Overgewicht

Actieve filters

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn
Snel bekijken Quick View

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn

Vanaf € 25,95 Prijs

Hill's Description Diet Metabolic Weight Loss & Maintenance met Tonijn is een complete dieetvoeding (met tonijn) speciaal ontwikkeld om katten te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw kat voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies.

Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je kat om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt katten een voldaan en tevreden gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 88% van de katten thuis binnen 2 maanden zijn afgevallen.

Royal Canin Gsstro Intestinal Moderate Calorie
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie

Vanaf € 30,95 Prijs

Moet je kat regelmatig braken of heeft ze last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen bij katten met overgewicht kan de Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie dieetvoeding ingezet worden. Deze voeding stimuleert de eetlust, verhoogt het energieniveau en bevordert de spijsvertering.

De Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie kan ook vanwege het lage vetgehalte ingezet worden bij katten met Pancreatitis (alvleesklierontsteking).

Royal Canin Satiety Weight...
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Satiety Weight Management

Vanaf € 24,95 Prijs

De Royal Canin Satiety Weight Management voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht (obesitas). De voeding kan ingezet worden om af te vallen en daarna mooi op gewicht te blijven. Ze zorgt ervoor dat uw kat een verzadigd gevoel krijgt en indien nodig gewicht verliest zonder dat dit ten koste gaat van de spiermassa van de kat.

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie

Vanaf € 23,95 Prijs

Het Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie dieet ondersteunt de urinewegen van katten met aanleg tot overgewicht. De voeding helpt bij het oplossen van zuivere struvietkristallen en -stenen. Daarnaast helpt het bij de vermindering van de herhaalde vorming van calciumoxalaat of struvietkristallen en -stenen. De voeding zorgt voor een hoger vochtopname en daardoor een hogere urineproductie bij de kat waardoor de urinewegen minder snel zullen verstoppen.

Royal Canin Neutered Satiety Balance Royal Canin Neutered Satiety Balance
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Satiety Balance

Vanaf € 7,50 Prijs

De Royal Canin Neutered Satiety Balance voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor katten de gecastreerd of gesteriliseerd zijn geworden. Na de operatie veranderd de stofwisseling in het lichaam waardoor deze eerder geneigd zijn om overgewicht te krijgen. Door de hoge verzadiging van deze voeding blijft de kat mooi op gewicht en voorkomt je verdere problemen in de toekomst.

Pharmox Vloeibare Glucosamine, Chondroitïne & MSM 500 ml
Snel bekijken Quick View

Pharmox Vloeibare Glucosamine, Chondroitïne & MSM

Vanaf € 15,95 Prijs

Pharmox Hond & Kat Glucosamine is een van de meest gebruikte supplementen voor honden en katten met artrose en/of gewrichtsproblemen. Dit product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal samengesteld is voor honden en katten. Gewrichten van je hond of kat kan je ondersteunen door op tijd te beginnen met de juiste voedingsstoffen. Gewrichtsproblemen worden meestal door het kraakbeen veroorzaakt. Als een hond of kat ouder of zwaarder wordt kan het kraakbeen langzaam gaan slijten, waardoor de gewrichten gaan schuren. 

Productkenmerken:

 • Uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM
 • Tegen stijve en gevoelige gewrichten
 • Voor honden en katten met artrose
 • Geschikt voor ieder type hond of kat

 

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised

Vanaf € 26,50 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised is een complete en graanvrije droogvoeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden na castratie en sterilisatie. Daarnaast kan deze voeding ook ingezet worden bij:

 • Spijsverteringproblemen bij katten met de neiging tot overgewicht.
 • Lipidenabsorptiestoornissen
 • Eiwitverliezende enteropathie PLE
 • Pancreatitis
 • Maldigestie
Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat

Vanaf € 26,50 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van haring en erwten voor gecastreerde en gesteriliseerde katten met een zeer laag vetgehalte. De voeding zorgt ervoor dat jouw kat na operatie mooi op gewicht zal blijven en biedt ondersteuning aan een gezonde huid, vacht en urinewegen.

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity 2 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Obesity is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten die kampen met overgewicht (obesitas) en om deze na het bereiken van het juiste gewicht mooi op gewicht te houden. Deze voeding is ook uitermate geschikt om te voeren aan katten na castratie of sterilisatie. 

Hill's Science plan Adult Perfect Weight met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science plan Adult Perfect Weight met Kip

Vanaf € 67,95 Prijs

Hill's Science plan Perfect Weight kattenbrokjes leveren een heerlijke, baanbrekende voeding voor gewichtscontrole met en klinisch bewezen technologie.

Product eigenschappen:

 • Veilig en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten.
 • Langdurige en gezonde ondersteuning en behoud van gewicht.
 • Prebiotische vezels voor een goede spijsvertering.