Huid & Vacht

Actieve filters

Synovium Mudcare - 500 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Mudcare - 500 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Mudcare heeft een unieke formule van voldoende zwavel en natuurlijke honing voor een optimale huidverzorging. Zwavel is een van mineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Het collageen in de huid is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van voldoende zwavel. Zwavel leent zich goed voor uitwendige toepassingen. Het verzorgt en ondersteunt het herstel van huidweefsel.

Honing wordt al sinds de oudheid ingezet om de huid te verzorgen. Honing heeft een lage pH-waarde. Bacteriën kunnen niet overleven in een zuur milieu. Honing is bovendien verzorgend voor de huid door de aanwezigheid van natuurlijke enzymen. Lanoline houdt de huid soepel en is vochtwerend.

Remedy+ ByeBugBite - 15 ml
 • Nieuw
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Remedy+ ByeBugBite - 15 ml

€ 9,90 Prijs

Remedy+ ByeBugBite is een zalf voor honden, katten en paarden die ingezet kan worden naar een insecten of teken beet. De zalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Door het kleine formaat is de tube makkelijk overal mee naar toe te nemen. Remedy+ ByeBugBite bevat als werkzaam ingrediënt Hamamelis Virginiana dat een verkoelende werking heeft en zorgt voor een goede doorbloeding.

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 57,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt.

Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.

Synovium Lijnzaadolie
Snel bekijken Quick View

Synovium Lijnzaadolie

Vanaf € 18,95 Prijs

Synovium Lijnzaadolie is een voedingssupplement op basis van lijnzaad (afkomstig door de eerste koude persing), dat bijdraagt aan de verbetering van de stofwisseling. Het heeft een positief resultaat op de maag- en darmwerking en zorgt tevens voor een mooie en glanzende vacht. 

Sedochol Gold 500 ml Sedochol Gold 500 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Sedochol Gold

Vanaf € 19,95 Prijs

Sedochol Gold is een voedingssupplement voor dieren ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van de vacht en ter bevordering van herstel naar zware inspanning of training.  

Productkenmerken:

 • Ondersteunt de spijsvertering.
 • Ondersteunt de vacht,
 • Bevordert de normale leverfunctie.
 • Bevordert een normaal metabolisme van vet.
 • Makkelijk toe te dienen bij het voer of in het drinkwater.
 • Veilig te gebruiken voor alle diersoorten.
Remedy+ Calluderm - 50 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Remedy+ Calluderm - 50 ml

€ 16,50 Prijs

Calluderm van Remedy+ verzorgt de droge en verharde huid van honden, katten en paarden tot in de diepere lagen. De crème zorgt voor een optimale verzorging en bescherming bij de droge huid, droge vlekken, en de verharde huid over het gehele lichaam. Zonder de toevoeging van antibiotica en hormonen.

De Remedy+ Calluderm ondersteunt het in balans brengen van het natuurlijke exfoliatie proces van de huid en verzorgd de diepere huidlagen. De crème is dus uitstekend te gebruiken bij kloofjes, eelt of de verharde huid en maakt de ruwe huid weer zacht en glad.

Indicaties:

 • Droge en/of ruwe huid.
 • Verharde huid.
 • Eelt of verharde ligplekken.
 • Kloofjes

Remedy+ Fortizen - 200 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Remedy+ Fortizen - 200 ml

€ 15,75 Prijs

Fortizen van Remedy+ is een frisse snel intrekkende gel voor honden, kattten en paarden zonder de toevoeging van antibiotica, hormonen en doping vrij. De gel bevordert de doorbloeding en draagt bij aan het behoud van een sterke aderwand (vasoconstructief). De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren en gewrichten gebracht wordt en dat afvalstoffen worden afgevoerd. De unieke combinatie van werkende stoffen zorgt ervoor dat het product warm of koel kan aanvoelen.

Indicaties:

 •  Bevordering van de doorbloeding.
 •  Stramme of stijve spieren.
 •  Behoud van een sterke vaatwand.
 •  Soepele gewrichten.
 •  Verzorging van spieren na fysieke inspanning.
 •  Verzorging van belaste spieren.

Clorexyderm Spot Gel - 50 ml
Snel bekijken Quick View

Clorexyderm Spot Gel - 50 ml

€ 16,95 Prijs

Clorexyderm Spot Gel van ICF is een desinfecterende gel die gebruikt kan worden voor huidplooien, vochtige huidgedeelten en gehoorgangen bij honden, katten en paarden. Bovendien hydrateert en beschermt het product en hecht het uitstekend aan de huid, zodat een lange werking gewaarborgd is. Het vormt een doorlatende film die ophoping van verontreinigde deeltjes op de huid voorkomt, zonder dat het de huidvernieuwing belemmert. Het bevat chloorhexidine en Tris-EDTA en prikt niet.

ReboCare Purexan Foam - 100 ml ReboCare Purexan Foam - 100 ml
Snel bekijken Quick View

ReboCare Purexan Foam - 100 ml

€ 15,95 Prijs

Schuimende reinigers worden steeds populairder als alternatief voor traditionele vloeibare shampoos voor vachtverzorging bij huisdieren. Deze speciale schuimende formules zijn ontworpen om het baden gemakkelijker en minder stressvol te maken. Het gebruik van schuimshampoos heeft verschillende voordelen. Het aanbrengen van het schuim vergt geen direct contact met water, wat handig is voor dieren die een hekel hebben aan baden.

ReboCare Purerex Foam is een schuimshampoo op basis van het desinfecterende maar milde polihexanide. Het schuim elimineert onaangename geuren en vermindert schadelijke bacteriën en gisten. Het kan ingezet worden als onderhoud maar ook bij dieren met huidontstekingen, huidinfecties en allergieën.

PUUR Bombyx - 50 ml PUUR Bombyx - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Bombyx - 50 ml

€ 19,95 Prijs

PUUR Bombyx kan ingezet worden bij huidirritaties als gevolg na contact met brandhaartjes van de eikenprocessierups bij honden, katten en paarden. Het middel heeft een verachtende en herstellende werking op de huid.

PUUR Skin Lotion - 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Skin Lotion - 100 ml

€ 14,95 Prijs

De PUUR Skin Lotion is een verzachtende en kalmerende lotion met een ontstekingsremmende werking die ingezet kan worden bij dieren die last hebben van een droge, schilferige en/of jeukende huid. De PUUR Skin lotion die o.a. ingezet kan worden bij honden, katten en paarden verzacht en kalmeert de huid en prikt niet bij gebruik.