Phytonics

Jarenlange veterinaire ervaring, gecombineerd met kennis van Westerse en Chinese geneeskunde, fytotherapie, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde vormt de basis van de serie gezondheidsproducten onder de naam Phytonics.

Er zijn 42 producten.

Item 1-12 van 42 in totaal item(s)
Phytonics Micro Comp - 500...
Snel bekijken Quick View

Phytonics Micro Comp - 500 gram

€ 69,95 Prijs

0Phytonics Micro Comp is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Het maakt het milieu in de darmen hiervoor onaantrekkelijk.

Phytonics Probiotics - 200 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Probiotics - 200 gram

€ 61,95 Prijs

Probiotics van Phytonics is een voedingssupplement ter ondersteuning van de spijsvertering bij honden, katten, paarden & pony's. Het zorgt voor een optimaal en gezond milieu in de darmen en heeft een positieve invloed op de huid en vacht. Het heeft tevens een positieve invloed op de urinewegen en nieren.

  • Stimuleert een gezond milieu in de darmen
  • Levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van huid en vacht
  • Heeft een gunstige invloed op het milieu in de nieren en urinewegen.
Phytonics Respiration Support - 500 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Respiration Support - 500 gram

€ 64,95 Prijs

Phytonics Respiration Support is een voedingssupplement dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de luchtwegen bij paarden en pony's. Het geeft bij een moeilijke ademhaling verlichting en heeft een slijmoplossend vermogen. 

Phytonics Acu Cream 50 ml
Snel bekijken Quick View

Phytonics Acu Cream - 50 ml

€ 21,60 Prijs

Phytonics Acu cream kan gebruikt worden bij blokkades in de energiestroom of onvoldoende doorstroming van energie in de meridianen, bij energieblokkades veroorzaakt door littekens en voor de behandeling van algemene acupunctuurpunten.

Phytonics

Combineer westerse en Chinese geneeskunde met fytotherapie, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde en je krijgt Phytonics! Daar komt nog bij dat dit merk jarenlange ervaring heeft met het ontwikkelen van supplementen en producten, ter bevordering van de gezondheid van dieren. Paarden, honden en katten hebben ontzettend veel baat bij het gebruik van Phytonics. Hun weerstand krijgt een oppepper en de spierkracht en -massa worden vergroot als het nodig is.

Phytonics strezz

Alle producten van Phytonics worden met zorg geproduceerd. Ze kunnen onder andere ingezet worden voor het verminderen van stress. Phytonics strezz is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden dat gebruikt kan worden bij acute en chronische stress. Acute stress kan bijvoorbeeld optreden tijdens de jaarwisseling of rondom een operatie. Phytonics strezz kan ingezet worden bij zowel fysieke als emotionele stress!

Phytonics gluco balance

Het mooie van Phytonics gluco balance is dat het samengesteld is met natuurlijke middelen van hoge kwaliteit. De optimale samenstelling van de producten is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wat Phytonics gluco balance precies doet, is een verstoorde (suiker)stofwisseling en/of energie huishouding balanceren. Het zorgt ervoor dat de juiste voedingsstoffen optimaal worden opgenomen door uw paardhond of kat. Dieetvoedingen kunnen dit effect verder ondersteunen!

Phytonics probiotics

Voor balans in de darmflora is het gebruik van Phytonics probiotics een aanrader. Bij paarden zie je al snel dat de vacht en manen er gezonder uitzien! Uiteraard is het ook voor honden en katten gunstig om de spijsvertering te ondersteunen. Een ander pluspunt van Phytonics probiotics is dat het een positieve invloed heeft op de urinewegen en nieren. Met name katten kunnen hier vaak last van krijgen. Voedingssupplementen zijn ideaal om het gebruik van zware medicatie te voorkomen.

Phytonics detox

Mensen doen met regelmaat een detox-kuur. Waarom zou je dat niet bij jouw trouwe viervoeter, kat of paard doen? Met Phytonics detox bijvoorbeeld. Dit is een aanvullend diervoeder en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. De blaas, nieren, lever en het maag-darmkanaal krijgen er een flinke oppepper van. Phytonics detox is ook zeer goed om te gebruiken wanneer jouw dier langdurig medicatie gebruikt. Je zou elk half jaar een detox-kuur kunnen inzetten.