Verzorging

Actieve filters

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram
Snel bekijken Quick View

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram

€ 13,95 Prijs

De Laesidine verzorgingscrème is een verzorgende crème op basis van natuurlijke ingrediënten die ingezet kan worden ter behandeling van oppervlakkige wondjes en een droge huid bij o.a. honden, katten en paarden. 

Acederm Care Huidspray - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Acederm Care Huidspray - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Acederm Care Huidspray is een wondspray die ingezet kan worden ter genezing van oppervlakkige wonden zoals schaafwonden bij o.a. honden, katten en paarden. De spray zorgt ervoor dat dood huidweefsel wordt afgestoten en nieuw huidweefsel wordt aangemaakt. De Acederm Care Huidspray voorkomt zo de vorming van littekens. 

De spray bevat allantoïne, levertraan en perubalsem als werkzame stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de hoornlaag verhoogd wordt en de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel wordt genormaliseerd.

AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg

€ 29,95 Prijs

De AA Vet Zwarte Zalf is een zalf op basis van Kampher & Ichtammol die ingezet kan worden bij o.a. honden, katten en knaagdieren ter snellere genezing van ontstekingen aan de huid. 

Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml

€ 18,95 Prijs

De Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner is een biologische conditioner ter behandeling van een doffe of beschadigde vacht bij honden, katten, paarden, konijnen en knaagdieren. De conditioner maakt de vacht makkelijk doorkambaar en beschermt de structuur van dof en beschadigd haar en herstelt deze.

Audevard Lactofoal 2.2 kg Audevard Lactofoal 2.2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Lactofoal

Vanaf € 42,95 Prijs

Audevard Lactofoal is een speciaal voor veulens ontworpen melkformule die voorziet in de voedingsbehoefte van veulens. Het bevat dezelfde voedingsstoffen als de moedermelk en daarom is Audevard Lactofoal uitermate geschikt voor weesveulens, bij merries die te weinig melkproductie hebben of veulens die extra voedingsbehoefte hebben. De voeding bevat daarnaast ook pro- en prebiotica. De verpakking bevat een handige speen die op een standaard zuigfles past.

Audevard Flymax Derm - 500 ml Audevard Flymax Derm - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Flymax Derm - 500 ml

€ 29,95 Prijs

Audevard Flymax Derm is een spray op basis van Etherische oliën, Wegbree en Aloë Vera extract die gebruikt kan worden in het zomerseizoen tegen irritaties als gevolg van insectenbeten rond de staart en manen bij paarden. De Audevard Flymax Derm heeft een verzachtende en herstellende werking en een afwerende werking tegen insecten.

Audevard Immunofoal (IgG) - 300 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Immunofoal (IgG) - 300 ml

€ 184,95 Prijs

Audevard Immunofoal (IgG) is een aanvullend diervoeder voor pasgeboren weesveulen of veulens die extra immunoglobuline G (IgG) nodig hebben. Dit zijn antilichamen die hun gedurende de eerste drie maanden van hun leven beschermen.

Verwachtte beschikbaarheid: medio december 2022

Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger) assortiment Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger) assortiment
Snel bekijken Quick View

Ecopets Powerful Cage Cleaner (Kooi- & dierenverblijf reiniger)

Vanaf € 9,95 Prijs

Powerfull Cage Cleaner (krachtige kooireiniger) is een allround reiniger voor kooien, benches, stallen en andere dierverblijven op basis van eucalyptus. Door de krachtige ontvettende werking worden dierverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten en is het product uitermate geschikt voor stallen en (paarden) trailers. Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een 750 ml kant-en-klaar oplossing én zeer economische concentraatvorm, hierdoor is deze reiniger niet alleen de krachtigste, maar ook de voordeligste in zijn soort.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 750 RTU Spray (Ready to Use)
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 1 liter concentraat
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 2.5 liter concentraat
  • Ecopets Powerful Cage Cleaner 5 liter concentraat
Ecopets Paw Wax (Potenwax) - 15 ml
Snel bekijken Quick View

Ecopets Paw Wax (Potenwax) - 15 ml

€ 3,95 Prijs

Ecopets Paw Wax is een handige (niet vette) potenwax in push-up stick. De potenwax bestaat uit zuivere bijenwas en natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette afdrukken op de vloer achter te laten. De bijenwas en toegevoegde essentiële oliën hebben een zuiverende en beschermende werking. Ecopets Paw Wax is vrij van vaseline, paraffine of parabenen.

De voetzooltjes van hond of kat hebben het soms zwaar te verduren tijdens de zomer- of wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, ook het vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Ook tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, hebben de voetzooltjes veel te lijden. 

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo is een milde biologische shampoo voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren en overige huisdieren op basis van Manuka Honing, Aloë Vera en Bamboe extract die de vacht een intense hydratatie, glans en voeding geven en het haar soepel en zacht maakt. Door de werking wordt de schilferige huid diep gereinigd en gehydrateert én wordt deze in een optimale conditie gebracht.

Door de zeer milde geur is de shampoo uitstekend geschikt voor het wassen van katten, konijnen en dieren die in groepsverband leven.

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml

€ 21,95 Prijs

De Ecopets Organic Slate Pet Shampoo is de ultieme biologische shampoo voor de uiterst gevoelige probleemhuid bij hond, kat en paard. De leisteen (Slate) in deze shampoo is buitengewoon werkzaam bij het herstel van velerlei huid- en vachtproblemen. Door de huidflora op natuurlijke wijze te ondersteunen ontstaat er een gezonde haargroei en een gezonde huid.

Slate oftewel Leisteen shampoo zuivert de huid van ongewenste elementen en helpt bij de opbouw van een gezonde huidflora. De shampoo is geschikt voor dieren met een zeer gevoelige en geprikkelde huid.

Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml

€ 16,95 Prijs

De Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo is een biologische milde shampoo voor honden, katten en paarden die een afwerende werking heeft tegen vlooien. De Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo bevat diverse etherische oliën en plantenextracten waaronder Geranium, Lavendel, Calendula, Eucalyptus, Mirre tezamen met Dode zeezout en Jojoba olie met een zuiverende werking op het moment van een vlooienbesmetting.