Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml
  • Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml

Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml

€ 14,75
Inclusief BTW

Remedy+ Sweet Itch Shampoo is een milde shampoo zonder geur- en kleurstoffen voor honden en paarden die een verzachtende en kalmerende werking heeft op de huid. De shampoo is uitermate geschikt voor honden en paarden die een gevoelige huid hebben als gevolg van allergieën of eczeem. Daarnaast Remedy+ Sweet Itch Shampoo ook preventief ingezet worden bij paarden die zicht schuren gedurende het seizoen. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,48
3 7.5% Tot € 3,32
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Remedy+ Sweet Itch Shampoo is een milde shampoo zonder geur- en kleurstoffen voor honden en paarden die een verzachtende en kalmerende werking heeft op de huid. De shampoo is uitermate geschikt voor honden en paarden die een gevoelige huid hebben als gevolg van allergieën of eczeem. Daarnaast Remedy+ Sweet Itch Shampoo ook preventief ingezet worden bij paarden die zicht schuren gedurende het seizoen. 

Toediening / Dosering

De shampoo kan lokaal of over het gehele lichaam gebruikt worden. Het is niet noodzakelijk om deze lange tijd te laten intrekken. Na wassen goed uitspoelen.

De shampoo mag regelmatig gebruikt worden.

Samenstelling / Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Inulin, Aloe Barbadensis Extract, Citric Acid, Salicylic Acid, Sodim Benzoate, Diazolidinyl Urea, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Potassium Sorbate, 2-bromo-2-nitropropane-1-3-diol, Sodium Benzoate.

9800529

Datasheet

EAN-code:
8719326077635
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in