Trovet Renal & Oxalate RID
  • Trovet Renal & Oxalate RID

Trovet Renal & Oxalate RID (hond)

€ 19,95
Inclusief BTW

De Trovet Renal & Oxalate RID is een dieetvoeding voor volwassen honden met onvoldoende nierfunctie oftewel chronisch nierfalen. Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de voeding extra veel energie, zodat de hond bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 3,99
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Renal & Oxalate RID is een dieetvoeding voor volwassen honden met onvoldoende nierfunctie oftewel chronisch nierfalen. Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de voeding extra veel energie, zodat de hond bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

De Trovet Renal & Oxalate RID dieetvoeding is eveneens speciaal afgestemd om de vorming van calciumoxalaatkristallen te verminderen. Het gebruik van kaliumcitraat heeft een urine pH verhogend effect, wat de uitscheiding van calcium in de urine vermindert. Daarnaast zorgt uitscheiding van citraat in de urine voor binding van calcium. De voeding bevat ruim voldoende vitamine B6, zodat de kans op oxalaatvorming als gevolg van een vitamine B6 tekort wordt voorkomen.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Tarwe, Reuzel, Pluimveemeel, Maïs, Gevogeltelever (hydrolisaat), Rijst, Bietenpulp, Visolie, Vitaminen en mineralen

Contra-indicaties

  • Puppy’s
  • Drachtige en lacterende honden
  • Struviet urolithiasis

9815442

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811000321

Je bent misschien ook geïnteresseerd in