en hoeven.

Equi-Joint
Snel bekijken Quick View

Equi-Joint

Vanaf € 104,95 Prijs

Equi-Joint van Ecuphar is een smakelijk poeder voor het behoud van soepele gewrichten bij paarden. Het bevat een kwalitatief hoogwaardig chondroïtinesulfaat en glucosamine. Daarbij wordt de werking versterkt door de toevoeging van MSM en collageen type II. Het is uitermate geschikt voor paarden die hoge inspanning moeten leveren zoals sportpaarden of paard en de groei.

Audevard Harpagyl 450 gram Audevard Harpagyl 450 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Harpagyl

Vanaf € 25,90 Prijs

Audevard Harpagyl is een voedingssupplement dat ingezet kan worden bij actieve of oudere paarden. Het is rijk aan Harpagophytum en Omega-3 ter ondersteuning van het bewegingsapparaat de spieren en de gewrichten. 

Audevard Ekyflex Tendon 600 gram Audevard Ekyflex Tendon 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Tendon

Vanaf € 68,95 Prijs

Audevard Ekyflex Tendon is een dopingvrij voedingssupplement (op basis van Centella asiatica, Fucus en Bromelaïne) ter ondersteuning van de pezen en ligamenten bij paarden (na bijvoorbeeld blessures). Het is raadzaam zo snel mogelijk na de blessure te starten met de Audevard Ekyflex Tendon, zodat het aangetaste weefsel zo snel mogelijk hersteld. 

Audevard Ekyflex Nodolox 600 gram Audevard Ekyflex Nodolox 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Nodolox

Vanaf € 52,95 Prijs

De Audevard Ekyflex Nodolox (op basis van Witte Wilg, Boswellia, Quercetine en Omega-3) is een aanvullende diervoeding speciaal ontworpen voor sportpaarden ter ondersteuning bij verhoogde inspanning van de spieren, botten, pezen en gewrichten. Het middel is 100% dopingvrij!

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml

€ 35,95 Prijs

Alle paarden ongeacht hun hoeveelheid aan activiteit ervaren belasting aan hun bewegingsapparaat en wervelkolom. Deze herhaalde belasting kan leiden tot ongemak en stijfheid aan het bewegingsstelsel. De Audevard Ekyflex Mobility is een aanvullend diervoeder dat werkzaam is tegen deze gewrichtspijnen en stijfheid en biedt daarnaast bescherming aan pezen, ligamenten en spierweefsel rondom het gewricht.

Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Arthro Evo

Vanaf € 60,95 Prijs

Ekyflex Arthro Evo van Audevard is een aanvullend diervoeder voor paarden dat een driedubbele bescherming voor de gewrichten en kraakbeen biedt. Het middel bevat de volgende klinisch bewezen niet-dierlijke ingrediënten:

 • Plantaardige glucosamine.
 • Fytosterolen uit advocado en soja onverzeepbaar (ASU).
 • Proanthocyanidines (PAC) uit druivenpitextract en druivenschil.
 • Peptagen II®: mix van collageenprecursor aminozuren speciaal aangepast voor paarden en van niet-dierlijke oorsprong.
 • MSM: DMSO-metaboliet.
Audevard CapsiBlist - 250 ml Audevard CapsiBlist - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard CapsiBlist - 250 ml

€ 25,50 Prijs

Audevard CapsiBlist is een gel voor lokaal gebruik met een verwarmend effect voor de behandeling van pezen en gewrichten bij paarden. De Audevard Capsibilist bevat een extract van capsicum oftewel capsaïcine. Deze stof zorgt voor warmte zonder schurende werking op het weefsel.

HOPP Spiergel assortiment HOPP Spiergel assortiment
Snel bekijken Quick View

HOPP Spiergel

Vanaf € 11,95 Prijs

HOPP spiergel van PhytoTreat is een 100% natuurlijke spier-, pees- en gewrichtsgel voor alle diersoorten. De HOPP spiergel kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Blessures
 • Gevoeligheid
 • Herstel na inspanning
 • Koude spieren
 • Overbelasting
 • Stijfheid
 • Vermoeidheid

Traumeel S Crème - 50 gram
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Crème - 50 gram

€ 15,15 Prijs

Traumeel S Crème is een homeopathisch diergeneesmiddel dat uitwendig wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Traumeel S Tabletten
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Tabletten

Vanaf € 13,50 Prijs

Traumeel S tabletten is een homeopathisch diergeneesmiddel dat wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Traumeel S Druppels Traumeel S Druppels
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Druppels

Vanaf € 16,95 Prijs

Traumeel S druppels van heel is een homeopathisch geneesmiddel voor verschillende diersoorten. Traumeel wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat.