Huid & Vacht

Actieve filters

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram
Snel bekijken Quick View

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram

€ 13,95 Prijs

De Laesidine verzorgingscrème is een verzorgende crème op basis van natuurlijke ingrediënten die ingezet kan worden ter behandeling van oppervlakkige wondjes en een droge huid bij o.a. honden, katten en paarden. 

Acederm Care Huidspray - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Acederm Care Huidspray - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Acederm Care Huidspray is een wondspray die ingezet kan worden ter genezing van oppervlakkige wonden zoals schaafwonden bij o.a. honden, katten en paarden. De spray zorgt ervoor dat dood huidweefsel wordt afgestoten en nieuw huidweefsel wordt aangemaakt. De Acederm Care Huidspray voorkomt zo de vorming van littekens. 

De spray bevat allantoïne, levertraan en perubalsem als werkzame stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de hoornlaag verhoogd wordt en de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel wordt genormaliseerd.

Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner - 250 ml

€ 18,95 Prijs

De Ecopets Organic Nourishing Pet Conditioner is een biologische conditioner ter behandeling van een doffe of beschadigde vacht bij honden, katten, paarden, konijnen en knaagdieren. De conditioner maakt de vacht makkelijk doorkambaar en beschermt de structuur van dof en beschadigd haar en herstelt deze.

Audevard Tifene Pommade - 250 ml Audevard Tifene Pommade - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Pommade - 250 ml

€ 29,95 Prijs

Paarden kunnen het hele jaar door lichte irritaties, schaafwonden en een gebarsten huid krijgen. Audevard Tifene Pommade op basis van drie essentiële oliën met een olieachtige basis, is speciaal ontwikkeld om de huid van paarden te beschermen tegen omgevingsinvloeden zoals water, stof en insecten.

Audevard Tifene Gel - 150 ml Audevard Tifene Gel - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Gel - 150 ml

€ 27,95 Prijs

De conditie van de huid is een belangrijk aspect van de gezondheid van een paard, en speelt ook een rol bij de prestaties en esthetische aantrekkingskracht. De Audevard Tifene Gel is speciaal voor paarden die een intensieve huidverzorging nodig hebben. De formule van de gel combineert zeven geconcentreerde etherische oliën en hyaluronzuur in een isotone gelbasis, die een beschermende film vormt tijdens het drogen.

Audevard Hoof Biotine 1 kg Audevard Hoof Biotine 1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Hoof Biotine

Vanaf € 59,95 Prijs

Audevard Hoof Biotine is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de hoeven, vacht en manen. Naast Biotine bevat de Audevard Hoof Biotine ook essentiële micronutriënten en vier zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die de broze hoornlaag van de hoeven die in slechte staat verkeren ondersteund. 

Audevard Flymax Derm - 500 ml Audevard Flymax Derm - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Flymax Derm - 500 ml

€ 29,95 Prijs

Audevard Flymax Derm is een spray op basis van Etherische oliën, Wegbree en Aloë Vera extract die gebruikt kan worden in het zomerseizoen tegen irritaties als gevolg van insectenbeten rond de staart en manen bij paarden. De Audevard Flymax Derm heeft een verzachtende en herstellende werking en een afwerende werking tegen insecten.

Audevard Bo Yeas Act Ultra 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Bo Yeas Act Ultra

Vanaf € 39,45 Prijs

Audevard Bo Yeas Act Ultra is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's dat voorzien is van pre- en probiotica. Het middel zorgt voor een evenwichtige darmflora en spijsverteringstelsel. De Audevard Bo Yeas Act Ultra bevat het innovatieve ingrediënt Mycosorb A+ Equine (een probiotisch gist) dat ervoor zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen. De prebiotica (FOS) helpen om het gist in z'n werking te versterken. 

De Audevard Bo Yeas Act Ultra kan o.a. ingezet worden bij:

  • Slechte ontlasting (dunne ontlasting of diarree)
  • Doffe vacht
  • Verminderde prestaties
  • Sportpaarden
  • Spijsverteringstoornissen
PEA-San Crème - 50 gram PEA-San Crème - 50 gram
Snel bekijken Quick View

PEA-San Crème - 50 gram

€ 18,95 Prijs

PEA-San crème van Alfasan is een crème op basis van palmitoylethanolamide (PEA) die ingezet kan worden in het geval van een geïrriteerde en jeukende huid bij honden, katten en paarden. PEA ofwel palmitoylethanolamide is een lichaamseigen stof die een ontstekingsremmende werking bevat.

Ecopets Organic Universal... Ecopets Organic Universal...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Universal Pet Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Ecopets Organic Universal Pet Shampoo is een biologische shampoo voor honden, katten en paarden met een normale huid en vacht. Deze milde shampoo biedt een zachte reiniging en heeft een verfrissend effect. 

De toegevoegde Macadamia olie, Etherische oliën en plantenextracten waaronder Lavendel, Klitwortel extract, Calendula en Sinaasappel, voeden en verfrissen de huid en geven een glanzende vacht. De toevoeging van Klitwortelextract voorkomt haaruitval en roos, stimuleert de haargroei en helpt bij seborroïsche huidproblemen zoals eczeem en een droge en schilferige huid.

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo is een milde biologische shampoo voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren en overige huisdieren op basis van Manuka Honing, Aloë Vera en Bamboe extract die de vacht een intense hydratatie, glans en voeding geven en het haar soepel en zacht maakt. Door de werking wordt de schilferige huid diep gereinigd en gehydrateert én wordt deze in een optimale conditie gebracht.

Door de zeer milde geur is de shampoo uitstekend geschikt voor het wassen van katten, konijnen en dieren die in groepsverband leven.

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml

€ 21,95 Prijs

De Ecopets Organic Slate Pet Shampoo is de ultieme biologische shampoo voor de uiterst gevoelige probleemhuid bij hond, kat en paard. De leisteen (Slate) in deze shampoo is buitengewoon werkzaam bij het herstel van velerlei huid- en vachtproblemen. Door de huidflora op natuurlijke wijze te ondersteunen ontstaat er een gezonde haargroei en een gezonde huid.

Slate oftewel Leisteen shampoo zuivert de huid van ongewenste elementen en helpt bij de opbouw van een gezonde huidflora. De shampoo is geschikt voor dieren met een zeer gevoelige en geprikkelde huid.