Shampoo's & Conditioners

Actieve filters

Maxani Regular Mousse - 150 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Mousse - 150 ml

€ 22,75 Prijs

Maxani Regular Mousse is een gemakkelijke en effectieve reiniger met een groene thee geur die gebruikt kan worden voor het reinigen van huisdieren zoals honden, katten en konijnen die niet houden van wassen. De Maxani Regular Mousse bevat o.a. hydraterende ingrediënten, zoals kamille, calendula, panthenol en hyaluronzuur die ervoor zorgen dat de huid en vacht in optimale conditie blijven. 

De combinatie van salvia extract, vitamine B6 en zinkgluconaat reguleert de talg bij een tekort of een overmaat.

Dermoscent EFA Physio Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent EFA Physio Shampoo - 200 ml

€ 20,45 Prijs

De Dermoscent EFA Physio shampoo is een reinigende, hydraterende, milde en zeepvrije shampoo die geschikt is voor alle huidtypen. De shampoo neutraliseert onaangename geuren en is ook geschikt voor puppy’s en kittens mee te wassen.

Dermoscent Essential 6 Mousse Kat 150 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Essential 6 Mousse Kat - 150 ml

€ 21,95 Prijs

De Dermoscent Essential 6 Mousse voor de kat is een reinigende en hydraterende mousse voor katten die niet graag gewassen worden. Hiermee is het mogelijk om de vacht van de kat te reinigen en onaangename geuren te laten verdwijnen zonder de kat nat te hoeven maken. Het is ook goed in te zetten voor het verwijderen van urinegeuren bij incontinente dieren.

Dermoscent PYOclean Mousse 150 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent PYOclean Mousse - 150 ml

€ 22,95 Prijs

De Dermoscent PYOclean mousse is een zuiverende en reinigende mousse zonder te wassen op basis van natuurlijke, antimicrobiële en antibiofilm actieve ingrediënten. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Reinigt
 • Verwijdert onaangename geuren.
 • Zuivert en herstelt de huidflora.
 • Hydrateert, verzacht en versterkt de huidbarrière.

De Dermoscent PYOclean Mousse is o.a. te gebruiken voor:

 • Oppervlakkige pyodermie (huidontstekingen veroorzaakt door bacteriën).
 • Als onderhoud bij recidiverende huidinfecties.
 • Als behandeling voor milde bacteriële interdigitale pyodermie (ontstekingen tussen de tenen).
Dermoscent PYOclean Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent PYOclean Shampoo - 200 ml

€ 19,95 Prijs

Dermoscent PYOclean shampoo is een milde, reinigende shampoo met natuurlijke, antimicrobiële ingrediënten. De PYOclean shampoo reinigt en herstelt de huidflora en helpt bij het verminderen van terugkerende huidinfecties. De shampoo kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Oppervlakkige pyodermie (huidinfecties).
 • Hotspots.
 • Interdigitale pyodermie (ontstekingen een de tussenteenhuid).
 • Recidiverende huidinfecties.
Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 16,95 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

 • Gevoelige huid.
 • Droge huid .
 • Vuile huid en vacht.
 • Vettige huid en vacht.
Sensipharm Newskin Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Newskin Shampoo - 200 ml

€ 14,95 Prijs

De Newskin Shampoo van Sensipharm is een 100% natuurlijke shampoo ter versteviging van de haarstructuur en het verwijderen van roos. De toegevoegde pepermunt stimuleert en koelt de huid en bevordert de doorbloeding. De Sensipharm Newskin Shampoo kan gebruikt worden bij alle diersoorten.

Maxani AtopOat Mousse - 150 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Maxani AtopOat Mousse - 150 ml

€ 21,95 Prijs

Maxani AtopOat Mousse is een verzorgende mousse die gebruikt kan worden in het geval van een droge, gevoelige en geprikkelde huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het is niet nodig om deze na gebruik uit te wassen waardoor deze ideaal is voor dieren die niet graag nat gemaakt worden. De AtopOat Mousse is o.a. in te zetten bij honden, katten en konijnen.

In het product zit o.a. kamille en calendula ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Vitamine E, hyaluronzuur en ceramiden versterken de huidbarrière. 

Ermidrà Spray - 300 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ermidrà Spray - 300 ml

€ 18,95 Prijs

Ermidrà Spray van ICF is een hydraterende, kalmerende en antibacteriële spray die ingezet kan worden bij honden en katten met een gevoelige of geprikkelde huid. De spray ondersteund een gezond huidweefsel en helpt de huid elastisch te houden.

Ermidrà Foam - 200 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ermidrà Foam - 200 ml

€ 17,85 Prijs

Ermidrá Foam van ICF is een schuimende droogshampoo die ingezet kan worden bij een droge en/of gevoelige huid bij de hond of de kat. De schuim heeft een hydraterende en verzachtende werking en zorgt voor een zachte en glanzende vacht. De Ermidà Foam werkt daarnaast ook tegen kriebels en ongewenste micro-organismen op de huid en in de vacht. 

Ermidrà Shampoo - 250 ml Ermidrà Shampoo - 250 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ermidrà Shampoo - 250 ml

€ 17,85 Prijs

De Ermidrà Shampoo van ICF is een shampoo die ideaal in te zetten is bij honden en katten met een gevoelige en/of droge huid. De shampoo beschikt over verzachtende en hydraterende eigenschappen. De shampoo heeft een ondersteunende werking op het huidweefsel en reguleert de talgproductie en heeft ook een anti-klit-werking.