Inhalatiesystemen

Actieve filters

AeroDawg inhalatiesysteem AeroDawg inhalatiesysteem
Snel bekijken Quick View

AeroDawg inhalatiesysteem

Vanaf € 88,95 Prijs

Het AeroDawg inhalatiesysteem is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk toedienen van MDI medicatie (puffers) van alle types medicatie (bijvoorbeeld: Salbutamol, Ventolin en Flixotide) bij honden die problemen hebben met ademhalingsproblemen zoals bijvoorbeeld chronische bronchitis of astma. Door de kleine omvang van de kamer en het lage weestandventiel van het AeroDawg inhalatiesysteem komt de medicatie rechtstreeks in de longen terecht, waardoor beter opgenomen zal worden.

Verkrijgbaar in de maten Small en Large

AeroHippus Inhalatiesysteem AeroHippus Inhalatiesysteem
Snel bekijken Quick View

AeroHippus Inhalatiesysteem

€ 144,95 Prijs

Het AeroHippus inhalatiesysteem is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk toedienen van MDI medicatie (puffers) van alle types medicatie (bijvoorbeeld: Salbutamol, Ventolin en Flixotide) bij katten die problemen hebben met ademhalingsproblemen zoals bijvoorbeeld chronische bronchitis of astma. Door de kleine omvang van de kamer en het lage weestandventiel van het AeroHippus inhalatiesysteem komt de medicatie rechtstreeks in de longen terecht, waardoor beter opgenomen zal worden.

De AeroHippus vervaningsmaskers zijn los bij te bestellen.

AeroKat inhalatiesysteem
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

AeroKat inhalatiesysteem

€ 88,95 Prijs

Het AeroKat inhalatiesysteem is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk toedienen van MDI medicatie (puffers) van alle types medicatie (bijvoorbeeld: Salbutamol, Ventolin en Flixotide) bij katten die problemen hebben met ademhalingsproblemen zoals bijvoorbeeld chronische bronchitis of astma. Door de kleine omvang van de kamer en het lage weestandventiel van het AeroKat inhalatiesysteem komt de medicatie rechtstreeks in de longen terecht, waardoor beter opgenomen zal worden.

De AeroKat vervaningsmaskers maskers zijn los bij te bestellen.