Oorverzorging

Actieve filters

Otoclean Oorreiniger - 18 x 5 ml
Snel bekijken Quick View

Otoclean Oorreiniger - 18 x 5 ml

€ 19,50 Prijs

Otoclean is een verzurende oorreiniger, versterkt met plantaardige extracten die verzachtend werken, de jeuk remmen, hydrateren en de natuurlijke flora ondersteunen. Ze zijn verpakt is zeer hygiënische monodoseringen.

Douxo Care Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Oorreiniger - 125 ml

€ 16,70 Prijs

De Douxo Care Oorreiniger van Ceva is speciaal voor het regelmatig verwijderen van oorsmeer bij honden en katten. Daarnaast is deze ook geschikt voor het reinigen van een oor voorafgaand aan een medicamenteuze behandeling van oorontsteking. Een beetje micellaire oorreiniger op een doekje kan ook heel handig zijn voor het reinigen en verzorgen van huidplooien.

De oorreiniger bevat een lotion met een sterke oorsmeer-verwijderende werking. De unieke micellaire structuur maakt de reiniger zo mild als water. Geen vette oorschelpen meer na gebruik. De toevoeging van een groene thee extract zorgt voor een milde aangename geur.

Ecopets W-Powder - 50 gram
Snel bekijken Quick View

Ecopets W-Powder - 50 gram

€ 11,35 Prijs

Ecopets W-Powder (Voorheen Animal Nature Trimpoeder) is een multi-inzetbaar poeder dat ingezet kan worden om het plukken te vergemakkelijken van plukvachten maar ook voor het verzachten van de huid na het plukken. W-powder is uitermate geschikt voor het uitplukken van de oren en voorkomt irritaties. Ecopets W-Powder geeft extra grip tijdens het plukken, maar droogt de huid niet uit en laat zich gemakkelijk uitborstelen.

Ecopets W-powder draagt bij aan een gezonde huid door toevoeging van lavendel en menthol (helpt bij een geprikkelde huid en verlicht jeuk en irritaties) De toevoeging van zinkoxide draagt bij aan het herstel van de kwetsbare en geïrriteerde huid. Geranium-extract werkt verzachtend en helpt allergische reacties te verminderen.

Phytotreat Biologische Ear Cleaner (Oorreiniger) - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Phytotreat Biologische Ear Cleaner (Oorreiniger) - 100 ml

€ 18,95 Prijs

Phytotreat Biologische Ear Cleaner is een 100% natuurlijk product voor de reiniging en verzorging van zowel de inwendige gehoorgang als de oorschelp van honden, katten, konijnen en knaagdieren. De cleaner heeft niet alleen een mild reinigende werking, maar door de werkzame plantaardige stoffen en etherische oliën is deze cleaner tevens inzetbaar in de strijd tegen ongewenste elementen, zonder dat de huidflora van het oor verder wordt aangetast. De combinatie van natuurlijke producten zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke balans weer snel hervindt en de gehoorgang een optimaal en gezond milieu verkrijgt.

Surosolve Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Surosolve Oorreiniger - 125 ml

€ 18,95 Prijs

De Surosolve van Elanco is een krachtige oorreiniger met een frisse geur op basis van Tris-EDTA, PCMX en Salicylzuur voor de behandeling van vieze en stinkende oren bij honden en katten. 

 • Docusaatnatrium: Heeft een reinigende werking.
 • PCMX:  Zorgt voor het onderhouden van het evenwicht in de microbiële flora in het oor.
 • Salicylzuur: Lost oorsmeer op en elimineert dode huidcellen.
 • Tris-EDTA: Beschadigt de oppervlakte van bacteriële cellen en kan helpen bij het verbeteren van de effecten van medische behandelingen.

Maxani Regular Wipes - 40 doekjes
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Wipes - 40 doekjes

€ 11,03 Normale prijs € 12,25 -10% Prijs

De Maxani Regular Wipes met hyaluronzuur zijn reinigende, hydraterende en verzorgende vochtige doekjes voor het snel en effectief schoonmaken van o.a. oorschelpen, poten, het zitvlak en rondom de bek. De doekjes zijn ideaal voor het schoon houden van geïrriteerde en moeilijk bereikbare plekken zoals tussen de tenen of bij huid- en lipplooien. Ze kunnen ingezet worden na de behandeling met bijvoorbeeld de Maxani Chloorhexidine Wipes.

Zeer geschikt voor de gevoelige huid door de alcoholvrije, intensief voedende formule. Hyaluronzuur, Aloë vera en Vitamine E verzachten, hydrateren en verzorgen de huid intensief.

De doekjes zijn biologisch afbreekbaar!

Vétoquinol Ear Care - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Vétoquinol Ear Care - 60 ml

€ 9,85 Prijs

Ear Care van Vétoquinol Care is een zeer milde oorreiniger die ingezet kan worden bij honden en katten. De oorreiniger zorgt ervoor dat vuil en oorsmeer opgelost wordt en voorkomt de aanmaak van schimmels, gisten en bacteriën. De toegevoegde Calendula werkt dit middel niet uitdrogend. 

PhytoTreat Zure Oordruppels 20 ml
Snel bekijken Quick View

PhytoTreat Zure Oordruppels

Vanaf € 8,95 Prijs

De Zure Oordruppels van Phytotreat kunnen ingezet worden voor het reinigen van vieze en geïrriteerde oren bij honden, katten, konijnen en knaagdieren. De druppels zorgen naast de reiniging ook ervoor dat er in de gehoorgang een klimaat ontstaat waar ongewenste micro-organisme niet goed in getijden. 

Leucillin Dropper 50 ml
Snel bekijken Quick View

Leucillin Desinfectievloeistof

Vanaf € 7,95 Prijs

Leucillin is een pH-neutraal desinfectiemiddel voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Het kan gebruikt worden ter desinfectie en bestrijding van infecties bij wonden op alle huidtypes.

Belangrijkste productkenmerken:

 • Bevat geen Alcohol, Antibiotica of Steroïden
 • Is niet schadelijk voor gezond weefsel
 • pH-neutraal
 • Prikt en irriteert niet
 • Werkzaam tegen het COVID-19 virus

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Leucillin Dropper 50 ml - ideaal voor het verzorgen van ogen en oren
 • Leucillin Spray 150 ml
 • Leucillin Spray 250 ml
 • Leucillin Spray 500 ml
Dermoscent PYOclean Oto 10...
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Dermoscent PYOclean Oto 10 x 5 ml

€ 15,65 Normale prijs € 17,39 -10% Prijs

De Dermoscent PYOclean Oto is een oorreiniger voor honden en katten op basis van natuurlijke, antimicrobiële en antibiofilm actieve ingrediënten die ingezet kunnen worden bij de behandeling van Otitis Externa (Ontsteking van de huid in het oor). De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Irriteert niet
 • Reinigen en verminderen van oorsmeer en debris
 • Beschermt tegen kruisbesmettingen tussen beide oren dankzij de hygiënische mono-doseringen
 • Helpt bij het verminderen van de kans op recidiverende oorinfecties
Maxani Zure oordruppels
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Maxani Zure oordruppels

Vanaf € 10,20 Normale prijs € 11,33 -10% Prijs

De Maxani Zure oordruppels is een mild reinigingsmiddel op basis van Azijnzuur voor de oren van honden. De zure oordruppels verlagen de zuurgraad en zorgen voor een ongunstig klimaat voor ongewenste micro-organisme in het oor. De druppels kunnen ingezet worden bij honden die vaker last hebben van geprikkelde oren en honden die vaak zwemmen.

PUUR Auris (Oor) - 30 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Auris (Oor) - 30 ml

€ 16,95 Prijs

PUUR Auris zijn natuurlijke oordruppels voor het reinigen en onderhouden van schone oren bij honden en katten.