Oorverzorging

Actieve filters

Leucillin Dropper 50 ml
Snel bekijken Quick View

Leucillin Desinfectievloeistof

Vanaf € 7,95 Prijs

Leucillin is een pH-neutraal desinfectiemiddel voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Het kan gebruikt worden ter desinfectie en bestrijding van infecties bij wonden op alle huidtypes. Het kan ook ingezet worden bij de behandeling van Hot-Spots.

Belangrijkste productkenmerken:

 • Bevat geen Alcohol, Antibiotica of Steroïden.
 • Is niet schadelijk voor gezond weefsel.
 • pH-neutraal
 • Prikt en irriteert niet.
 • Werkzaam tegen het COVID-19 virus.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Leucillin Dropper 50 ml - ideaal voor het verzorgen van ogen en oren
 • Leucillin Spray 150 ml
 • Leucillin Spray 250 ml
 • Leucillin Spray 500 ml
Auricidum Zure Oordruppels...
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml

€ 12,95 Prijs

Auricidum Zure Oordruppels van Alfasan zijn oordruppels voor honden en katten op basis van azijnzuur. Het azijnzuur maakt het milieu in de externe gehoorgang zuurder waardoor dit ongunstig wordt voor micro-organismen.

MalaZinc Ear Drops - 120 ml MalaZinc Ear Drops - 120 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

MalaZinc Ear Drops - 120 ml

€ 23,95 Prijs

MalaZinc Ear Drops van Millpledge zijn oordruppels op basis van een unieke mix van micronutriënten die werken tegen ongewenste micro-organismes en een vieze geur. De MalaZinc past de zuurgraad in de gehoordgang aan waardoor bacteriën en schimmels zich niet verder kunnen ontwikkelen.

Productkenmerken:

 • Geschikt voor de beheersing van een chronische gistinfectie of otitis (Malassezia).
 • Geschikt voor langdurig gebruik.
 • Niet olieachtig of vettig.
 • Op basis van natuurlijke ingrediënten.
 • Past de zuurgraad in de gehoorgang aan (pH 4.5) waardoor bacteriën en schimmels zich niet kunnen ontwikkelen.
 • Unieke mix van micronutriënten van Boorzuur, Taurine, L-lysine en Zink.
 • Vermindert en voorkomt oorsmeer.
 • Verzachtende werking.
 • Werkt tegen een vieze geur uit het oor.

Dermoscent Essential Oto - 100 ml
 • Nieuw
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Essential Oto - 100 ml

€ 20,95 Prijs

Dermoscent Essential Oto is een milde, verzachtende en hydraterende oorreiniger die ingezet kan worden bij honden, katten en konijnen. Het verwijdert oorsmeer op milde wijze en bevat essentiële oliën voor een aangename geur. 

Ecopets W-Powder - 50 gram
Snel bekijken Quick View

Ecopets W-Powder - 50 gram

€ 11,35 Prijs

Ecopets W-Powder (Voorheen Animal Nature Trimpoeder) is een multi-inzetbaar poeder dat ingezet kan worden om het plukken te vergemakkelijken van plukvachten maar ook voor het verzachten van de huid na het plukken. W-powder is uitermate geschikt voor het uitplukken van de oren en voorkomt irritaties. Ecopets W-Powder geeft extra grip tijdens het plukken, maar droogt de huid niet uit en laat zich gemakkelijk uitborstelen.

Ecopets W-powder draagt bij aan een gezonde huid door toevoeging van lavendel en menthol (helpt bij een geprikkelde huid en verlicht jeuk en irritaties) De toevoeging van zinkoxide draagt bij aan het herstel van de kwetsbare en geïrriteerde huid. Geranium-extract werkt verzachtend en helpt allergische reacties te verminderen.

Phytotreat Biologische Ear Cleaner (Oorreiniger) - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Phytotreat Biologische Ear Cleaner (Oorreiniger) - 100 ml

€ 18,95 Prijs

Phytotreat Biologische Ear Cleaner is een 100% natuurlijk product voor de reiniging en verzorging van zowel de inwendige gehoorgang als de oorschelp van honden, katten, konijnen en knaagdieren. De cleaner heeft niet alleen een mild reinigende werking, maar door de werkzame plantaardige stoffen en etherische oliën is deze cleaner tevens inzetbaar in de strijd tegen ongewenste elementen, zonder dat de huidflora van het oor verder wordt aangetast. De combinatie van natuurlijke producten zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke balans weer snel hervindt en de gehoorgang een optimaal en gezond milieu verkrijgt.

Surosolve Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Surosolve Oorreiniger - 125 ml

€ 19,25 Prijs

De Surosolve van Elanco is een krachtige oorreiniger met een frisse geur op basis van Tris-EDTA, PCMX en Salicylzuur voor de behandeling van vieze en stinkende oren bij honden en katten. 

 • Docusaatnatrium: Heeft een reinigende werking.
 • PCMX:  Zorgt voor het onderhouden van het evenwicht in de microbiële flora in het oor.
 • Salicylzuur: Lost oorsmeer op en elimineert dode huidcellen.
 • Tris-EDTA: Beschadigt de oppervlakte van bacteriële cellen en kan helpen bij het verbeteren van de effecten van medische behandelingen.

Maxani Regular Wipes - 40 doekjes
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Wipes - 40 doekjes

€ 13,95 Prijs

De Maxani Regular Wipes met hyaluronzuur zijn reinigende, hydraterende en verzorgende vochtige doekjes voor het snel en effectief schoonmaken van o.a. oorschelpen, poten, het zitvlak en rondom de bek. De doekjes zijn ideaal voor het schoon houden van geïrriteerde en moeilijk bereikbare plekken zoals tussen de tenen of bij huid- en lipplooien. Ze kunnen ingezet worden na de behandeling met bijvoorbeeld de Maxani Chloorhexidine Wipes.

Zeer geschikt voor de gevoelige huid door de alcoholvrije, intensief voedende formule. Hyaluronzuur, Aloë vera en Vitamine E verzachten, hydrateren en verzorgen de huid intensief.

De doekjes zijn biologisch afbreekbaar!

Vétoquinol Ear Care - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Vétoquinol Ear Care - 60 ml

€ 12,95 Prijs

Ear Care van Vétoquinol Care is een zeer milde oorreiniger die ingezet kan worden bij honden en katten. De oorreiniger zorgt ervoor dat vuil en oorsmeer opgelost wordt en voorkomt de aanmaak van schimmels, gisten en bacteriën. De toegevoegde Calendula werkt dit middel niet uitdrogend. 

PhytoTreat Zure Oordruppels 20 ml
Snel bekijken Quick View

PhytoTreat Zure Oordruppels

Vanaf € 8,95 Prijs

De Zure Oordruppels van Phytotreat kunnen ingezet worden voor het reinigen van vieze en geïrriteerde oren bij honden, katten, konijnen en knaagdieren. De druppels zorgen naast de reiniging ook ervoor dat er in de gehoorgang een klimaat ontstaat waar ongewenste micro-organisme niet goed in getijden. 

PUUR Auris - 30 ml
 • -5%
Snel bekijken Quick View

PUUR Auris - 30 ml

€ 18,00 Normale prijs € 18,95 -5% Prijs

PUUR Auris zijn natuurlijke oordruppels voor het reinigen en onderhouden van schone oren bij honden en katten.

Maxani Zure oordruppels 10 ml Maxani Zure oordruppels 10 ml
Snel bekijken Quick View

Maxani Zure Oordruppels

Vanaf € 11,95 Prijs

De Maxani Zure oordruppels is een mild reinigingsmiddel op basis van Azijnzuur voor de oren van honden. De zure oordruppels verlagen de zuurgraad en zorgen voor een ongunstig klimaat voor ongewenste micro-organisme in het oor. De druppels kunnen ingezet worden bij honden die vaker last hebben van geprikkelde oren en honden die vaak zwemmen.