Puppy

Actieve filters

Respi Boost (Ademspray) -...
Snel bekijken Quick View

Respi Boost (Ademspray) - 50 ml

€ 15,95 Prijs

Respi Boost van Holland Animal Care is een spray om de ademhaling van pasgeboren dieren te stimuleren. De etherische oliën zorgen dat slijm en vruchtwater oplost.

Slijmzuiger Steriel
Snel bekijken Quick View

Slijmzuiger Steriel

€ 5,95 Prijs

Deze steriele slijmzuiger kan gebruikt worden om slijm in de neus- en keelholte van pasgeboren pups en kittens af te zuigen. Door het systeem met de dubbele kamer is het mogelijk om slijm af te zuigen zonder dat je dit zelf in je mond krijgt.

Espree Rainforest Conditioner - 355 ml
Snel bekijken Quick View

Espree Rainforest Conditioner - 355 ml

€ 14,95 Prijs

De Rainforest Conditioner van Espree kan gebruikt worden om uw hond of kat te voorzien van een heerlijke frisse geur. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat er geen klitten en knopen ontstaan in de vacht en dat deze heerlijk zacht en glanzend wordt. De conditioner mag ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens.

Espree Puppy & Kitten...
Snel bekijken Quick View

Espree Puppy & Kitten Shampoo - 355 ml

€ 14,95 Prijs

De Espree Puppy & Kitten Shampoo is een milde hypoallergene shampoo die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van puppy’s en kittens. Maar de shampoo kan ook gebruikt worden bij drachtige en lacterende honden en katten of bij dieren met een overgevoelige huid.  

Catac Reserve Spenen Zuigfles - 3 stuks Large Catac Reserve Spenen Zuigfles - 3 stuks Large
Snel bekijken Quick View

Catac Reserve Spenen Zuigfles - 3 stuks

Vanaf € 4,95 Prijs

De Catac speentjes zijn de gebruiken i.c.m. de Catac Zuigfles voor het voeden van de allerkleinste kittens en puppy's. Dit kan bijvoorbeeld bij moederloze dieren, dieren waarbij de moeder te weinig melk geeft of voor het bijvoeden van dieren met ondergewicht. De speentjes zijn verpakt per 3 stuks en verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Maat S: Lengte 3.5 cm, breedte 5 mm. Deze speentjes passen ook op spuitjes met Luer tip van 1 ml, 5 ml en 10 ml.
 • Maat M: Lengte 3 cm, breedte 6-8 mm. 
 • Maat L: Lengte 3.5 cm, breedte 13 mm.
Catac Zuigfles Kat
Snel bekijken Quick View

Catac Zuigfles Kat - 30 ml

€ 23,95 Prijs

De Catac zuigfles is een complete set om de allerkleinste kittens en puppy's met de hand mee te voeden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij moederloze dieren, bij dieren waar de moeder te weinig melk geeft of voor het bijvoeden bij dieren die te licht in lichaamsgewicht zitten. De fles is gemaakt van stevig glas en doormiddel van de opening aan de achterkant is de hoeveelheid melk veilig te reguleren. De speentjes zijn los bij te bestellen in drie verschillende maten.

Inhoud verpakking:

 • 1 x glazen flesje van 30 ml
 • 3 x speentjes maat Small (3 x 0.5 cm)
 • 1 x reinigingsborsteltje 
Maxani Regular Shampoo met Conditioner 250 ml
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Shampoo met Conditioner - 200 ml

€ 18,59 Normale prijs € 20,65 -10% Prijs

De Maxani Regular Shampoo is door de milde en reinigende samenstelling geschikt voor het regelmatig wassen van de normale tot droge huid. De huidshampoo verzorgt, voedt en beschermt de huid en geeft de vacht een gezonde glans. Tevens zeek geschikt voor puppy's en kittens te wassen. De Regular Shampoo is parfumvrij en neutraliseert onaangename geurtjes. Daarnaast bevat de Maxani Regular Shampoo conditioner, wat de vacht beter doorkambaar maakt. Het is een shampoo en verzorgende bodylotion in één. De Regular Shampoo bevat voedende en beschermende ingrediënten zoals kamille, calendula, panthanol en honing.

Indicaties

 • Normale huid
 • Puppy's & Kittens
 • Klitten
 • Stinkende vacht
Dermoscent EFA Physio Shampoo 200 ml
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Dermoscent EFA Physio Shampoo - 200 ml

€ 16,21 Normale prijs € 18,01 -10% Prijs

De Dermoscent EFA Physio shampoo is een reinigende, hydraterende, milde en zeepvrije shampoo die geschikt is voor alle huidtypen. De shampoo neutraliseert onaangename geuren en is ook geschikt voor puppy’s en kittens mee te wassen.

Vetramil Derma Shampoo -... Vetramil Derma Shampoo -...
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo - 150 ml

€ 16,95 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Traumeel S Crème - 50 gram
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Crème - 50 gram

€ 15,15 Prijs

Traumeel S Crème is een homeopathisch diergeneesmiddel dat uitwendig wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Traumeel S Tabletten
Snel bekijken Quick View

Traumeel S Tabletten

Vanaf € 13,50 Prijs

Traumeel S tabletten is een homeopathisch diergeneesmiddel dat wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij traumata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Zeel Comp. N - 250 tabletten Zeel Comp. N - 250 tabletten
Snel bekijken Quick View

Zeel Comp. N - 250 tabletten

€ 49,95 Prijs

Zeel is een homeopatisch product van het merk Heel ter ondersteuning van de botten, gewrichten, spieren, banden en pezen in het lichaam. Het kan ingezet worden in combinatie met de Traumeel tabletten.