Flexadin

De effectiviteit van Flexadin en Flexadin Advanced bij de ondersteuning van de gewrichten is doormiddel van klinische studies aangetoond. Daarom wordt dit middel ook door dierenarts over de gehele wereld geadviseerd ter ondersteuning van de gewrichten bij o.a. artrose bij honden en katten. 

Flexadin en Flexadin Advanced kunnen gegeven worden als een smakelijk koekjes dan maar één maal per dag gegeven dient te worden. De hersluitbare verpakkingen zorgen een optimale conservering van de smakelijke chews.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Flexadin Young Dog Mini - 60 Chews Flexadin Young Dog Mini - 60 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Young Dog Mini (-10 kg) - 60 Chews

€ 31,95 Prijs

Opgroeiende honden vragen heel wat van hun gewrichten. Daarom werd Flexadin Young Dog ontwikkeld, om de gewrichten in dit belangrijk stadium te ondersteunen. Flexadin Young Mini is geschikt voor honden jonger dan 2 jaar tot 10kg. Het bevat Glucosamine en Chondroïtine, essentiele bouwstenen voor het kraakbeen en onder andere Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), een geneeskrachtige plant waarvan het wortelextract al heel lang gebruikt wordt om de gewrichten te ondersteunen.

Bovendien is Flexadin ook zeer makkelijk te geven. De smakelijke, zachte kauwbrokjes kunnen als traktatie worden gegeven of onder het voer worden vermengd. Afhankelijk van het gewicht van je hond zijn 1 of 2 smakelijke kauwbrokjes per dag reeds voldoende.

Flexadin Advanced Cat 30 chews Flexadin Advanced Cat 30 chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Advanced Cat

Vanaf € 33,25 Prijs

Flexadin Advanced Cat is een smakelijk en innovatief voedingssupplement met UCI-II® ter ondersteuning van de gewrichten (o.a. osteoartritis) bij katten. De Flexadin Advanced voor de kat bevat een unieke samenstelling van:

 • UCII® 
 • Omega 3
 • Vitamine E 
 • Mangaan
 • Methionine

De hersluitbare verpakking is ideaal voor een goed behoud van de chews. De Flexadin Advanced Cat is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 & 60 chews.

Flexadin Adult Dog - 70 Chews Flexadin Adult Dog - 70 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Adult Dog - 70 Chews

€ 55,95 Prijs

Flexadin Adult Dog is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld om aan de specifieke noden te voldoen van volwassen en senior honden die ouder zijn dan 2 jaar. Flexadin Adult Dog bevat de unieke combinatie van UC-II®, Omega 3-vetzuren en Vitamine E ter ondersteuning van de gewrichten van je hond. 

De zorgvuldig uitgekozen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten ondersteunen de gewrichten en houden honden soepel. Bovendien is Flexadin Adult Dog makkelijk te geven. Door de unieke samenstelling is 1 smakelijk, zacht kauwbrokje per dag voldoende, onafhankelijk van het gewicht van de hond. Honden vinden de smakelijke kauwbrokjes zeer lekker. Je kan Flexadin Adult Dog éénmaal per dag als traktatie geven, makkelijk toch! 

Flexadin Advanced - 30 chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Advanced

Vanaf € 33,25 Prijs

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de unieke samenstelling van Flexadin Advanced actief bijdraagt aan de ondersteuning van de gewrichten van jouw hond. De baanbrekende combinatie van niet gedenatureerd collageen type II, Boswellia Serrata, Omega-3 vetzuren en vitamine E zorgt voor een verhoogde beweeglijkheid van de gewrichten.

Flexadin Advanced onderscheidt zich van traditionele voedingssupplementen met glucosamine en chondroïtine omdat je jouw hond slechts één kauwbrokje per dag hoeft te geven, onafhankelijk van het gewicht.

Flexadin Advanced Original - 60 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Advanced Original - 60 Chews

€ 54,95 Prijs

Flexadin Advanced Original is een smakelijke chew met een unieke samenstelling van collageen type, omega-3 vetzuren en vitamine E ter ondersteuning van de gewrichten. De Flexadin Advanced is ideaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld oudere honden die te maken hebben met artrose. Met één smakelijk koekje per dag zal je hond weer soepel kunnen bewegen.

Flexadin Young Dog Maxi - 60 Chews Flexadin Young Dog Maxi - 60 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Young Dog Maxi (+10 kg) - 60 Chews

€ 39,95 Prijs

Opgroeiende honden vragen heel wat van hun gewrichten. Daarom werd Flexadin Young Dog ontwikkeld, om de gewrichten in dit belangrijk stadium te ondersteunen. Flexadin Young Maxi is geschikt voor honden jonger dan 2 jaar en vanaf 10kg. Het bevat Glucosamine en Chondroïtine, essentiele bouwstenen voor het kraakbeen en onder andere Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), een geneeskrachtige plant waarvan het wortelextract al heel lang gebruikt wordt om de gewrichten te ondersteunen.

Bovendien is Flexadin ook zeer makkelijk te geven. De smakelijke, zachte kauwbrokjes kunnen als traktatie worden gegeven of onder het voer worden vermengd. Afhankelijk van het gewicht van je hond zijn 1 of 2 smakelijke kauwbrokjes per dag reeds voldoende.

Flexadin Cat - 60 Chews Flexadin Cat - 60 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexadin Cat - 60 Chews

€ 32,95 Prijs

Flexadin Cat bevat Glucosamine en Chondroïtine, belangrijke bouwstenen van het kraakbeen en Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), een geneeskrachtige plant waarvan het wortelextract al heel lang gebruikt wordt om de gewrichten te ondersteunen. De zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten ondersteunen de gewrichten van katten en houden ze soepel.

Bovendien is Flexadin ook zeer makkelijk te geven. De smakelijke, zachte kauwbrokjes kunnen als traktatie worden gegeven of onder het voer worden vermengd. Afhankelijk van het gewicht van je kat zijn 1 of 2 smakelijke kauwbrokjes per dag reeds voldoende.

Flexadin Plus Mini (0 t/m 10 kg) Flexadin Plus Mini (0 t/m 10 kg)
Snel bekijken Quick View

Flexadin Plus Mini (0 t/m 10 kg)

Vanaf € 18,95 Prijs

Flexadin plus is een complete formule om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen en bevorderen.

Waarom Flexadin Plus?

 • Draagt bij tot gezond kraakbeen en de normale functie van gewrichten
 • Combineert de voordelen van glucosamine, chondroïtine, duivelsklauw, Omega-3 vetzuren en Vitamine E.
 • De zeer smakelijke kauwbrokjes worden als snoepje gegeven. Meer dan 80% van alle katten en 96% van alle honden nemen Flexadin Plus spontaan op.
Flexadin Plus Maxi (+ 10 kg) Flexadin Plus Maxi (+ 10 kg)
Snel bekijken Quick View

Flexadin Plus Maxi (+ 10 kg)

Vanaf € 25,95 Prijs

Flexadin plus is een complete formule om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen en bevorderen.

Waarom Flexadin Plus?

 • Draagt bij tot gezond kraakbeen en de normale functie van gewrichten
 • Combineert de voordelen van glucosamine, chondroïtine, duivelsklauw, Omega-3 vetzuren en Vitamine E.
 • De zeer smakelijke kauwbrokjes worden als snoepje gegeven. Meer dan 80% van alle katten en 96% van alle honden nemen Flexadin Plus spontaan op.

Flexadin

De producten van Flexadin zijn speciaal ontwikkeld om (huis)dieren te ondersteunen, wanneer zij last hebben van gewrichtsproblemen. Helaas is het namelijk zo dat honden, en in mindere mate katten, met regelmaat te maken krijgen met aandoeningen aan de gewrichten, zoals artrose in de heupen. Dat kan erg pijnlijk zijn en het bemoeilijkt je huisdier om te genieten van een wandeling. Gebruik daarom voor ondersteuning bij gewrichtspijn de hoogwaardige producten van Flexadin!

Flexadin advanced

Met Flexadin advanced zorg je ervoor dat je hond zo min mogelijk klachten of pijn heeft aan de gewrichten, zoals schouders en heupen. Dankzij de uitgekiende en uitgebalanceerde samenstelling heb je, afhankelijk van de grootte van je hond, vaak aan één smakelijk kauwbrokje al voldoende om de klachten te bestrijden of te verminderen. En dankzij de lekkere smaak van deze hondensnoepjes, kun je Flexadin advanced natuurlijk ook als beloning geven tijdens of na een lange wandeling!

Flexadin plus

Gebruik Flexadin plus voor je hond of kat om ervoor te zorgen dat hij of zij weer soepel en pijnvrij kan bewegen. Het bevordert en ondersteunt onder andere het kraakbeen, zodat de gewrichten soepel kunnen bewegen en de conditie van je hond verbetert en op peil blijft. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat je een makkelijke manier hebt om bij te dragen aan de optimale gezondheid van je huisdier. Flexadin plus is bij ons verkrijgbaar voor honden en katten tot 10 kg.

Flexadin hond

Met Flexadin hond wordt het voor je trouwe viervoeter weer een stuk leuker om de deur uit te gaan en een lange wandeling te maken of lekker te ravotten. Sommige hondenrassen staan er namelijk helaas om bekend dat ze vaker te maken krijgen met aandoeningen aan gewrichten. Spelen, wandelen en andere vormen van bewegen kan dan behoorlijk pijnlijk zijn en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk verhelpen. Gelukkig kun je met Flexadin hond dan ondersteuning bieden!

Flexadin kat

Dankzij Flexadin kat kan je poes weer tevreden aan de wandel of lekker spelen. Want hoewel katten natuurlijk veel slapen op een dag, zullen ze toch ook aardig wat tijd van de dag doorbrengen met rennen en vliegen en klimmen en klauteren. Pijn aan de gewrichten is dan een behoorlijke belemmering en zorgt er ook nog eens voor dat je kat door een gebrek aan lichaamsbeweging te dik wordt. Om dit te voorkomen kun je bij pijn snel voor verbetering zorgen met Flexadin kat!

Flexadin kopen

Wil je Flexadin kopen? Dan vind je in het online assortiment van Petpol heel veel gezondheidsproducten die allemaal bijdragen aan een goede conditie van je hond of je kat. Daarbij heb je het voordeel dat je bij ons ook nog eens altijd een vaste lage prijs betaalt. En heb je andere huisdieren in en om het huis, zoals een paard, konijn of een ander knaagdier? Dat vind je bij ons natuurlijk ook een hele ruime selectie met verschillende producten die de gezondheid bevorderen en ondersteunen!