Hoefverzorging

Actieve filters

Excellent Hoof & Sole Hardener - 120 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Hoof & Sole Hardener - 120 ml

€ 22,95 Prijs

Excellent Hoof & Sole Hardener is een product voor verharding van de straal en de zool. Excellent Hoof & Sole Hardener heeft een optimale verzorgende werking, die zorgt snel voor ondoordringbare hoeven. Zo krijgen bacteriën geen kans meer om binnen te dringen.

Duo Protection Hoef
Snel bekijken Quick View

Duo Protection Hoef

Vanaf € 15,25 Prijs

Duo Protection Hoef is een 100% natuurlijk product dat ingezet kan worden om de hoeven van paarden en pony’s in te vetten. In tegenstelling tot andere synthetische producten sluit Duo Protection Hoef de buitenwand niet af zodat de hoeven niet scheuren af afbrokkelen van binnenuit. In paardenvet zit Glycerine en Vitamine A en D.

Glycerine trekt vocht aan en door de werking van Vitamine A en D ontstaat er een snellere groei van het hoorn en een betere structuur van de hoef. Het is onomstotelijk bewezen dat Duo Hoef de hoeven verbetert, onderhoudt en sterker maakt. 

De Groene Os Podo Complex - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Podo Complex - 100 ml

€ 31,95 Prijs

Podo Complex van de Groene Os is een 100% natuurlijke tinctuur voor paarden en pony’s ter ondersteuning van de hoeven. Deze is uitermate geschikt om toe te dienen als extra ondersteuning gedurende het weideseizoen. 

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

Audevard Hoof Biotine 1 kg Audevard Hoof Biotine 1 kg
  • -5%
Snel bekijken Quick View

Audevard Hoof Biotine

Vanaf € 68,59 Normale prijs € 72,20 -5% Prijs

Audevard Hoof Biotine is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de hoeven, vacht en manen. Naast Biotine bevat de Audevard Hoof Biotine ook essentiële micronutriënten en vier zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die de broze hoornlaag van de hoeven die in slechte staat verkeren ondersteund. 

Audevard Biotinum 450 gram Audevard Biotinum 450 gram
  • -5%
Snel bekijken Quick View

Audevard Biotinum

Vanaf € 29,97 Normale prijs € 31,55 -5% Prijs

Audevard Biotinum is een voedingssupplement op basis van D-biotine en Keraplex. Deze samenstelling zorgt voor de aanmaak van keratine in hoef en haar. De Audevard Biotinum zorgt van binnenuit voor een goede bescherming en gezondheid van hoef, vacht, staart en manen.  

Prodiplast-T - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Prodiplast-T - 200 ml

€ 12,95 Prijs

Prodiplast-T van Prodivet is een spray op basis van gedistilleerd houtteer met een versterkende en beschermende werking bij de hoeven bij paarden, pony's, geiten, schapen, runderen en varkens. De spray kan onder meer gebruikt worden als het dier te maken heeft met gevoelige, broze en/of droge hoeven. Daarnaast heeft de spray ook een insectwerende werking. 

Biotin-P - 1 kg Biotin-P - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Biotin-P (Granulaat) - 1 kg

€ 65,95 Prijs

Biotin-P van Prodivet is een aanvullend diervoeder voor paarden en veulens ter ondersteuning van de hoeven en een soepele en glanzende vacht. De granulaat korrels kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan de dagelijkse voeding. 

Equistro Kerabol Biotin - 1000 gram
Snel bekijken Quick View

Equistro Kerabol Biotin - 1000 gram

€ 49,95 Prijs

Equistro Kerabol Biotin is een aanvullend diervoeder op basis van zink, magnesium, selenium, methionine en D-biotine voor paarden en pony’s ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van gezonde hoezen. Het middel is dopingvrij en mag blijvend gegeven worden.

Equistro Kerabol - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Equistro Kerabol - 1000 ml

€ 69,95 Prijs

Equistro Kerabol is een vloeibaar aanvullend diervoeder op basis van zink, magnesium, selenium, methionine en D-biotine voor paarden en pony’s ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht. Daarnaast kan het ingezet worden ter ondersteuning van gezonde hoezen. Het middel is dopingvrij en mag blijvend gegeven worden.

Equistro Betamag Forte - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Equistro Betamag Forte - 1000 ml

€ 129,95 Prijs

Equistro Betamag Forte is een vloeibaar voedingssupplement ter ondersteuning van paarden en pony’s die te maken hebben met spanning. Het middel bevat zink en magnesium die een belangrijke functie hebben op processen als energieproductie en glucosestofwisseling.

De Equistro Betamag Forte heeft daarnaast een ontspannende werking op zenuwen en spieren. Daarnaast heeft zink een positief effect op de hardheid van de hoef, stofwisseling, groei en vachtkwaliteit van uw paard.

PhytoTreat Equidermal - 100 ml
Snel bekijken Quick View

PhytoTreat Equidermal - 100 ml

€ 22,95 Prijs

Equidermal van PhytoTreat is een beschermende en verzachtende zalf op basis van donkere boekweithoning en plantenextracten (o.a. Pioenroos, Tea-tree en Kruidnagel) die o.a. ingezet kan worden bij paarden voor de behandeling van mok, wondjes of zomereczeem.

De Equidermal werkt tegen ongewenste micro-organisme en zorgt ervoor dat de aangetaste huid snel hersteld. De werking van de zalf wordt ondersteund met wetenschappelijke onderzoeken. 

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 58,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt.

Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.