Oorverzorging

Actieve filters

ReboCare Aurisal Oorreiniger - 100 ml ReboCare Aurisal Oorreiniger - 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

ReboCare Aurisal Oorreiniger - 100 ml

€ 18,50 Prijs

ReboCare Aurisal is een verzachtende oorreiniger op basis van Tris-EDTA en chloorhexidine. Tris-EDTA maakt de celwand van bacteriën meer doorlaatbaar voor antibiotica. Daarom is het ideaal bij oorinfecties veroorzaakt door resistente bacteriën zoals Pseudomonas en Staphylococcen. Chloorhexidine heeft een zeer breed werkingsspectrum tegen bacteriën en schimmels en is dus de perfecte aanvulling op Tis-EDTA voor desinfecteren van de oren van je hond of kat. Aloë Vera en Dexpanthenol brengen de nodige verzachting en hydratatie en helpen de huid van de gehoorgang herstellen.

De oorreiniger heeft een neutrale pH en is dus niet pijnlijk in geval van wondjes of irritatie, in tegenstelling tot zure oorreinigers.

Otodine Oorreiniger - 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Otodine Oorreiniger - 100 ml

€ 23,25 Prijs

Otodine Oorreiniger is een oorreiniger met sterk reinigende werking die oorsmeer oplost op basis van chloorhexidinedigluconaat en Tris-EDTA die ingezet kan worden bij honden en katten. Deze beide ingrediënten gaan de ontwikkeling van ongewenste mico-organismen tegen. 

Clorexyderm Spot Gel - 50 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Clorexyderm Spot Gel - 50 ml

€ 19,95 Prijs

Clorexyderm Spot Gel van ICF is een desinfecterende gel die gebruikt kan worden voor huidplooien, vochtige huidgedeelten en gehoorgangen bij honden, katten en paarden. Bovendien hydrateert en beschermt het product en hecht het uitstekend aan de huid, zodat een lange werking gewaarborgd is. Het vormt een doorlatende film die ophoping van verontreinigde deeltjes op de huid voorkomt, zonder dat het de huidvernieuwing belemmert. Het bevat chloorhexidine en Tris-EDTA en prikt niet.

Peptivet Ear Drops - 50 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Peptivet Ear Drops - 50 ml

€ 30,95 Prijs

Peptivet Ear Drops van ICF zijn innovatieve oordruppels voor honden en katten met nauwe gehoorgangen. Ze hebben een hydraterend en kalmerend effect op de huid van de gehoorgang. De druppels bevatten stoffen die de functie van de huidbarrière ondersteunen en een hydraterend, kalmerend en verzachtend effect op de huid hebben.

Bovendien veranderen de druppels de permeabiliteit van de celmembranen van bacteriën en schimmels en maken ze er minuscule gaatjes in, waardoor de ATP-productie en andere metabole processen worden geremd en de microbe sterft.

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml

€ 17,75 Prijs

Epi-Otic is een niet-irriterende, indrogende oorreiniger voor honden en katten met ontsmettende eigenschappen. Het is speciaal ontwikkeld ter preventie of ondersteuning van de behandeling van otitis externa. Salicylzuur is keratolytisch werkzaam (hoornlaagverwekend) en daardoor ontstekings- en jeukremmend en heeft een indrogend effect.

AA Oorreiniger - 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

AA Oorreiniger - 100 ml

€ 16,95 Prijs

De AA Oorreiniger van AA-Vet is een milde oorreiniger voor honden op basis van propyeenglycol. De AA Oorreiniger lost oorsmeer op, ontvet het oor en helpt om de oren van binnenuit te hydrateren. De toegevoegde menthol verkoelt en kalmeert en zorgt voor een frisse geur. De oplossing is pH-gebalanceerd, waardoor deze zo dicht mogelijk bij de natuurlijke pH van de huid ligt.

Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set

€ 9,95 Prijs

De Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set is een complete set voor het trimmen van haartjes, in de oren, de neus en andere vacht in het gezicht. De set is ook ideaal voor het trimmen van haartjes tussen de pootjes. De Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set bevat een extra sterke trimschaar met warmte behandelde messen en een plastic kam voor het verwijderen van uitstekende haartjes.

Soloclear Oorreiniger - 20 x 5 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Soloclear Oorreiniger - 20 x 5 ml

€ 19,25 Prijs

Soloclear is een oorreiniger op basis van melkzuur, salicylzuur, chloorhexidine en natriumlaurylsulfaat. De oorreiniger wordt toegepast bij honden en katten voor het verweken en verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang. Toediening is eenvoudig met de handzame 5 ml flacons. De monodosis stimuleert hygiënisch gebruik, wat de kans op kruisbesmetting tussen de oren beperkt.

Diafarm Oorcleaner - 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Diafarm Oorcleaner - 100 ml

€ 13,95 Prijs

De Diafarm Oorcleaner is een milde oorreiniger die zeer effectief is in het oplossen van vastzittend vuil in de uitwendige gehoorgang bij alle soorten dieren zoals, honden, katten, konijnen en paarden.

Otoact Oorreiniger - 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Otoact Oorreiniger - 100 ml

€ 19,25 Prijs

Otoact is een innovatieve oorreiniger op basis van Squaleen die zorgt voor de verwijdering van overmatig oorsmeer bij honden en katten. De Otoact is zowel in te zetten voor de reiniging van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang. 

Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml
Snel bekijken Quick View

Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml

€ 12,95 Prijs

Auricidum Zure Oordruppels van Alfasan zijn oordruppels voor honden en katten op basis van azijnzuur. Het azijnzuur maakt het milieu in de externe gehoorgang zuurder waardoor dit ongunstig wordt voor micro-organismen.

MalaZinc Ear Drops - 120 ml MalaZinc Ear Drops - 120 ml
Snel bekijken Quick View

MalaZinc Ear Drops - 120 ml

€ 23,95 Prijs

MalaZinc Ear Drops van Millpledge zijn oordruppels op basis van een unieke mix van micronutriënten die werken tegen ongewenste micro-organismes en een vieze geur. De MalaZinc past de zuurgraad in de gehoordgang aan waardoor bacteriën en schimmels zich niet verder kunnen ontwikkelen.

Productkenmerken:

 • Geschikt voor de beheersing van een chronische gistinfectie of otitis (Malassezia).
 • Geschikt voor langdurig gebruik.
 • Niet olieachtig of vettig.
 • Op basis van natuurlijke ingrediënten.
 • Past de zuurgraad in de gehoorgang aan (pH 4.5) waardoor bacteriën en schimmels zich niet kunnen ontwikkelen.
 • Unieke mix van micronutriënten van Boorzuur, Taurine, L-lysine en Zink.
 • Vermindert en voorkomt oorsmeer.
 • Verzachtende werking.
 • Werkt tegen een vieze geur uit het oor.