Maag & Darm

Actieve filters

Sedochol Gold 500 ml Sedochol Gold 500 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sedochol Gold

Vanaf € 19,95 Prijs

Sedochol Gold is een voedingssupplement voor dieren ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van de vacht en ter bevordering van herstel naar zware inspanning of training.  

Productkenmerken:

 • Ondersteunt de spijsvertering.
 • Ondersteunt de vacht,
 • Bevordert de normale leverfunctie.
 • Bevordert een normaal metabolisme van vet.
 • Makkelijk toe te dienen bij het voer of in het drinkwater.
 • Veilig te gebruiken voor alle diersoorten.
Carbodote Vloeibaar - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Carbodote Vloeibaar - 100 ml

€ 20,50 Prijs

Carbodote van TVM is een vloeibaar supplement voor honden, katten, knaagdieren, reptielen en vogels met al actief bestanddeel actieve kool. Deze bindt ongewenste stoffen in het spijsverteringsstelsel en verminderd de vorming van darmgassen en een opgeblazen gevoel. 

De Carbodote is ook verkrijgbaar als een smakelijke orale pasta.

Zie de lijst in de bijlage om te zien tegen welke stoffen dit middel werkzaam is.

De Groene Os Potentilla Complex Hond & Kat - 50 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Potentilla Complex Hond & Kat - 50 ml

€ 24,35 Prijs

De Groene Os Potentilla Complex Hond & Kat (voorheen De Groene Os Darm Compositum) is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering.

Het bevordert een regelmatige ontlasting en beschermd de darmwand.

De Groene Os All Septicum - 50 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os All Septicum - 50 ml

€ 24,95 Prijs

De Groene Os All Septicum is 100% natuurlijk aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan het in stand houden van een goede gezondheid bij de hond en/of kat. Het ondersteunt de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen, de mondholte en het maag- en darmkanaal. Daarnaast draagt het ook van binnenuit bij aan het herstel van de beschadigde huid. Het middel kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Let op deze verpakking is voor gebruik bij de hond, kat en konijn.

Zoolac Propaste Probiotica 15 ml
Snel bekijken Quick View

Zoolac Propaste Probiotica

Vanaf € 15,25 Prijs

Zoolac Propaste is een voedingssuplement met een hoge concentratie probiotica voor een betere spijsvertering en evenwicht in de bacteriële darmflora. Het stabiliseert de spijsvertering en balanceert de bacteriële darmflora door gebruik te maken van goede bacteriën en het eigen immuunsysteem van het dier. De uniek samenstelling van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën de darmwand niet kunnen beschadigen, terwijl de goede bacteriën de schadelijke bacteriën aanpakken.

Dit is een natuurlijk reactie die de groei van schadelijke bacteriën beperkt. De werkzaamheid van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën geen resistentie kunnen ontwikkelen, dit is vaak wel het geval met antibiotica behandelingen.

RodiCare Akut - 15 ml
Snel bekijken Quick View

RodiCare Akut - 15 ml

€ 19,85 Prijs

RodiCare Adult is een aanvullend diervoeder voor konijnen, cavia's en kleine knaagdieren ter bevordering van de eetlust en stimulering van de darmwerking. Vandaag de dag worden konijnen, cavia's en kleine knaagdieren nauwelijks gevoed met kruiden die bevorderend zijn voor de spijsvertering, terwijl deze in het wild veelal voor hen beschikbaar zijn. RodiCare akut vult het kruidenarme voedsel aan met waardevolle plantaardige stoffen die de spijsvertering op natuurlijke wijze reguleren.

Protexin Fibreplex Pasta 15 ml Protexin Fibreplex Pasta 15 ml
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Protexin Fibreplex Pasta - 15 ml

€ 22,55 Prijs

Protexin Fibreplex Pasta is een voedingssupplement voor konijnen met wortelsmaak, dat beschikt over pre- en probiotica en een hoog vezelgehalte om de darmfunctie en vertering te bevorderen.

Cisaral Drops - 30 ml
Snel bekijken Quick View

Cisaral Drops - 30 ml

€ 21,45 Prijs

Cisaral drops is een orale suspensie op basis van de werkzame stof Cisapride. Deze stof zorgt voor een goede maaglediging van het dier. Zo kunnen de hier bij behorende buikklachten voorkomen worden. De Cisaral kan ingezet worden bij de volgende diersoorten:

 • Kleine knaagdieren
 • Konijnen
 • Kooi- en volièrevogels
 • Post- en sierduiven
 • Terrariumdieren