Allergie & Huid

We zien steeds meer dat honden te maken krijgen met huid- en vachtproblemen als gevolg van bijvoorbeeld een een voedselallergie (overgevoeligheid), omgevingsallergie of andere atopische klachten. Gelukkig zijn er ook steeds meer producten op de markt om de nadelige effecten hiervan te minimaliseren. Bij PetPol hebben we een ruim assortiment aan dieetvoedingen, snacks, voedingssupplementen en shampoos om dit zo effectief mogelijk te behandelen.

Actieve filters

Brit Care Sensitive Insect & Fish Sustainable 3 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Care Sensitive Insect & Fish Sustainable

Vanaf € 23,95 Prijs

De Brit Care Sensitive Insect & Fish Sustainable dieetvoeding is een volwaardige gehydrolyseerde dieetvoeding op basis van insecten en vis ter ondersteuning van honden met een voedselallergie of -overgevoeligheid. De voeding is graanvrij en door het gebruik van insecten en witte vis als eiwitbron worden allergische reacties zoals jeuk, diarree en braken tot een minimum beperkt.

Royal Canin Anallergenic
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Anallergenic

Vanaf € 29,95 Prijs

Merk je dat jouw hond zich vaker krabt? Bijt hij vaak in zijn vacht? Is hij wel eens winderig? Dan kan je hond een voedselintolerantie of -allergie hebben. Het is zelden gevaarlijk voor je hond, maar wel vervelend. Hij kan er namelijk veel last van hebben. Als je er de tijd voor neemt om uit te vinden wat de oorzaak is en over gaat op de juiste voeding, dan kan je hond nog jarenlang van een gezond leven genieten.

Royal Canin Anallergenic is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen. Daarnaast ondersteunt het de barrièrefunctie van de huid. Royal Canin Anallergenic is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die jouw hond zijn leven lang kan eten.

Brit Grain Free Veterinary Diet Ultra-Hypoallergenic 2.0 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Ultra-Hypoallergenic

Vanaf € 28,30 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Ultra-Hypoallergenic is een graanvrije hypoallergene dieetvoeding op basis van insecten en erwten ter ondersteuning van het maag- & darmstelsel bij honden die kampen met een voedselallergie en/of -intolerantie. Daarnaast is het ook een goede dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een atopie, IBD, chronische diarree of overmatig haarverlies.

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre 2.0 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre

€ 26,50 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre is een complete, graanvrije- glutenvrije en volledige vegetarische voeding met een zeer hoog vezel gehalte voor honden met overgewicht, colitis of diarree (als gevolg van vezelgevoeligheid). Doordat er geen gebruikt wordt gemaakt van dierlijke eiwitbronnen is de voeding ook geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor dierlijke eiwitten

Maxani Regular Shampoo met Conditioner 250 ml
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Shampoo met Conditioner - 200 ml

€ 19,50 Prijs

De Maxani Regular Shampoo is door de milde en reinigende samenstelling geschikt voor het regelmatig wassen van de normale tot droge huid. De huidshampoo verzorgt, voedt en beschermt de huid en geeft de vacht een gezonde glans. Tevens zeek geschikt voor puppy's en kittens te wassen. De Regular Shampoo is parfumvrij en neutraliseert onaangename geurtjes. Daarnaast bevat de Maxani Regular Shampoo conditioner, wat de vacht beter doorkambaar maakt. Het is een shampoo en verzorgende bodylotion in één. De Regular Shampoo bevat voedende en beschermende ingrediënten zoals kamille, calendula, panthanol en honing.

Indicaties

  • Normale huid
  • Puppy's & Kittens
  • Klitten
  • Stinkende vacht
Dermoscent EFA Physio Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent EFA Physio Shampoo - 200 ml

€ 20,45 Prijs

De Dermoscent EFA Physio shampoo is een reinigende, hydraterende, milde en zeepvrije shampoo die geschikt is voor alle huidtypen. De shampoo neutraliseert onaangename geuren en is ook geschikt voor puppy’s en kittens mee te wassen.

DermAllay Sensitive Shampoo - 230 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Sensitive Shampoo - 230 ml

€ 23,75 Prijs

De DermAllay Sensitive is een shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is op basis van kokosnootolie dat hydraterende eigenschappen bevat. Deze shampoo mag ook gebruikt worden bij puppy’s en kittens.