Dieetvoedingen

Actieve filters

Hill's PD K/D Kidney Care Stoofpotje - 12 x 354 gram Hill's PD K/D Kidney Care Stoofpotje - 12 x 354 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Stoofpotje

Vanaf € 45,95 Prijs

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Stoofpotje is een complete en smakelijk natvoeding ter ondersteuning van de nieren bij de hond. 

Productkenmerken:

  • Bevat een beperkt fosfor- en natriumgehalte
  • Bevat eiwitten van zeer hoge kaliteit
  • Ondersteunt de nier- en hartfunctie
  • Ondersteunt de vitaliteit en energie
  • Stimuleert de eetlust

Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Special Care Treats CT-SC - 300 gram

Vanaf € 5,90 Normale prijs € 6,55 -10% Prijs

De Specific Special Care Treats CT-SC zijn gemaakt met gehydrolyseerde blauwe wijting, krill, algen en sorghum - een natuurlijke glutenvrije koolhydraat die langzaam vrijkomt. Deze treats worden langzaam gebakken en zijn zeer smakelijk. Ze bevatten weinig eiwitten, energie, vet en bepaalde mineralen waardoor ze veilig zijn voor honden met verschillende aandoeningen, zoals pancreatitis, nier-, hart- of leverfalen, blaasstenen, gewrichts- en mobiliteitsproblemen, diabetes mellitus of allergieën. 

*Recyclebare verpakking

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS - 2 kg

€ 18,87 Normale prijs € 20,97 -10% Prijs

Specific Heart & Kidney Support CKD-XS is een volledig dieetvoeder ter ondersteuning van de nier-, hart- en leverfunctie bij volwassen honden (van zeer kleine rassen <10 kg) in geval van chronische nier-, hart- en/of leverinsufficiëntie. Het dieet bevat een laag fosfor- en natriumgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar van eiwitten geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en hoge verteerbaarheid. Het bevat hoge gehalten aan essentiële vetzuren, inclusief omega-3 vetzuren uit visolie, en heeft urine-alkaliserende eigenschappen. Het dieet voorziet in alle voedingsbehoeften van volwassen honden en draagt bij aan hun gezondheid.

Royal Canin Renal Liquid Hond - 3 x 200 ml
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Liquid Hond - 3 x 200 ml

€ 27,23 Normale prijs € 30,25 -10% Prijs

De Royal Canin Renal Liquid is een volledige en uitgebalanceerde (sonde)voeding met een hoog energiegehalte ter ondersteuning van verzwakte honden die te maken met nierproblemen en chronische nierziekten. Als gevolg van nierziekte kan de zuurgraad van het lichaam bij de hond veranderen. De Royal Canin Renal Liquid zorgt ervoor dat een optimale zuurgraad behouden blijft. De voeding kan ook toegediend worden via een neussonde met een kleine diameter. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage

Vanaf € 18,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage hondenvoeding is een smakelijke en volwaardige dieetvoeding die ingezet kan worden ter ondersteuning van de nierfunctie en een gezonde lichaamsconditie bij honden die te maken hebben met nieraandoeningen in een vroeg stadium. De voeding bevat een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte van een zeer hoge kwaliteit. De hoge gehaltes aan essentiële aminozuren en L-carnitine zijn toegevoegd om spiermassa te behouden. 

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Hill's Prescription Diet K/D + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility

Vanaf € 33,95 Prijs

De Hill's Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die zowel met chronische gewrichts- als nierproblemen te maken hebben. De voeding zorgt ervoor dat de ontwikkeling van verder problemen aan de nieren wordt afgeremd en uw hond weer spoepeler zal kunnen bewegen.

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische koperstapelingsziekte. 

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care

Vanaf € 32,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen/hepatische koperstapelingsziekte. 

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram

€ 41,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care is een gebalanceerde dieetvoeding (natvoeding) die ingezet kan worden als ondersteuning bij honden die te kampen hebben met een nieraandoening. Uit klinische studies is gebleken dat het Hill’s K/D Kidney Care dieet de levensduur en kwaliteit kan verbeteren. Deze voeding bevat een verlaagd eiwitgehalte. De eiwitten zijn van een zeer hoge kwaliteit zodat toch aan de eiwitbehoefte van de hond wordt voldaan. Het verlaagde natriumgehalte zorgt ervoor dat de bloedrukgehalte goed blijft en het vasthouden van vocht beperkt wordt. 

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care

Vanaf € 17,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care is een gebalanceerde dieetvoeding die ingezet kan worden als ondersteuning bij honden die te kampen hebben met een nieraandoening. Uit klinische studies is gebleken dat het Hill’s K/D Kidney Care dieet de levensduur en kwaliteit kan verbeteren. Deze voeding bevat een verlaagd eiwitgehalte. De eiwitten zijn van een zeer hoge kwaliteit zodat toch aan de eiwitbehoefte van de hond wordt voldaan. Het verlaagde natriumgehalte zorgt ervoor dat de bloedrukgehalte goed blijft en het vasthouden van vocht beperkt wordt. 

Specific Skin Function Support COD
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Skin Function Support COD

Vanaf € 18,50 Normale prijs € 20,56 -10% Prijs

Specific Skin Function Support COD is een dieetvoeding voor honden die te kampen hebben met huidproblemen die veroorzaakt worden door omgevingsallergenen zoals pollen, stof, en/of vlooien. Daarnaast kan ingezet worden bij honden die te maken hebben met gewrichtsklachten, hartproblemen of nierproblemen.

De voeding heeft een hoog Omega-3 vetzuren gehalte en toegevoegde L-carnitine en Taurine ter ondersteuning van de hartfunctie. Naast het hoge gehalte Omega-3 vetzuren zijn ook Vitamine A, Vitamine E, Vitamine B, Zink en Selenium toegevoegd ter ondersteuning van de vacht en de huid.

De 12 kg verpakking is verpakt in een 3 x 4 kg verpakking om de voeding zo vers mogelijk te houden.

Specific Heart & Kidney Support CKD
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Heart & Kidney Support CKD

Vanaf € 17,31 Normale prijs € 19,23 -10% Prijs

Specific Heart & Kidney Support CKD is een dieetvoeding die ingezet kan worden bij honden met een verminderde hart-, lever- of nierfunctie. Het dieet bevat een laag gehalte aan eiwitten om zo de nieren van de hond te ontlasten. Doordat deze eiwitten een hoge biologische waarde hebben krijgt de hond toch zijn voedingswaarde binnen. De hoge concentratie Omega-3 vetzuren in combinatie met L-Carnitine en Taurine ondersteunen daarnaast een goede hartfunctie. 

Het Specific Heart & Kidney Support CKD dieet kan ook preventief ingezet worden ter voorkoming van de aanmaak van calciumoxalaat-, uraat-, of cystinegruis tegen te gaan.

Om het goed vers te kunnen houden is de 12 kg verpakking verpakt in een 3 x 4 kg verpakking.