Puppy

Actieve filters

Panacur PetPaste injector - 5 gram Panacur PetPaste injector - 5 gram
Snel bekijken Quick View

Panacur PetPaste injector - 5 gram

€ 12,65 Prijs

Panacur Pet Paste is een orale pasta voor de behandeling van infecties met maagdarmwormen bij kittens en volwassen katten en bij puppy’s en volwassen honden. Bij honden bovendien als hulpmiddel bij de controle van de protozo Giardia.

Volwassen honden en puppy’s:

 • Toxocara canis (spoelwormen in volwassen stadia).
 • Ancylostoma caninum (haakwormen in volwassen stadia).
 • Uncinaria stenocephala (haakwormen in immature en volwassen stadia).
 • Giardia spp. (darmparasiet).

Volwassen kat & Kitten:

 • Toxocara cati (spoelwormen in volwassen stadia).
 • Ancylostoma tubaeforme (haakwormen in immature en volwassen stadia).
VetPlus Synoquin Growth - 60 kauwtabletten VetPlus Synoquin Growth - 60 kauwtabletten
Snel bekijken Quick View

VetPlus Synoquin Growth - 60 kauwtabletten

€ 30,50 Prijs

Het voorkomen van gewrichtsproblemen en artrose bij je hond begint reeds in de puppy periode. Pups groeien enorm snel en het toenemend gewicht maakt de nog onvolgroeide gewrichten zeer vatbaar voor allerlei problemen. Vooral grote hondenrassen kampen vaker met problemen, de groeiplaten sluiten soms pas op een leeftijd van 18 maanden! Daarbij komt nog dat het niet altijd even gemakkelijk is een pup rustig te houden en we vaak met onze handen voor onze ogen ‘voorzichtig! uitschreeuwen, hopend dat we niet weer naar de dierenarts moeten. 

VetPlus Synoquin Growth werd ontwikkeld om de gewrichten van je pup te beschermen gedurende deze onstuimige periode. Het bevat niet alleen glucosamine en chondroïtine (de bouwstenen van kraakbeen) maar ook zink, vitamine C en N-acetyl-D- glucosamine.

Vitaminthe Pasta Vitaminthe Pasta
Snel bekijken Quick View

Vitaminthe

Vanaf € 20,25 Prijs

De ontwormingspasta van Vitaminthe is een breed werkzaam middel voor honden en katten van alle leeftijden. Het is makkelijk achter de tong toe te dienen en is dankzij de werkzame bestandsdelen Niclosamide en Oxibendazol werkzaam tegen zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

Gebruiken bij worminfecties bij honden door:

 • Spoelwormen: Toxocara canis &Toxascaris leonina
 • Zweepwormen: Trichuris Vulpis
 • Haakwormen: Ancylostoma caninum & Uncinaria stenocephala
 • Lintwormen: Dipylidium spp & Taenia spp.

Gebruiken bij worminfecties bij katten door:

 • Spoelwormen: Toxocara cati & Toxascaris leonina
 • Haakwormen: Ancylostoma tubaeforme & Uncinaria stenocephala
 • Lintwormen: Dipylidium spp. & Taenia spp.
Milpro Kleine Hond - 24 tabletten Milpro Kleine Hond - 24 tabletten
Snel bekijken Quick View

Milpro Kleine Hond - 24 tabletten

€ 45,95 Prijs

Milpro Kleine hond / Pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor kleine honden rassen en puppy’s dat veilig in gebruik is en effectief is tegen de belangrijkste wormsoorten. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen voor in Zuid- en Oost-Europa en worden overgebracht door met larven besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Royal Canin Puppy Extra-Small
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Extra-Small

Vanaf € 6,95 Prijs

Royal Canin Extra Small Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van zeer kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van kleiner dan 4 kg zullen bereiken. 

Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met Omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Verder bevat de formule een optimaal energiegehalte, ontworpen om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van snel groeiende puppy's van kleine rassen. 

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant - 15 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant - 15 kg

€ 91,95 Prijs

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van de moederhond en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor grote volwassen honden van groter dan 4 kg en puppy's tot 2 maanden oud. Grote honden krijgen vaak grote nesten, met soms meer dan 10 puppy's, en dit vergt erg veel van hun. Deze uitgebalanceerde voeding is specifiek aangepast aan de hoge energiebehoeften van grote honden tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen. 

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)

Vanaf € 23,95 Prijs

Zeer grote rassen hebben een langere groeiperiode dan kleinere rassen, want hun spieren en botten hebben meer tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen. Daarvoor hebben ze voldoende eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden calcium en energie nodig. Het is belangrijk dat zeer grote rassen op een gezond gewicht blijven om het risico op het ontwikkelen van bot- en gewrichtsproblemen te helpen verminderen. 

Royal Canin Giant Junior heeft een aangepast eiwitgehalte om de spierontwikkeling te helpen ondersteunen in de levensfase van 8 tot 18 à 24 maanden. De formule bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan bewezen is dat ze de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg) Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)

Vanaf € 23,95 Prijs

Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van zeer grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen de botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel van de puppy zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen. 

Royal Canin Giant Puppy bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen om de intensieve groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen tussen 2 en 8 maanden te ondersteunen, en helpt de kans op ongewenste gewichtstoename te verminderen.

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 19,95 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy in saus is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van grote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)

Vanaf € 31,45 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Dit product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 19,95 Prijs

Royal Canin Medium Puppy in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van middelgrote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)

Vanaf € 31,45 Prijs

Royal Canin Medium Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken.  Deze formule bevat een  complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Het product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt Royal Canin Medium Puppy ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering.