Voedingssupplementen

Actieve filters

Seraquin Omega Kat - 60 tabletten
Snel bekijken Quick View

Seraquin Omega Kat - 60 tabletten

€ 23,35 Prijs

Seraquin Omega is een voedingssupplement (in de vorm van een smakelijke kauwtablet) ter ondersteuning van de gewrichten bij katten. Het middel bevat naast Glucosamine, Chondroïtine en Kurkuma nu ook Omega-3 vetzuren (EPA & DHA) die alle bijdragen aan het gezond houden van de gewrichten en het kraakbeen. Het kan o.a. ingezet worden bij:

  • Artrose
  • Mank lopen en stijfheid
  • Senioren katten
Canikur Pro
Snel bekijken Quick View

Canikur Pro

Vanaf € 15,65 Prijs

Canikur Pro is een voedingssupplement ter ondersteuning van het darmstelsel bij honden en katten. Het bevat pre- en probiotica dat zorgt voor een goed onderhoud van de darmflora. Prebiotica ondersteunt de groei van goede bacteriën en Probiotica draagt bij aan de vorming van kortketenige vetzuren die een zeer belangrijke voedingsstof zorgen voor darmcellen.

De Canikur Pro kan ingezet worden bij:

  • Diarree of dunne ontlasting
  • Ter ondersteuning bij (langdurig) antibioticagebruik
  • Ter ondersteuning van het afweersysteem van de darmen

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq
Snel bekijken Quick View

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq

Vanaf € 13,60 Prijs

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq zijn smakelijke koekjes op basis van algen dat zowel tandsteen verwijderd als voorkomt. Daarnaast werkt het ook uitstekend tegen slechte adem als gevolg van tandproblemen bij honden en katten.

Orozyme Bucco-Fresh Poeder Orozyme Bucco-Fresh Poeder
Snel bekijken Quick View

Orozyme Bucco-Fresh Poeder

Vanaf € 22,65 Prijs

Orozyme Bucco-Fresh is een smakelijk poeder op basis van algen dat zowel tandsteen verwijderd als voorkomt. Daarnaast werkt het ook uitstekend tegen slechte adem als gevolg van tandproblemen bij honden en katten.

Laxanorm 100 ml
Snel bekijken Quick View

Laxanorm - 100 ml

€ 17,50 Prijs

Laxanorm is een smakelijke pasta op basis van glucosestroop, vaseline, mout en olie en paraffine ter ondersteuning van de darmpassage van honden en katten. Het verzacht de inhoud van de darmen en zorgt ervoor dat dit makkelijker naar buiten komt. Het kan ingezet worden bij dieren met harde ontlasting of haarballen.

Dermazyme Zinc - 50 tabletten
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Dermazyme Zinc - 50 tabletten

€ 19,35 Normale prijs € 21,50 -10% Prijs

Dermazyme Zinc is een voedingssupplement met o.a. een hoog zinkgehalte ter ondersteuning van de huid en vacht bij honden en katten.

Cosequin Kat
Snel bekijken Quick View

Cosequin Kat - 45 capsules

€ 24,50 Prijs

Consequin Kat is een voedingssupplement ter ondersteuning van gewrichten bij de kat.

Diarsanyl+
Snel bekijken Quick View

Diarsanyl+

Vanaf € 16,30 Prijs

Diarsanyl van Ceva is een aanvullend diervoeder voor honden en katten dat ingezet kan worden bij dunne ontlasting en/of diarree klachten. Daarnaast is het ook in te zetten bij herstel na operatie van het maag- en darmstelsel.

Easypill Kat  - 1 x 10 gram
Snel bekijken Quick View

Easypill Kat - 1 x 10 gram

Vanaf € 2,95 Prijs

Easypill Kat is een zeer smakelijke kneedbare klei om het toedienen van tabletten bij katten te vergemakkelijken. Het maskeert de vorm en smaak van de tabletten. De Easypill Kat kan ook gebruikt worden voor het toedienen van tabletten bij fretten.

Porus One - 30 x 500 mg Porus One - 30 x 500 mg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Porus One - 30 x 500 mg

€ 31,85 Prijs

Porus One is een smakelijk voedingssupplement voor katten dat ondersteuning biedt aan de nieren. De bolletjes nemen de gifstoffen in de nieren op en voeren deze af via de ontlasting. De Porus One bolletjes worden niet opgenomen door het lichaam en weer volledig uitgescheiden waardoor de stofwisseling niet wordt belast.

Plaqtiv+ Wateradditief (Mondwater) - 500 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Plaqtiv+ Wateradditief (Mondwater) - 500 ml

€ 18,45 Prijs

Plaqtiv+ wateradditief is een vloeistof om toe te voegen aan het drinkwater van honden en katten ter ondersteuning van het gebit. De Xpersiv™-technologie voorkomt de vorming van tandteen en helpt zo om parodontitis en slechte adem te voorkomen. 

Alfadiar 5 - (5 kg) 10 tabletten
Snel bekijken Quick View

Alfadiar 5 - (5 kg)

Vanaf € 6,95 Prijs

Alfadiar van Alfasan is een makkelijk deelbare en smakelijke tablet ter ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal zoals bijvoorbeeld diarree bij de hond en de kat. De tablet is hypoallergeen waardoor deze ook geschikt is voor honden en katten die te maken hebben met een voedselovergevoeligheid of -allergie.

Aandiending ALfadiar

De knuffels worden in 7 verschillende varianten uitgeleverd. op = op