Allergie & Huid

Actieve filters

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram
Snel bekijken Quick View

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram

€ 13,95 Prijs

De Laesidine verzorgingscrème is een verzorgende crème op basis van natuurlijke ingrediënten die ingezet kan worden ter behandeling van oppervlakkige wondjes en een droge huid bij o.a. honden, katten en paarden. 

Dermazyme Zinc - 50 tabletten
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Zinc - 50 tabletten

€ 19,35 Normale prijs € 21,50 -10% Prijs

Dermazyme Zinc is een voedingssupplement met o.a. een hoog zinkgehalte ter ondersteuning van de huid en vacht bij honden en katten.

Dermazyme Gold Shampoo 240 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Gold Shampoo - 240 ml

€ 18,65 Prijs

De Dermazyme Gold Shampoo is een combinatie van shampoo en lotion die ingezet kan worden bij honden en katten die last hebben van een zeer droge huid. Hij kan o.a. ingezet worden voor de volgende indicaties:

  • Bij honden en katten met een zeer droge huid.
  • Bij bepaalde rassen (o.a. Golden Retriever, Jack Russell Terriërs, Cairn Terriërs, West Highland White Terriërs) met een neiging tot het ontwikkelen van een zeer droge huid.
  • Voor de verzorging van huid en vacht bij dieren met een verminderde of geen talgklierafscheiding.
  • De shampoo wordt eveneens gebruikt als huid- en vachtconditioner voor show-dieren.
Dermazyme Losham Shampoo 240 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Losham Basis Shampoo - 240 ml

€ 17,35 Prijs

De Dermazyme Losham Shampoo is een hypoallergene shampoo voor honden en katten met de verzorgende eigenschappen van een onderhoudsshampoo en de hydraterende werking van een lotion. De Shampoo bevat omega-6 vetzuren die de huidbarrière voeden, zodat de huid beter beschermd is tegen uitdroging en tegen het binnendringen van micro-organismen en allergenen.

Acederm Care Huidspray - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Acederm Care Huidspray - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Acederm Care Huidspray is een wondspray die ingezet kan worden ter genezing van oppervlakkige wonden zoals schaafwonden bij o.a. honden, katten en paarden. De spray zorgt ervoor dat dood huidweefsel wordt afgestoten en nieuw huidweefsel wordt aangemaakt. De Acederm Care Huidspray voorkomt zo de vorming van littekens. 

De spray bevat allantoïne, levertraan en perubalsem als werkzame stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de hoornlaag verhoogd wordt en de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel wordt genormaliseerd.

Douxo S3 Seb Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Seb Shampoo is een hoogwaardige kwaliteitsshampoo met een aangepaste zuurgraad om de huidbalans van honden en katten te beschermen. Vermindert uitdroging en onaangename geurtjes.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Douxo S3 Pyo Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Pyo shampoo is een hydraterende, voedende en beschermende shampoo voor honden en katten. Hij beschermt de huid tegen stoffen, allergenen en ongewenste micro-organismen.

Douxo Pyo Pads - 30 stuks
Snel bekijken Quick View

Douxo Pyo Pads - 30 stuks

€ 16,95 Prijs

De Douxo Pyo Pads van Ceva zijn hydraterende met chloorhexidine geïmpregneerde katoenen wattenschijfjes voor het schoonmaken en verwijderen van miro-organismen op moeilijke plekken zoals huidplooien, oren en poten. De vloeistof is vrij van alcohol, olie en parabenen.

Douxo Care Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo Care is een milde onderhoudsshampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is hydraterend en beschermd de huid tegen ongewenste micro-organismen.

Douxo S3 Calm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Calm is een hydraterende en jeukstillende shampoo voor honden en katten met allergieklachten. De shampoo neemt de kriebels weg en beschermt de huidbarrière. 

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.