Specific

Bij PetPol beschikken we over het volledige assortiment van Specific dieet- en onderhoudsvoedingen voor de hond. Een belangrijk kenmerk van de Specifc dieetvoedingen is het gebruik van hoge concentraties Omega-3 vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde vacht en huid, en helpen om soepele gewrichten te behouden, ondersteunen de ontwikkeling van hersenen en ogen en versterken het immuunsysteem en bevorderen een goede gezondheid van het hart.

Actieve filters

Specific F/C-IN-L Intensive Support - 6 x 395 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific F/C-IN-L Intensive Support Liquid - 6 x 395 gram

€ 27,32 Normale prijs € 30,36 -10% Prijs

De Specific Intensive Support Liquid F/C-IN-L is een volledig vloeibaar dieetvoeder voor honden en katten voor nutritioneel herstel, convalescentie en lipidose van de lever bij katten. Het dieet bevat een hoog energiegehalte, hoge concentraties aan essentiële nutriënten en goed verteerbare ingrediënten. Het bevat ook hoge concentraties aan omega-3 vetzuren afkomstig uit visolie en ß-1,3/1,6-glucanen die het immuunsysteem ondersteunen.

Deze voeding is zeer smakelijk en uitermate geschikt voor honden en katten die te maken hebben met herstel na ziekte en/of operatie. Geef dit voer op kamer- of lichaamstemperatuur en in meerdere kleine porties per dag om de eetlust aan te wakkeren.

Specific Intensive Support F/C-IN-W - 7 x 95 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Intensive Support F/C-IN-W - 7 x 95 gram

€ 9,92 Normale prijs € 11,02 -10% Prijs

Specific Intensive Support F/C-IN-W is een licht verteerbare dieetvoeding met een zeer hoog energie gehalte. Het zit boordevol met voedingsstoffen die helpen om uw hond weer op kracht te laten komen bij ziekte en herstel. Deze dieetvoeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben op het gehele lichaam. Door het hoge gehalte aan zink en  bèta 1,3/1,6 glucanen wordt de wondgenezing bevordert. De textuur is extra zacht waardoor deze voeding ook met een sonde in te geven is.

Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram Specific Special Care Treats CT-SC - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Special Care Treats CT-SC - 300 gram

Vanaf € 5,90 Normale prijs € 6,55 -10% Prijs

De Specific Special Care Treats CT-SC zijn gemaakt met gehydrolyseerde blauwe wijting, krill, algen en sorghum - een natuurlijke glutenvrije koolhydraat die langzaam vrijkomt. Deze treats worden langzaam gebakken en zijn zeer smakelijk. Ze bevatten weinig eiwitten, energie, vet en bepaalde mineralen waardoor ze veilig zijn voor honden met verschillende aandoeningen, zoals pancreatitis, nier-, hart- of leverfalen, blaasstenen, gewrichts- en mobiliteitsproblemen, diabetes mellitus of allergieën. 

*Recyclebare verpakking

Specific CT-DC-L Dental Chew Large - 6 x 100 gram Specific CT-DC-L Dental Chew Large - 6 x 100 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Dental Chew Large CT-DC-L - 6 x 100 gram

€ 9,14 Normale prijs € 10,15 -10% Prijs

Smakelijk kauwstaafje voor een optimale mondgezondheid van volwassen honden met een lichaamsgewicht vanaf 15 kg. Dankzij de speciale flexibele textuur en open structuur van de Specfic chews kunnen de tanden diep in de kauwstaaf doordringen, waardoor de tanden worden schoon geschraapt.

Samengesteld om tandplak en tandsteen te verminderen en een frisse adem te bevorderen:

 • Hexametafosfaat helpt tandsteen te voorkomen door zich te binden aan calcium in het speeksel. Dit voorkomt verkalking van tandplak.
 • Vitamine C fosfaat remt de groei van mondbacteriën en de vorming van tandplak en tandsteen.
 • Zeewier vermindert tandplak, tandsteen en de vluchtige zwavelbestanddelen die een slechte adem veroorzaken.
 • Groene-thee-extract, eucalyptusolie en peterselieolie voor een frisse adem.
Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg

€ 22,68 Normale prijs € 25,20 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS is een volledig dieetvoeder voor pups en volwassen honden (van kleine honden rassen <10kg) die de huidfunctie ondersteunt in het geval van dermatose en overmatig haarverlies. De voeding reduceert symptomen van voedingsintolerantie en (acute) intestinale absorptieproblemen en compenseert voor maldigestie. Het dieet bevat geselecteerde en een gelimiteerd aantal eiwit- en koolhydraatbronnen en is zeer goed verteerbaar. Het bevat verhoogde concentraties natrium en kalium en hoge concentraties van de essentiële vetzuren linolzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 

Specific Skin Function Support COD
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Skin Function Support COD

Vanaf € 18,50 Normale prijs € 20,56 -10% Prijs

Specific Skin Function Support COD is een dieetvoeding voor honden die te kampen hebben met huidproblemen die veroorzaakt worden door omgevingsallergenen zoals pollen, stof, en/of vlooien. Daarnaast kan ingezet worden bij honden die te maken hebben met gewrichtsklachten, hartproblemen of nierproblemen.

De voeding heeft een hoog Omega-3 vetzuren gehalte en toegevoegde L-carnitine en Taurine ter ondersteuning van de hartfunctie. Naast het hoge gehalte Omega-3 vetzuren zijn ook Vitamine A, Vitamine E, Vitamine B, Zink en Selenium toegevoegd ter ondersteuning van de vacht en de huid.

De 12 kg verpakking is verpakt in een 3 x 4 kg verpakking om de voeding zo vers mogelijk te houden.

Specific Allergen Management Plus COW-HY - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COW-HY - 6 x 300 gram

€ 16,63 Normale prijs € 18,48 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COW-HY is een natvoeding in patévorm voor o.a. honden die te maken hebben met een voedselovergevoeligheid en/of -intolerantie. De voeding is samengesteld op basis van gehydrolyseerd zalmeiwit waardoor overgevoeligheidsreacties bijna niet meer kunnen voorkomen. Ook is de voeding rijk aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid, gezonde vacht en soepele gewrichten. 

Indicaties:

 • Acute gastro-enteritis (maag- & darmontsteking)
 • Colitis (dikke darm ontsteking)
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie, EPI
 • Huidprobleem door atopie, vlooienallergie of een combinatie van deze allergieën
 • Inflammatory Bowel Disease, IBD (Prikkelbare Darm Syndroom)
 • Malabsorptie en maldigestie
 • Spijsverteringsproblemen
 • Voedselallergie- of intolerantie
Specific Food Allergy Management CDW - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDW - 6 x 300 gram

€ 16,63 Normale prijs € 18,48 -10% Prijs

Specific Food Allergen Management CDW is een natvoeding in patévorm voor honden die te maken hebben met een voedselovergevoeligheid en/of intolerantie. Daarnaast is het ook mogelijk om dit dieet in te zetten bij honden met spijsverteringsproblemen zoals dunne ontlasting of diarree. De ingrediënten (lam & rijst) veroorzaken over het algemeen zeer weinig overgevoeligheidsreacties. 

Specific Senior All Breeds CGW - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Senior All Breeds CGW - 6 x 300 gram

€ 16,63 Normale prijs € 18,48 -10% Prijs

Specific Senior All Breeds CGW is een complete natvoeding in patévorm voor senior honden van alle rassen. Deze voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren die zorgen voor een gezonde vacht, gezonde huid en soepele gewrichten. De beperkte energiewaarde en toegevoegd L-carnitine zorgt voor het behoud van het ideale gewicht. 

De licht verteerbare eiwitten (Vis), vezels en MOS ondersteunen de spijsvertering van de oudere hond. Daarnaast zit de Specific Senior All Breeds CGW laag in eiwitten, fosfor en natrium om de nieren te ontlasten. De toegevoegde taurine ondersteunt de hartspier. 

Specific Allergen Management Plus
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY

Vanaf € 21,11 Normale prijs € 23,46 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgevingsgerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Specific Food Allergen Management CDD-HY
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDD-HY

Vanaf € 19,55 Normale prijs € 21,72 -10% Prijs

Het Specific Food Allergen Mangement CDD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben een voedselallergie en/of -intolerantie maar ook bij allergische reacties op externe allergenen. Naast het gebruik van gehydrolyseerd zalmeiwitten bevat de voeding ook hoge gehaltes aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van de huid en vacht. Daarnaast is de voeding ook zeer geschikt voor honden die last hebben van chronische diarree. 

Specific Food Allergen Management CDD
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDD

Vanaf € 19,10 Normale prijs € 21,22 -10% Prijs

Het Specific Food Allergen Management CDD is een dieetvoeding die ingezet kan worden als eliminatiedieet bij honden met een voedselallergie en/of -intolerantie. Daarnaast kan het Specific Food Allergen Management CDD dieet vanwege het lage purine gehalte ook ingezet worden om de vorming van uraatkristallen bij honden te voorkomen.