Maag & Darm

Actieve filters

Pharmox Magnesium Citraat Paard & Pony
Snel bekijken Quick View

Pharmox Magnesiumcitraat

Vanaf € 22,95 Prijs

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal. Zo is magnesium goed voor de werking van de spieren en draagt het onder andere bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.

Productkenmerken:

 • Draagt bij aan de normale werking van spieren.
 • Draagt bij aan de normale werking van het zenuwgestel.
 • Draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.
 • Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
 • Draagt bij aan een normaal eiwitsynthese.
 • Speelt een rol in het celdelingsproces.
De Groene Os All Septicum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os All Septicum - 100 ml

€ 28,35 Prijs

De Groene Os All Septicum is 100% natuurlijk aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan het in stand houden van een goede gezondheid bij het paard em/of pony. Het ondersteunt de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen, de mondholte en het maag- en darmkanaal. Daarnaast draagt het ook van binnenuit bij aan het herstel van de beschadigde huid. Het middel kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Daarnaast heeft De Groene Os All Septicum een positieve invloed op de vochthuishouding waardoor het lichaam wordt gestimuleerd om afvalstoffen uit te scheiden.

Let op deze verpakking is voor gebruik bij het paard en/of pony.

De Groene Os Darm Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Potentilla Complex Paard & Pony - 100 ml

€ 32,95 Prijs

De Groene Os Potentilla Complex Paard & Pony (voorheen De Groene Os Darm Compositum) is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering.

Het bevordert een regelmatige ontlasting en beschermd de darmwand.

De Groene Os Drainage Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Drainage Compositum - 100 ml

€ 30,95 Prijs

Het Drainage Compositum van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's voor de natuurlijke reiniging van het lichaam. Deze tinctuur helpt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen en heeft een positieve invloed op de nieren. Het bevat ingrediënten die het immuun- en lymfesysteem activeren, de spijsvertering bevorderen en de stofwisseling stimuleren waardoor het opslaan van nieuwe afvalstoffen voorkomen wordt. Het ook ingezet worden bij paarden en pony's die last hebben van een gevoelige huid.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Cynara Complex Paard & Pony - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Cynara Complex Paard & Pony - 100 ml

€ 31,95 Prijs

De Groene Os Cynara Complex Paard & Pony (voorheen De Groene Os Cynara Complex) is een 100% natuurlijke tinctuur voor het reinigen van de lever bij het paard en de pony. Daarnaast heeft het middel een positieve invloed op de galfunctie en de spijsvertering. Het Lever Compositum draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen als gevolg van bijvoorbeeld langdurig medicamentengebruik, luchtvervuiling of verkeerde voeding. 

Naast de lever reinigende functie werkt het Groende Os Lever Compositum als gevolg van de aanwezige bitterstoffen ook eetlustopwekkend. 

De Groene Os Mentha Complex Paard & Pony - 750 gram
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Mentha Complex Paard & Pony - 750 gram

€ 52,95 Prijs

De Groene Os Mentha Complex (voorheen De Groene Os Maag Compositum) is een 100% natuurlijke aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de maag, lever en de spijsvertering bij het paard en de pony. Het middel werkt verzachtend op de slijmvliezen, versterkt de maagwand en helpt om de normale zuurgraad van de maag in stand te houden.

Uit onderzoek aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht naar maagproblemen bij luchtzuigende paarden kwam De Groene Os Maag Compositum als beste naar voren. Het onderzoek wees uit dat deze paarden aanzienlijk minder neigen tot luchtzuigen en kribbebijten dan de paarden die een ander middel kregen toegediend.

De Groene Os Psyllium Husk
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Psyllium Husk - 1 kg

€ 49,95 Prijs

Psyllium Husk van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning en vergemakkelijking van de darmpassage. De Psyllium Husk vezels hebben als eigenschap dat ze wel tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Hierdoor wordt de darminhoud zachter en volumineuzer en verloopt de darmpassage gemakkelijker.

Psyllium Husk kan echter ook bij te dunne ontlasting worden ingezet, omdat psyllium helpt deze dikker te maken. Daarnaast heeft het middel een milde darmreinigende werking en bevordert het de spijsvertering.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

De Groene Os Ultimaflor - 600 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Ultimaflor - 600 gram

€ 74,95 Prijs

De Groene Os Ultimaflor is een probioticamiddel dat gaat verder waar veel andere middelen stoppen: de darmen hebben namelijk niet alleen probiotica nodig, maar ook aanvullende stoffen die het darmmilieu ondersteunen. Er zijn geen onnodige toevoegingen gedaan zoals maltodextrine, geur-, kleur-, of smaakstoffen. Ieder mens en dier heeft een eigen unieke microbioom.

Daarom richt De Groene Os Ultimaflor zich niet alleen op het aanvullen van de goede darmbacteriën, maar ook op het creëren van de optimale omstandigheden voor een goede darmgezondheid waardoor de eigen flora zich kan ontwikkelen.

Audevard Ekygard Flash - 60 ml
 • -5%
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekygard Flash - 60 ml

€ 7,93 Normale prijs € 8,35 -5% Prijs

Audevard Ekygard Flash is een voedingssupplement ter ondersteuning van de spijsvertering bij paarden en pony's. Als gevolg van de spanning door wedstrijden en sporten kunnen paarden last van hun maag krijgen. De Audevard Ekygard Flash kan ingezet worden wanneer kortdurende ondersteuning van de maag en spijsvertering gewenst is. 

De injector is makkelijk om mee te nemen en is dopingvrij.

Audevard Ekygard+ 2.4 kg Audevard Ekygard+ 2.4 kg
 • -5%
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekygard +

Vanaf € 114,90 Normale prijs € 120,95 -5% Prijs

Audevard Ekygard+ is een dopingvrij aanvullend diervoeder ter bescherming van de maag bij paarden en pony's. De nieuwe formule en samenstelling is 100% plantaardig op basis van wetenschappelijk gevalideerde ingrediënten. De Audevard Ekygard+ biedt een drievoudige bescherming:

 • Gaat maagzuur tegen.
 • Zorgt voor het behoudt van maagslijmvlies.
 • Ondersteund de maagflora.
Audevard Bo Yeas Act Ultra 600 gram
 • -5%
Snel bekijken Quick View

Audevard Bo Yeas Act Ultra

Vanaf € 47,45 Normale prijs € 49,95 -5% Prijs

Audevard Bo Yeas Act Ultra is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's dat voorzien is van pre- en probiotica. Het middel zorgt voor een evenwichtige darmflora en spijsverteringstelsel. De Audevard Bo Yeas Act Ultra bevat het innovatieve ingrediënt Mycosorb A+ Equine (een probiotisch gist) dat ervoor zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen. De prebiotica (FOS) helpen om het gist in z'n werking te versterken. 

De Audevard Bo Yeas Act Ultra kan o.a. ingezet worden bij:

 • Slechte ontlasting (dunne ontlasting of diarree)
 • Doffe vacht
 • Verminderde prestaties
 • Sportpaarden
 • Spijsverteringstoornissen
Synovium Lijnzaadolie
Snel bekijken Quick View

Synovium Lijnzaadolie

Vanaf € 18,95 Prijs

Synovium Lijnzaadolie is een voedingssupplement op basis van lijnzaad (afkomstig door de eerste koude persing), dat bijdraagt aan de verbetering van de stofwisseling. Het heeft een positief resultaat op de maag- en darmwerking en zorgt tevens voor een mooie en glanzende vacht.