Gebit

Heeft uw hond erg last van een slechte adem en is er bijvoorbeeld vorming van tandplaque zichtbaar? Dan is het wellicht goed om eens wat extra aandacht aan het gebit van uw hond te besteden. Een slechte verzorging van het gebit kan onder andere leiden tot ontstoken tandvlees, los zittende of uitvallende tanden, verdikkingen in het gezicht als gevolg van abcessen of fistels. 

Bij PetPol beschikken wij over een breed assortiment aan gebitsverzorgingsproducten om te zorgen dat het gebit van u geliefde viervoeter zo gezond mogelijk blijft.

Actieve filters

Vingerborstel - 2 stuks Vingerborstel - 2 stuks
  • Nieuw
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Vingerborstel - 2 stuks

€ 3,95 Prijs

Wie wil er nou niet een gezond en stralend gebit? Ook voor jouw hond is dit zeer belangrijk. Met het poetsen van de tanden van jouw hond met de Beeztees tandenborstel, voorkom je dat tandplak en tandsteen ontstaat en dat het gebit van jouw hond wordt aangetast. 1 a 2 keer tandenpoetsen per week is al voldoende om tandplak en tandsteen te voorkomen. De Beeztees tandenborstel schuif je eenvoudig om je vinger, en poetsen maar.

  • Afmetingen: 5.5 x 2 x 2.5 cm
  • Verpakking: 2 stuks
C.E.T. Vingertandenborstel Hond & Kat - 6 stuks
Snel bekijken Quick View

C.E.T. Vinger Tandenborstel Hond & Kat - 6 stuks

€ 20,85 Prijs

De vinger tandenborstel van Virbac is speciaal ontworpen voor het aanleren van het tandenpoetsen bij honden en katten. Met de vingerborstel is het gemakkelijk om op lastige plekjes te komen zonder hierbij de wang of het tandvlees te beschadigen. 

1 verpakking bevat 6 vingerborstels.

Petosan Oral Cleaner Vingerborstel
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Petosan Oral Cleaner Vingerborstel

€ 8,95 Prijs

De Petosan Vingerborstel is een antimicrobieel zelfreinigend microvezel doekje dat als een sok om de vinger past om de tanden van jouw dier schoon te maken. De Petosan Vingerborstel is ideaal voor het schoonmaken op de lastige plekjes in de mondholte en gebit.

Petosan Tandenborstel Twinhead Petosan Tandenborstel Twinhead
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Petosan Tandenborstel Twinhead

Vanaf € 10,95 Prijs

De Petsoan Twinhead Tandenborstel is een door dierenartsen ontwikkelde tandenborstel die de beschadiging van het tandvlees voorkomt. Door de dubbele poetskop maak je me deze tandenborstel het gebit van je hond zowel aan de binnen- als de buitenkant makkelijk schoon zonder het tandvlees te beschadigen.  

Maten:

  • Maat XS: (Puppy)
  • Maat S: < 6 kg 
  • Maat M: 7 t/m 15 kg
  • Maat L: > 16 kg