Shampoo's & Conditioners

Actieve filters

Sensipharm Newskin Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Newskin Shampoo - 200 ml

€ 14,95 Prijs

De Newskin Shampoo van Sensipharm is een 100% natuurlijke shampoo ter versteviging van de haarstructuur en het verwijderen van roos. De toegevoegde pepermunt stimuleert en koelt de huid en bevordert de doorbloeding. De Sensipharm Newskin Shampoo kan gebruikt worden bij alle diersoorten.

Maxani Rescue Huidshampoo
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Maxani Rescue Huidshampoo

Vanaf € 28,30 Normale prijs € 31,44 -10% Prijs

De Maxani Rescue huidshampoo met natriumhypochloriet wordt gebruikt bij oppervlakte en opervlakkige pyodermie of als ondersteuning bij de behandeling van diepe pyodermie. Tevens is de Rescue huidshampoo geschikt voor de behandeling van een milde Malassezia huidontsteking. De Shampoo herstelt het microbiële evenwicht van de huid en droogt de huid niet uit door de toevoeging van huideigen lipiden en hyaluronzuur. De Maxani Rescue huidshampoo is daarom geschikt voor langdurig gebruik.

De toegevoegde menthol verlicht de jeuk en verkoelt de huid. Natuurlijke rozemarijn extracten werken als antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen, die extra veel vrijkomen bij een beschadigde huid.

Vetramil Derma Shampoo -... Vetramil Derma Shampoo -...
Snel bekijken Quick View

Vetramil Derma Shampoo - 150 ml

€ 16,95 Prijs

Vetramil Derma Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een snel geprikkelde huid en een slechte vacht. Het gebruik van Vetramil Derma Shampoo zorgt voor een zachte, schone vacht en kalmeert de huid. Van Vetramil Derma Shampoo zijn geen bijwerkingen bekend en is vrij van kleurstoffen en parabenen. Vetramil Derma Shampoo bevat een geringe hoeveelheid non-allergene geurstof. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden, maar ook geschikt en veilig inzetbaar voor katten en paarden.

Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml

€ 12,90 Prijs

Remedy+ Sweet Itch Shampoo is een milde shampoo zonder geur- en kleurstoffen voor honden en paarden die een verzachtende en kalmerende werking heeft op de huid. De shampoo is uitermate geschikt voor honden en paarden die een gevoelige huid hebben als gevolg van allergieën of eczeem. Daarnaast Remedy+ Sweet Itch Shampoo ook preventief ingezet worden bij paarden die zicht schuren gedurende het seizoen. 

Equimyl Shampoo - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Equimyl Shampoo - 500 ml

€ 37,45 Prijs

Equimyl Shampoo is een milde shampoo met een herstellend vermogen voor het reinigen en verzachten van de gevoelige paardenhuid. Equimyl is zeepvrij en rijk aan colloïdaal havermout wat een rustgevende en kalmerende werking heeft.

Samenstelling / Ingrediënten

Werkzame bestanddeel: Chitosanide

MalAcetic Equine Shampoo - 473 ml MalAcetic Equine Shampoo - 473 ml
Snel bekijken Quick View

MalAcetic Equine Shampoo - 473 ml

€ 19,95 Prijs

MalAcetic Equine Shampoo is een zeepvrije shampoo voor paarden op basis van azijnzuur. Dit heeft een antibacteriële, -schimmel, -roos en -schilfer werking. Daarnaast zorgt ervoor dat de vacht weer schoon, glanzend en zacht wordt. De shampoo is naast voor de huid en vacht ook zeer geschikt voor het wassen van de onderbenen en de hak.

DermAllay Oatmeal Equine Shampoo 473 ml
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Equine Shampoo - 473 ml

€ 18,95 Prijs

DermAllay Equine Oatmeal Shampoo voor paarden is een shampoo op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u paard last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid. Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste na het wassen met deze shampoo ook nog de DermAllay Oatmeal Equine Spray Conditioner gebruiken.

DermAllay Oatmeal Equine...
Snel bekijken Quick View

DermAllay Oatmeal Equine Spray Conditioner - 473 ml

€ 18,95 Prijs

DermAllay Oatmeal Equipe Spray Conditioner voor paarden is een conditioner op basis van havermout. Havermout werkt verzachtend en jeukstillend wanneer u paard last heeft van een jeukende, ontstoken of jeukende huid.

Voor een optimaal resultaat kunt u het  beste voor het gebruik met deze conditioner het paard wassen met de DermAllay Oatmeal Equine Shampoo.