Maag & Darm

Actieve filters

De Groene Os Ultimaflor - 600 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Ultimaflor - 600 gram

€ 78,95 Prijs

De Groene Os Ultimaflor is een probioticamiddel dat gaat verder waar veel andere middelen stoppen: de darmen hebben namelijk niet alleen probiotica nodig, maar ook aanvullende stoffen die het darmmilieu ondersteunen. Er zijn geen onnodige toevoegingen gedaan zoals maltodextrine, geur-, kleur-, of smaakstoffen. Ieder mens en dier heeft een eigen unieke microbioom.

Daarom richt De Groene Os Ultimaflor zich niet alleen op het aanvullen van de goede darmbacteriën, maar ook op het creëren van de optimale omstandigheden voor een goede darmgezondheid waardoor de eigen flora zich kan ontwikkelen.

PUUR Probiotic - 50 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Probiotic

Vanaf € 23,50 Prijs

PUUR Probiotic van NML-Health is een aanvullend diervoeder voor honden, katten, paarden en pony’s ter ondersteuning van het maag- & darmstelsel en de weerstand. Het supplement bevat goede darmbacteriën die zorgen voor een optimale zuurgraad in het maag- & darmstelsel. De PUUR Probiotic kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Bij dunne ontlasting / diarree
 • Voor een optimaal functioneren van de darmen
 • Ter ondersteuning van de weerstand
 • Na antibioticagebruik

Phytonics Probiotics - 200 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Probiotics - 200 gram

€ 61,50 Prijs

Probiotics van Phytonics is een voedingssupplement ter ondersteuning van de spijsvertering bij honden, katten, paarden & pony's. Het zorgt voor een optimaal en gezond milieu in de darmen en heeft een positieve invloed op de huid en vacht. Het heeft tevens een positieve invloed op de urinewegen en nieren.

 • Stimuleert een gezond milieu in de darmen
 • Levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van huid en vacht
 • Heeft een gunstige invloed op het milieu in de nieren en urinewegen.
Equitop Pronutrin - 3.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Pronutrin - 3.5 kg

€ 89,95 Prijs

Equitop Pronutrin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's ter ondersteuning van het maagslijmvlies. Het is uitermate geschikt voor paarden en pony's die te maken hebben met maagzweren of een verhoogde kans hierop. Het kan o.a. ingezet worden bij momenten met stress zoals:

 • Training
 • Spenen
 • Transport
 • Dierenarts onderzoek
Audevard Bo Yeas Act Ultra 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Bo Yeas Act Ultra

Vanaf € 39,45 Prijs

Audevard Bo Yeas Act Ultra is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's dat voorzien is van pre- en probiotica. Het middel zorgt voor een evenwichtige darmflora en spijsverteringstelsel. De Audevard Bo Yeas Act Ultra bevat het innovatieve ingrediënt Mycosorb A+ Equine (een probiotisch gist) dat ervoor zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen. De prebiotica (FOS) helpen om het gist in z'n werking te versterken. 

De Audevard Bo Yeas Act Ultra kan o.a. ingezet worden bij:

 • Slechte ontlasting (dunne ontlasting of diarree)
 • Doffe vacht
 • Verminderde prestaties
 • Sportpaarden
 • Spijsverteringstoornissen
Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 180 tabletten - paard Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 180 tabletten - paard
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 180 tabletten

€ 61,95 Prijs

Gastero Entero Comfort van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor paarden en pony’s op basis van Chinese kruiden ter bevordering van de spijsvertering. Het kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Diarree of dunne ontlasting
 • Opgeblazen gevoel na het eten
 • Winderigheid
 • Ter bevordering van een evenwichtige darmflora

De Groene Os Maag Compositum - 750 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Maag Compositum - 750 gram

€ 52,95 Prijs

Het Maag Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijke aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de maag, lever en de spijsvertering bij het paard en de pony. Het middel werkt verzachtend op de slijmvliezen, versterkt de maagwand en helpt om de normale zuurgraad van de maag in stand te houden.

Uit onderzoek aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht naar maagproblemen bij luchtzuigende paarden kwam De Groene Os Maag Compositum als beste naar voren. Het onderzoek wees uit dat deze paarden aanzienlijk minder neigen tot luchtzuigen en kribbebijten dan de paarden die een ander middel kregen toegediend.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Lever Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Lever Compositum - 100 ml

€ 28,95 Prijs

Het Lever Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijke tinctuur voor het reinigen van de lever bij het paard en de pony. Daarnaast heeft het middel een positieve invloed op de galfunctie en de spijsvertering. Het Lever Compositum draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen als gevolg van bijvoorbeeld langdurig medicamentengebruik, luchtvervuiling of verkeerde voeding. 

Naast de lever reinigende functie werkt het Groende Os Lever Compositum als gevolg van de aanwezige bitterstoffen ook eetlustopwekkend. 

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Drainage Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Drainage Compositum - 100 ml

€ 29,95 Prijs

Het Drainage Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's voor de natuurlijke reiniging van het lichaam. Deze tinctuur helpt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Het bevat ingrediënten die het immuun- en lymfesysteem activeren, de spijsvertering bevorderen en de stofwisseling stimuleren waardoor het opslaan van nieuwe afvalstoffen voorkomen wordt. Het ook ingezet worden bij paarden en pony's die last hebben van een gevoelige huid.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Darm Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Darm Compositum - 100 ml

€ 28,95 Prijs

Het Darm Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering. Het bevordert een regelmatige ontlasting en beschermd de darmwand.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os All Septicum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os All Septicum - 100 ml

€ 25,40 Prijs

De Groene Os All Septicum is 100% natuurlijk aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan het in stand houden van een goede gezondheid bij het paard em/of pony. Het ondersteunt de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen, de mondholte en het maag- en darmkanaal. Daarnaast draagt het ook van binnenuit bij aan het herstel van de beschadigde huid. Het middel kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Daarnaast heeft De Groene Os All Septicum een positieve invloed op de vochthuishouding waardoor het lichaam wordt gestimuleerd om afvalstoffen uit te scheiden.

Let op deze verpakking is voor gebruik bij het paard en/of pony.

Zoolac Propaste Probiotica 15 ml
Snel bekijken Quick View

Zoolac Propaste Probiotica

Vanaf € 13,95 Prijs

Zoolac Propaste is een voedingssuplement met een hoge concentratie probiotica voor een betere spijsvertering en evenwicht in de bacteriële darmflora. Het stabiliseert de spijsvertering en balanceert de bacteriële darmflora door gebruik te maken van goede bacteriën en het eigen immuunsysteem van het dier. De uniek samenstelling van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën de darmwand niet kunnen beschadigen, terwijl de goede bacteriën de schadelijke bacteriën aanpakken.

Dit is een natuurlijk reactie die de groei van schadelijke bacteriën beperkt. De werkzaamheid van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën geen resistentie kunnen ontwikkelen, dit is vaak wel het geval met antibiotica behandelingen.