Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 185,00

Categorieën

Categorieën

Paard

Er zijn 337 producten.

Item 1-12 van 337 in totaal item(s)

Actieve filters

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram
Snel bekijken Quick View

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram

€ 13,95 Prijs

De Laesidine verzorgingscrème is een verzorgende crème op basis van natuurlijke ingrediënten die ingezet kan worden ter behandeling van oppervlakkige wondjes en een droge huid bij o.a. honden, katten en paarden. 

Equi-Vitamine E - 300 gram Equi-Vitamine E - 300 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Vitamine E - 300 gram

€ 124,95 Prijs

Equi-Vitamine E van Ecuphar is een voedingssupplement dat te gebruiken is bij sportpaarden met een gebrek aan vitamine E. Het kan o.a. ingezet worden bij paarden die last hebben van stramme spieren of ter verhoging van de weerstand.

Equi-Stress - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Stress - 1 kg

€ 154,95 Prijs

Equi-Stress van Ecuphar is een voedingssupplement op plantaardige basis voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden bij momenten van kortstondige stress zoals bv; wedstrijden, transport en de hoefsmit.

Equi-Sperfor Plus - 1.2 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Sperfor Plus - 1.2 kg

€ 159,95 Prijs

Equi-Sperfor Plus van Ecuphar  is een smakelijk poeder ter bevordering van de prestatie bij hengsten. Het product verhoogt de motiliteit, de morfologie en de hoeveelheid spermatozoïden.

Equi-Muscle Forte 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Muscle Forte - 1 kg

€ 99,95 Prijs

Equi-Muscle Forte van Ecuphar is een smakelijk poeder ter ondersteuning van de spierfunctie bij paarden. Het poeder bevat, naast de bestanddelen aanwezig in het product Equi-Muscle, bovendien Tribulus Terrestris, welke een positieve invloed uitoefent op de spierkracht.

Equi-MSM
Snel bekijken Quick View

Equi-MSM - 1 kg

€ 69,95 Prijs

Equi-MSM van Ecuphar is een poeder voor oraal gebruik om de gewrichten en luchtwegen te ondersteunen en de huid en broze hoeven te voeden bij paarden en pony’s. Het poeder bevat 100 % zuiver MSM (methyl sulfonyl methaan). MSM is een organisch gebonden zwavel. Zwavel is een essentieel element om de stevigheid en de kwaliteit van de weefsels te ondersteunen, voornamelijk ter hoogte van de gewrichten, huid en hoeven.

Equi-Joint
Snel bekijken Quick View

Equi-Joint

Vanaf € 104,95 Prijs

Equi-Joint van Ecuphar is een smakelijk poeder voor het behoud van soepele gewrichten bij paarden. Het bevat een kwalitatief hoogwaardig chondroïtinesulfaat en glucosamine. Daarbij wordt de werking versterkt door de toevoeging van MSM en collageen type II. Het is uitermate geschikt voor paarden die hoge inspanning moeten leveren zoals sportpaarden of paard en de groei.

Equi-Dolan - 1 kg Equi-Dolan - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Dolan - 1 kg

€ 134,95 Prijs

Equi-Dolan is een voedingssupplement van Ecuphar dat ingezet kan worden bij paarden die een overbelasting aan de spieren hebben.

Equi-Competition -12 x 40 gram Equi-Competition -12 x 40 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Competition - 12 x 40 gram

€ 139,95 Prijs

Equi-Competition is een smakelijk poeder voor sportpaarden om de spieren soepel te maken. Bovendien werkt het ontspannend voor het paard, bezorgt het meer energie en wordt het herstellend vermogen verhoogd na grote inspanning.

Acederm Care Huidspray - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Acederm Care Huidspray - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Acederm Care Huidspray is een wondspray die ingezet kan worden ter genezing van oppervlakkige wonden zoals schaafwonden bij o.a. honden, katten en paarden. De spray zorgt ervoor dat dood huidweefsel wordt afgestoten en nieuw huidweefsel wordt aangemaakt. De Acederm Care Huidspray voorkomt zo de vorming van littekens. 

De spray bevat allantoïne, levertraan en perubalsem als werkzame stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in de hoornlaag verhoogd wordt en de grove weefselvorming en de aansluitende vorming van nieuw huidweefsel wordt genormaliseerd.

Diarsanyl PV + - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Diarsanyl PV + - 60 ml

€ 21,45 Prijs

Diarsanyl PV+ van Ceva is een aanvullend diervoeder voor veulens en kalveren dat ingezet kan worden bij dunne ontlasting en/of diarree klachten. Daarnaast is het ook in te zetten bij herstel na operatie van het maag- en darmstelsel.

AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

AA Zwarte Zalf (Kampher-ichtammolzalf) - 1 kg

€ 29,95 Prijs

De AA Vet Zwarte Zalf is een zalf op basis van Kampher & Ichtammol die ingezet kan worden bij o.a. honden, katten en knaagdieren ter snellere genezing van ontstekingen aan de huid.