Puppy

Actieve filters

Panacur PetPaste injector - 5 gram Panacur PetPaste injector - 5 gram
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Panacur PetPaste injector - 5 gram

€ 12,65 Prijs

Panacur Pet Paste is een orale pasta voor de behandeling van infecties met maagdarmwormen bij kittens en volwassen katten en bij puppy’s en volwassen honden. Bij honden bovendien als hulpmiddel bij de controle van de protozo Giardia.

Volwassen honden en puppy’s:

  • Toxocara canis (spoelwormen in volwassen stadia).
  • Ancylostoma caninum (haakwormen in volwassen stadia).
  • Uncinaria stenocephala (haakwormen in immature en volwassen stadia).
  • Giardia spp. (darmparasiet).

Volwassen kat & Kitten:

  • Toxocara cati (spoelwormen in volwassen stadia).
  • Ancylostoma tubaeforme (haakwormen in immature en volwassen stadia).

Let op: dit product heeft een beperkte THT van 31-05-2024!

Royal Canin Puppy Extra-Small
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Extra-Small

Vanaf € 6,95 Prijs

Royal Canin Extra Small Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van zeer kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van kleiner dan 4 kg zullen bereiken. 

Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met Omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Verder bevat de formule een optimaal energiegehalte, ontworpen om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van snel groeiende puppy's van kleine rassen. 

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant - 15 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant - 15 kg

€ 91,95 Prijs

Royal Canin Starter Mother & Babydog Giant is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van de moederhond en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor grote volwassen honden van groter dan 4 kg en puppy's tot 2 maanden oud. Grote honden krijgen vaak grote nesten, met soms meer dan 10 puppy's, en dit vergt erg veel van hun. Deze uitgebalanceerde voeding is specifiek aangepast aan de hoge energiebehoeften van grote honden tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen. 

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)

Vanaf € 23,95 Prijs

Zeer grote rassen hebben een langere groeiperiode dan kleinere rassen, want hun spieren en botten hebben meer tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen. Daarvoor hebben ze voldoende eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden calcium en energie nodig. Het is belangrijk dat zeer grote rassen op een gezond gewicht blijven om het risico op het ontwikkelen van bot- en gewrichtsproblemen te helpen verminderen. 

Royal Canin Giant Junior heeft een aangepast eiwitgehalte om de spierontwikkeling te helpen ondersteunen in de levensfase van 8 tot 18 à 24 maanden. De formule bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan bewezen is dat ze de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg) Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)

Vanaf € 23,95 Prijs

Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van zeer grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen de botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel van de puppy zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen. 

Royal Canin Giant Puppy bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen om de intensieve groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen tussen 2 en 8 maanden te ondersteunen, en helpt de kans op ongewenste gewichtstoename te verminderen.

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 19,95 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy in saus is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van grote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)

Vanaf € 31,45 Prijs

Royal Canin Maxi Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Dit product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 19,95 Prijs

Royal Canin Medium Puppy in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van middelgrote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)

Vanaf € 31,45 Prijs

Royal Canin Medium Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken.  Deze formule bevat een  complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Het product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt Royal Canin Medium Puppy ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. 

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram

€ 13,46 Normale prijs € 14,95 -10% Prijs

Royal Canin Mini Puppy portieverpakingen in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg zullen bereiken.  Deze uitgebalanceerde voeding bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van kleine rassen.  

LET OP: Deze verpakking heeft een THT van 01-04-2023

Royal Canin Puppy Mini Royal Canin Puppy Mini
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg)

Vanaf € 8,95 Prijs

Royal Canin Mini Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg zullen bereiken. 

Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Verder bevat de formule een optimaal energiegehalte, ontworpen om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van snel groeiende puppy's van kleine rassen. 

Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi (26 t/m 44 kg)
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi

Vanaf € 31,95 Prijs

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van de moederhond en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor grote volwassen honden van 26 tot 44 kg en puppy's tot 2 maanden oud.  Grote honden krijgen vaak grote nesten, met soms meer dan 10 puppy's, en dit vergt erg veel van hun. Deze uitgebalanceerde voeding is specifiek aangepast aan de hoge energiebehoeften van grote honden tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen.