Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 170,00

Categorieën

Categorieën

Paard

Er zijn 353 producten.

Item 1-12 van 353 in totaal item(s)

Actieve filters

Phytonics Gluco Balance 500 gram
Snel bekijken Quick View

Phytonics Gluco Balance - 500 gram

€ 58,95 Prijs

Phytonics Gluco Balance is een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat ingezet kan worden wanneer deze overmatig fructosamine uit voornamelijk Engels raaigras consumeren. Het zorgt voor een betere suikerbalans, een betere pancreas functie, gezondere hoeven, gezonde staart en manen en ondersteunt de spieren.

Sensipharm Smooth... Sensipharm Smooth...
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Smooth Locomotion 1000 mg - 180 tabletten

€ 62,95 Prijs

Smooth Locomotion van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor paarden en pony’s op basis van Chinese kruiden (op basis van de bekende “Chien Pu Wan” formule) ter ondersteuning van de spieren en de pezen. Het middel zorgt ervoor dat stijven, vermoeide en overbelaste spieren en pezen weer soepel worden en heeft daarnaast een spieropbouwende werking. De Sensipharma Smooth Locomotion is uitermate geschikt voor oudere- en sportpaarden. 

De Groene Os COX Compositum - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os COX Compositum - 100 ml

€ 44,95 Prijs

Het De Groene Os COX Compositum is een 100% natuurlijke tinctuur voor paarden en pony's met Cyclo-oxygenase (COX) als werkzame stof. COX speelt een essentiële rol in het maken van prostaglandine, dat op zijn beurt belangrijk is voor het hele lichaam. Pijnstillers zoals NSAID’s remmen de werking van COX en daarmee ook de vorming van prostaglandine.

De Groene Os COX Compositum bevat kruiden die verzachtend werken bij een stram bewegingsapparaat (het geheel van botten, gewrichten, spieren, pezen en motorische zenuwen die zorgen voor lichaamshouding en bewegingen). Het middel heeft een gunstige invloed op de algemene gezondheid en bij ouderdomsverschijnselen.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

Synovium Arnica Hydro Gel - 250 ml
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Arnica Hydro Gel - 250 ml

€ 21,25 Prijs

Synovium Arnica Hydro Gel is een die ingezet kan worden ter ondersteuning van de spieren en pezen bij overbelasting of bij rug- en gewrichtsaandoeningen. De gel kan gebruikt worden voor en na inspanning zoals training en wedstrijden.

De Groene Os Harpagophytum Complex Paard & Pony - 100 ml
Snel bekijken Quick View

De Groene Os Harpagophytum Complex Paard & Pony - 100 ml

€ 29,95 Prijs

De Groene Os Harpagophytum Complex (voorheen De Groene Os Pees Compositum) is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het bewegingsapparaat (botten, spieren, gewrichten, pezen en zenuwen) bij paarden en pony's. Het middel bevordert de doorbloeding in het lichaam en ondersteunt de lever bij het verwijderen van afvalstoffen. 

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM Optimal-C - 1.5 KG

€ 56,95 Prijs

Synovium MSM Optimal-C is voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van een sneller herstel van de spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting) na grote inspanning en wedstrijden. Het MSM dat hiervoor zorgt beschikt over een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel.

De vitamine C versterkt de werking hiervan. Uit onderzoek is gebleken dat het herstel na inspanning met Synovium Optimal-C 2 tot 4 keer zo snel gaat. 

Synovium MSM-Pure - 1 KG
Snel bekijken Quick View

Synovium MSM-Pure - 1 KG

€ 43,95 Prijs

Synovium MSM-Pure is een voedingssupplement met een hoog gehalte biologisch beschikbaar zwavel dat ingezet kan worden ter ondersteuning van het gezond houden van spieren (spierstofwisseling), pezen en banden (aanhechting).

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Synovium MSM-PURE een beschermend effect heeft op de oxidatieve- en ontsteking gerelateerde letsels tijdens training en wedstrijden.

Prodimastin
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Prodimastin

Vanaf € 17,85 Prijs

Prodimastin van Prodivet is een verzachtende verzorgingsgel voor het behandelen van uiers, pezen en spieren van paarden, runderen en schapen. De gel kan onder andere gebruikt worden bij stijve en stramme spieren of vermoeide pezen. Daarnaast is de gel ook werkzaam wanneer een dier last heeft van melkophoping in de uiers.

Audevard CapsiBlist - 250 ml Audevard CapsiBlist - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard CapsiBlist - 250 ml

€ 28,60 Prijs

Audevard CapsiBlist is een gel voor lokaal gebruik met een verwarmend effect voor de behandeling van pezen en gewrichten bij paarden. De Audevard Capsibilist bevat een extract van capsicum oftewel capsaïcine. Deze stof zorgt voor warmte zonder schurende werking op het weefsel.

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg

€ 30,40 Prijs

Audevard Tendilax Antiphlogistic is een pasta (op basis van kaoline en zeer fijne witte klei) voor uitwendig gebruik die ingezet kan worden bij paarden die last hebben van gevoelige spieren en pezen. De pasta kan warm gemaakt worden in de magnetron of  au bain-marie.

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml

€ 10,35 Prijs

De Audevard Ekyflex Nodolox Flash (op basis van Witte Wilg, Boswellia, Quercetine en Omega-3) is een aanvullende diervoeding speciaal ontworpen voor sportpaarden ter ondersteuning bij verhoogde inspanning van de spieren, botten, pezen en gewrichten. Het middel is 100% dopingvrij!

Deze handige tube is ideaal om mee te nemen voor op reis.

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml

€ 40,95 Prijs

Alle paarden ongeacht hun hoeveelheid aan activiteit ervaren belasting aan hun bewegingsapparaat en wervelkolom. Deze herhaalde belasting kan leiden tot ongemak en stijfheid aan het bewegingsstelsel. De Audevard Ekyflex Mobility is een aanvullend diervoeder dat werkzaam is tegen deze gewrichtspijnen en stijfheid en biedt daarnaast bescherming aan pezen, ligamenten en spierweefsel rondom het gewricht.