Royal Canin

Royal Canin ontwikkelt hoogwaardige dieet- en onderhoudsvoedingen op maat om aan de gezondheidsbehoeften van alle honden te kunnen voldoen. De werking van de voedingen zijn wetenschappelijk bewezen.

Actieve filters

Royal Canin Neutered Adult Portie - 12 x 100 gram Royal Canin Neutered Adult Portie - 12 x 100 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Adult Portie - 12 x 100 gram

€ 10,69 Normale prijs € 11,88 -10% Prijs

Royal Canin Neutered Adult Portie is een volledige natvoeding voor honden die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. De voeding zorgt ervoor dat je hond na operatie ook mooi op gewicht blijft.

Royal Canin Recovery Liquid - 3 x 200 ml Royal Canin Recovery Liquid - 3 x 200 ml
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Recovery Liquid - 3 x 200 ml

€ 27,23 Normale prijs € 30,25 -10% Prijs

Royal Canin Liquid is een complete en uitgebalanceerde vloeibare recovery voeding met een hoog energie gehalte voor honden en katten die gegeven kan worden bij dieren die verzwakt zijn bij bijvoorbeeld ziekte of herstel na operatie. Het bevat een hoog eiwitgehalte ter ondersteuning van de spiermassa en toegevoegde vitamine E, vitamine C, Taurine en Luteïne voor het verhogen van de weerstand. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over hoe dit te doen.

Dit product kan ook gebruikt worden voor het bijvoeden.

Royal Canin Educ 50 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Educ - 50 gram

€ 1,21 Normale prijs € 1,35 -10% Prijs

Royal Canin Educ zijn gezonde koekjes voor de hond. Ze bevatten een zeer laag caloriegehalte. Ideaal om in te zetten bij trainingen en cursussen.

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Junior Giant (+ 45kg)

Vanaf € 79,19 Normale prijs € 87,99 -10% Prijs

Zeer grote rassen hebben een langere groeiperiode dan kleinere rassen, want hun spieren en botten hebben meer tijd nodig om zich volledig te ontwikkelen. Daarvoor hebben ze voldoende eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden calcium en energie nodig. Het is belangrijk dat zeer grote rassen op een gezond gewicht blijven om het risico op het ontwikkelen van bot- en gewrichtsproblemen te helpen verminderen. 

Royal Canin Giant Junior heeft een aangepast eiwitgehalte om de spierontwikkeling te helpen ondersteunen in de levensfase van 8 tot 18 à 24 maanden. De formule bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan bewezen is dat ze de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg) Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Giant (+45 kg)

Vanaf € 79,19 Normale prijs € 87,99 -10% Prijs

Tijdens hun intense groeiperiode hebben puppy's van zeer grote rassen voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen de botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel van de puppy zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen. 

Royal Canin Giant Puppy bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen om de intensieve groeiperiode van puppy's van zeer grote rassen tussen 2 en 8 maanden te ondersteunen, en helpt de kans op ongewenste gewichtstoename te verminderen.

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 15,38 Normale prijs € 17,09 -10% Prijs

Royal Canin Maxi Puppy in saus is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van grote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Maxi (26 t/m 44 kg)

Vanaf € 83,42 Normale prijs € 92,69 -10% Prijs

Royal Canin Maxi Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 15 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 26 tot 44 kg zullen bereiken. 

Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Dit product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie 10 x 140 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Portie - 10 x 140 gram

€ 15,38 Normale prijs € 17,09 -10% Prijs

Royal Canin Medium Puppy in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken. 

Deze voeding op maat bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van middelgrote rassen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg) Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Medium (11 t/m 25 kg)

Vanaf € 59,93 Normale prijs € 66,59 -10% Prijs

Royal Canin Medium Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van middelgrote rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 12 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg zullen bereiken.  Deze formule bevat een  complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. 

Het product is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt Royal Canin Medium Puppy ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. 

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg) Portie - 12 x 85 gram

€ 11,06 Normale prijs € 12,29 -10% Prijs

Royal Canin Mini Puppy portieverpakingen in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg zullen bereiken.  Deze uitgebalanceerde voeding bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van kleine rassen.  

Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. 

Royal Canin Puppy Mini Royal Canin Puppy Mini
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Puppy Mini (-10 kg)

Vanaf € 15,65 Normale prijs € 17,39 -10% Prijs

Royal Canin Mini Puppy is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg zullen bereiken. 

Deze uitgebalanceerde voeding is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen. Verder bevat de formule een optimaal energiegehalte, ontworpen om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van snel groeiende puppy's van kleine rassen. 

Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi (26 t/m 44 kg) Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi (26 t/m 44 kg)
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Starter Mother & Babydog Maxi (26 t/m 44 kg)

Vanaf € 89,36 Normale prijs € 99,29 -10% Prijs

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van de moederhond en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor grote volwassen honden van 26 tot 44 kg en puppy's tot 2 maanden oud.  Grote honden krijgen vaak grote nesten, met soms meer dan 10 puppy's, en dit vergt erg veel van hun. Deze uitgebalanceerde voeding is specifiek aangepast aan de hoge energiebehoeften van grote honden tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen.