Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 185,00

Categorieën

Categorieën

Paard

Er zijn 337 producten.

Item 1-12 van 337 in totaal item(s)

Actieve filters

Sputolysin Poeder - 420 gram
Snel bekijken Quick View

Sputolysin Poeder - 420 gram

€ 43,95 Prijs

Sputolysin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat zorgt voor het verdunnen en het oplossen van overtollig slijm in de luchtwegen. Het middel zorgt voor verlichting en dat uw paard weer vrijer kan ademen. 

Equitop Pronutrin - 3.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Pronutrin - 3.5 kg

€ 89,95 Prijs

Equitop Pronutrin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's ter ondersteuning van het maagslijmvlies. Het is uitermate geschikt voor paarden en pony's die te maken hebben met maagzweren of een verhoogde kans hierop. Het kan o.a. ingezet worden bij momenten met stress zoals:

  • Training
  • Spenen
  • Transport
  • Dierenarts onderzoek
Equitop Myoplast - 1.5 kg Equitop Myoplast - 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Myoplast - 1.5 kg

€ 84,95 Prijs

Equitop Myoplast is een plantaardig voedingssupplement ter ondersteuning van de spieropbouw bij paarden en pony’s. Het uitermate geschikt om o.a. in te zetten in periodes van wedstrijden en intensieve training. Daarnaast is het ook goed in te zetten bij senior paarden die behoefte hebben aan een verhoogde eiwitbehoefte. 

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram
Snel bekijken Quick View

Laesidine Verzorgingscrème - 60 gram

€ 13,95 Prijs

De Laesidine verzorgingscrème is een verzorgende crème op basis van natuurlijke ingrediënten die ingezet kan worden ter behandeling van oppervlakkige wondjes en een droge huid bij o.a. honden, katten en paarden. 

Equi-Vitamine E - 300 gram Equi-Vitamine E - 300 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Vitamine E - 300 gram

€ 124,95 Prijs

Equi-Vitamine E van Ecuphar is een voedingssupplement dat te gebruiken is bij sportpaarden met een gebrek aan vitamine E. Het kan o.a. ingezet worden bij paarden die last hebben van stramme spieren of ter verhoging van de weerstand.

Equi-Stress - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Stress - 1 kg

€ 154,95 Prijs

Equi-Stress van Ecuphar is een voedingssupplement op plantaardige basis voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden bij momenten van kortstondige stress zoals bv; wedstrijden, transport en de hoefsmit.

Equi-Sperfor Plus - 1.2 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Sperfor Plus - 1.2 kg

€ 159,95 Prijs

Equi-Sperfor Plus van Ecuphar  is een smakelijk poeder ter bevordering van de prestatie bij hengsten. Het product verhoogt de motiliteit, de morfologie en de hoeveelheid spermatozoïden.

Equi-Muscle Forte 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Muscle Forte - 1 kg

€ 99,95 Prijs

Equi-Muscle Forte van Ecuphar is een smakelijk poeder ter ondersteuning van de spierfunctie bij paarden. Het poeder bevat, naast de bestanddelen aanwezig in het product Equi-Muscle, bovendien Tribulus Terrestris, welke een positieve invloed uitoefent op de spierkracht.

Equi-MSM
Snel bekijken Quick View

Equi-MSM - 1 kg

€ 69,95 Prijs

Equi-MSM van Ecuphar is een poeder voor oraal gebruik om de gewrichten en luchtwegen te ondersteunen en de huid en broze hoeven te voeden bij paarden en pony’s. Het poeder bevat 100 % zuiver MSM (methyl sulfonyl methaan). MSM is een organisch gebonden zwavel. Zwavel is een essentieel element om de stevigheid en de kwaliteit van de weefsels te ondersteunen, voornamelijk ter hoogte van de gewrichten, huid en hoeven.

Equi-Joint
Snel bekijken Quick View

Equi-Joint

Vanaf € 104,95 Prijs

Equi-Joint van Ecuphar is een smakelijk poeder voor het behoud van soepele gewrichten bij paarden. Het bevat een kwalitatief hoogwaardig chondroïtinesulfaat en glucosamine. Daarbij wordt de werking versterkt door de toevoeging van MSM en collageen type II. Het is uitermate geschikt voor paarden die hoge inspanning moeten leveren zoals sportpaarden of paard en de groei.

Equi-Dolan - 1 kg Equi-Dolan - 1 kg
Snel bekijken Quick View

Equi-Dolan - 1 kg

€ 134,95 Prijs

Equi-Dolan is een voedingssupplement van Ecuphar dat ingezet kan worden bij paarden die een overbelasting aan de spieren hebben.

Equi-Competition -12 x 40 gram Equi-Competition -12 x 40 gram
Snel bekijken Quick View

Equi-Competition - 12 x 40 gram

€ 139,95 Prijs

Equi-Competition is een smakelijk poeder voor sportpaarden om de spieren soepel te maken. Bovendien werkt het ontspannend voor het paard, bezorgt het meer energie en wordt het herstellend vermogen verhoogd na grote inspanning.