Voedingssupplementen

Actieve filters

Megaderm - 250 ml Megaderm - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm - 250 ml

€ 22,95 Prijs

Megaderm is een smakelijk aanvullend diervoeder op basis van essentiële vetzuren en vitamine E. Het wordt gebuikt ter bevordering van de huid- en vachtgezondheid. Megaderm bevat zowel omega-6 als omega-3 essentiële vetzuren in de verhouding 5:1. De omega-6 vetzuren worden uit zonnebloem- en teunisbloemolie gewonnen. Deze bronnen zijn zeer rijk aan linolzuur. Bovendien is teunisbloemolie één van de weinige oliën die gamma-linoleenzuur bevat. De vetzuren uit de omega-3 groep zijn afkomstig van koudwatervissen. De essentiële vetzuren spelen een belangrijke rol bij de handhaving van een gezonde huid en vacht.

Megaderm kan door het doseersysteem eenvoudig toegevoegd worden aan de normale voeding van hond of kat.

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml
Snel bekijken Quick View

Megaderm Monodosering (-10 kg) - 28 x 4 ml

€ 17,50 Prijs

Megaderm monodosering is een voedingssupplement, dat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) omega 6 (ω6) en omega 3 (ω3) bevat. De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1(ω6:ω3) verhouding van de EVZ in Megaderm, zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt Megaderm het algehele afweersysteem van het dier.

Iceland Pet Cod Oil (Kabeljauw omegaolie)
Snel bekijken Quick View

Iceland Pet Cod Oil (Kabeljauw omegaolie)

Vanaf € 18,95 Prijs

Deze 100% zuivere kabeljauwolie is een bron van Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Daarnaast bevat deze hoge concentraties vitamine A & D. Dit alles heeft een positief effect op de huid, vacht, afweersysteem en bewegingsstelsel van uw hond en/of kat.

Let op: de 1000 ml verpakkingen worden geleverd in een nieuwe verpakking met een bredere opening. Hierdoor is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de pompjes.

Iceland Pet Omega-3 Oil 250 ml
Snel bekijken Quick View

Iceland Pet Omega-3 Oil

Vanaf € 21,95 Prijs

Deze visolie gemaakt uit sardientjes en ansjovis is een bron van Omega-3 & vetzuren. Dit alles heeft een positief effect op de houd, vacht, afweersysteem en bewegingsstelsel van uw hond en/of kat.

Let op: de 1000 ml verpakkingen worden geleverd in een nieuwe verpakking met een bredere opening. Hierdoor is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de pompjes.

Diafarm Kattenmout...
  • Nieuw
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Diafarm Kattenmout Anti-Haarbalpasta - 50 ml

€ 13,95 Prijs

Diafarm Kattenmout is een milde kattenmout met een lekkere smaak die ingezet kan worden bij katten te last hebben van haarballen. De Diafarm Kattenmout weekt de aanwezige haarballen en bevordert de darmpassage van haarballen zonder dat er diarree optreedt. Daarnaast kan de Diafarm Kattenmout ook gegeven worden aan katten die slecht eten ter bevordering van de eetlust.

Iso-Gel - 100 gram Iso-Gel - 100 gram
Snel bekijken Quick View

Iso-Gel - 100 gram

€ 22,95 Prijs

Iso-gel van Aesculaap is een aanvullend diervoeder op basis van Ispaghula voor honden en katten ter ondersteuning van acute intestinale absorbsiestoornissen zoals diarree en dunne ontlasting. De Iso-gel bevat geen calorieën en is glutenvrij. Het middel heeft de volgende indicaties:

Laxanorm 100 ml
Snel bekijken Quick View

Laxanorm - 100 ml

€ 18,50 Prijs

Laxanorm is een smakelijke pasta op basis van glucosestroop, vaseline, mout en olie en paraffine ter ondersteuning van de darmpassage van honden en katten. Het verzacht de inhoud van de darmen en zorgt ervoor dat dit makkelijker naar buiten komt. Het kan ingezet worden bij dieren met harde ontlasting of haarballen.

Easypill Kat  - 1 x 10 gram Easypill Kat  - 1 x 10 gram
Snel bekijken Quick View

Easypill Kat - 1 x 10 gram

Vanaf € 2,95 Prijs

Easypill Kat is een zeer smakelijke kneedbare klei om het toedienen van tabletten bij katten te vergemakkelijken. Het maskeert de vorm en smaak van de tabletten. De Easypill Kat kan ook gebruikt worden voor het toedienen van tabletten bij fretten.

Synopet Cat Joint Support - 75 ml Synopet Cat Joint Support - 75 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synopet Cat Joint Support - 75 ml

€ 19,95 Prijs

Synopet Cat Joint Support (voorheen Synopet Feli-Syn) is speciaal ontwikkeld voor ondersteuning van de gewrichten en het behoud van gezond kraakbeen, zodat je kat gemakkelijk en soepel in beweging kan blijven. De effectieve ingrediënten combinatie met GLMax® (koud verwerkte en vloeibare) Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine en biologisch Zwarte bes-blad is 100% natuurlijk en vloeibaar. Vaak is het resultaat al merkbaar binnen de gebruiksduur van een boost. De kat beweegt meer, kan gemakkelijker opstarten en is actiever.

Excellent Itch Stop Feed
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Itch Stop Feed - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Excellent Itch Stop Feed is een mix van zuivere plantaardige oliën en bevat van nature essentiële Omega 6- en Omega 3-vetzuren, Vitamine E en Vitamine C en verzorgt en beschermt bij een droge en gevoelige huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor behoud van een glanzende vacht bij honden en katten.