Hygiëne & Desinfectie

Actieve filters

Duo Protection Health Handzeep - 500 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Duo Protection Health Handzeep - 500 ml

€ 14,90 Prijs

De Duo Protection Health handzeep is een handzeep op basis van Omega vetzuren die uitermate geschikt is voor mensen die vaak hun handen moeten wassen als ze bijvoorbeeld met dieren werken. De handzeep voorkomt de vorming van kloven, een ruwe huid, winterhanden en andere huidproblemen aan de handen. 

MoliNea Plus Onderleggers - 40 x 60 cm MoliNea Plus Onderleggers - 40 x 60 cm
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

MoliNea Plus Onderleggers - 40 x 60 cm

Vanaf € 79,95 Prijs

De MoliNea Plus onderleggers zijn absorberende niet vocht doorlatende onderleggers die ingezet kunnen worden na een chirurgische ingreep of in het geval van incontinentie bij dieren. De onderzijde beschikt over een folie die verschuiven tegengaat. 

Afmetingen - 40 x 60 cm

Verkrijgbaar in een 150 stuks verpakking.

Baktolin Pure Waslotion Baktolin Pure Waslotion
Snel bekijken Quick View

Baktolin Pure Waslotion

Vanaf € 9,95 Prijs

Baktolin Pure is een milde en zachte vloeibare zeep met een pH-waarde aangepast aan de huid (5,5) en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. De Baktolin Pure bevat geen geur- en kleurstoffen. In combinatie met huidvriendelijke tensiden zorgt dit product voor een milde reiniging van de huid zonder dat de natuurlijke beschermende zuurmantel wordt aangetast. 

Sterillium / Baktolin Dispenser - 500 ml Sterillium / Baktolin Dispenser - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Sterillium / Baktolin Dispenser - 500 ml

€ 30,95 Prijs

De Sterillium / Baktolin dispenser is een moderne kunststof muurdispenser voor het gebruik van hygiënische disposable flacons 500 ml van Hartmann voor Sterillium Med, Sterillium Gel en Baktolin. De Dispenser is voorzien van een handige elleboogdrukknop.  

Skyvell Geurneutralisator Spray Skyvell Geurneutralisator Spray
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Skyvell Geurneutralisator Spray

Vanaf € 29,95 Prijs

Skyvell geurneutralisator spray kan ingezet worden om nare luchtjes van dieren te verwijderen. Skyvell spray kan bijvoorbeeld ingezet worden om braaksel-, urine-, en ontlastinggeuren te verwijderen. Skyvell kan ook toegevoegd worden aan water om mee te wassen of te dweilen. Ook kan het op gordijnen, meubels, matrassen en linnen gespoten worden.

De Skyvell spray is natuurlijk, niet toxisch, biologisch afbreekbaar en bij juist gebruik onschadelijk voor huisdieren. Verwijdert effectief geuren veroorzaakt door: roken, voedsel, lichaamsvloeistoffen, dieren, huishoudelijk afval, chemicaliën en schimmels.

Skyvell Geurneutralisator Gel Skyvell Geurneutralisator Gel
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Skyvell Geurneutralisator Gel

Vanaf € 22,95 Prijs

De Skyvell Geuneutralisator Gel is te gebruiken op plaatsen waar regelmatig of continue onaangename geuren aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in de wachtkamer, behandelruimte, operatiekamer, toiletten of kennels. Een passieve, continue afgifte zorgt ervoor dat geuren constant geëlimineerd worden.

Het enige wat u hoeft te doen is de deksel van het potje te verwijderen en in de gewenste ruimte te plaatsen. De gel geeft na opening een milde aroma af dat snel vervaagt.