Shampoo's & Conditioners

Actieve filters

Dermazyme Gold Shampoo 240 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Gold Shampoo - 240 ml

€ 18,65 Prijs

De Dermazyme Gold Shampoo is een combinatie van shampoo en lotion die ingezet kan worden bij honden en katten die last hebben van een zeer droge huid. Hij kan o.a. ingezet worden voor de volgende indicaties:

  • Bij honden en katten met een zeer droge huid.
  • Bij bepaalde rassen (o.a. Golden Retriever, Jack Russell Terriërs, Cairn Terriërs, West Highland White Terriërs) met een neiging tot het ontwikkelen van een zeer droge huid.
  • Voor de verzorging van huid en vacht bij dieren met een verminderde of geen talgklierafscheiding.
  • De shampoo wordt eveneens gebruikt als huid- en vachtconditioner voor show-dieren.
Dermazyme Losham Shampoo 240 ml
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Losham Basis Shampoo - 240 ml

€ 17,35 Prijs

De Dermazyme Losham Shampoo is een hypoallergene shampoo voor honden en katten met de verzorgende eigenschappen van een onderhoudsshampoo en de hydraterende werking van een lotion. De Shampoo bevat omega-6 vetzuren die de huidbarrière voeden, zodat de huid beter beschermd is tegen uitdroging en tegen het binnendringen van micro-organismen en allergenen.

Douxo S3 Seb Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Seb Shampoo is een hoogwaardige kwaliteitsshampoo met een aangepaste zuurgraad om de huidbalans van honden en katten te beschermen. Vermindert uitdroging en onaangename geurtjes.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Douxo S3 Pyo Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Pyo Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Pyo shampoo is een hydraterende, voedende en beschermende shampoo voor honden en katten. Hij beschermt de huid tegen stoffen, allergenen en ongewenste micro-organismen.

Douxo Care Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo Care Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo Care is een milde onderhoudsshampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. De shampoo is hydraterend en beschermd de huid tegen ongewenste micro-organismen.

Douxo S3 Calm Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Shampoo - 200 ml

€ 18,50 Prijs

De Douxo S3 Calm is een hydraterende en jeukstillende shampoo voor honden en katten met allergieklachten. De shampoo neemt de kriebels weg en beschermt de huidbarrière. 

Douxo S3 Calm Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Calm Mousse - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Douxo Calm Mousse van Ceva is een voedende en hydraterende mousse ter verzorging en bescherming van de huid en vacht. Het is ideaal te gebruiken bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden.

Ecopets Organic Universal... Ecopets Organic Universal...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Universal Pet Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Ecopets Organic Universal Pet Shampoo is een biologische shampoo voor honden, katten en paarden met een normale huid en vacht. Deze milde shampoo biedt een zachte reiniging en heeft een verfrissend effect. 

De toegevoegde Macadamia olie, Etherische oliën en plantenextracten waaronder Lavendel, Klitwortel extract, Calendula en Sinaasappel, voeden en verfrissen de huid en geven een glanzende vacht. De toevoeging van Klitwortelextract voorkomt haaruitval en roos, stimuleert de haargroei en helpt bij seborroïsche huidproblemen zoals eczeem en een droge en schilferige huid.

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo - 250 ml

€ 15,95 Prijs

De Ecopets Organic Manuka Honey Pet Shampoo is een milde biologische shampoo voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren en overige huisdieren op basis van Manuka Honing, Aloë Vera en Bamboe extract die de vacht een intense hydratatie, glans en voeding geven en het haar soepel en zacht maakt. Door de werking wordt de schilferige huid diep gereinigd en gehydrateert én wordt deze in een optimale conditie gebracht.

Door de zeer milde geur is de shampoo uitstekend geschikt voor het wassen van katten, konijnen en dieren die in groepsverband leven.

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Slate Pet Shampoo - 250 ml

€ 21,95 Prijs

De Ecopets Organic Slate Pet Shampoo is de ultieme biologische shampoo voor de uiterst gevoelige probleemhuid bij hond, kat en paard. De leisteen (Slate) in deze shampoo is buitengewoon werkzaam bij het herstel van velerlei huid- en vachtproblemen. Door de huidflora op natuurlijke wijze te ondersteunen ontstaat er een gezonde haargroei en een gezonde huid.

Slate oftewel Leisteen shampoo zuivert de huid van ongewenste elementen en helpt bij de opbouw van een gezonde huidflora. De shampoo is geschikt voor dieren met een zeer gevoelige en geprikkelde huid.

Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo - 250 ml

€ 16,95 Prijs

De Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo is een biologische milde shampoo voor honden, katten en paarden die een afwerende werking heeft tegen vlooien. De Ecopets Organic Flea+ Pet Shampoo bevat diverse etherische oliën en plantenextracten waaronder Geranium, Lavendel, Calendula, Eucalyptus, Mirre tezamen met Dode zeezout en Jojoba olie met een zuiverende werking op het moment van een vlooienbesmetting.