Dieetvoedingen

Actieve filters

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml

€ 27,95 Prijs

De Royal Canin Renal Liquid is een volledige en uitgebalanceerde (sonde)voeding met een hoog energiegehalte ter ondersteuning van verzwakte katten die te maken met nierproblemen en chronische nierziekten. Als gevolg van nierziekte kan de zuurgraad van het lichaam bij de hond veranderen. De Royal Canin Renal Liquid zorgt ervoor dat een optimale zuurgraad behouden blijft. De voeding kan ook toegediend worden via een neussonde met een kleine diameter. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.

Royal Canin Early Renal Portie - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Early Renal Portie - 12 x 85 gram

€ 20,25 Prijs

De Royal Canin Early Renal Portie zijn smakelijke maaltijdzakjes met plakjes vlees in saus. Deze voeding heeft een aangepast eiwit- en fosforgehalte ter ondersteuning van de nieren bij oudere katten met beginnend nierfalen. Daarnaast bevat de voeding EPA, DHA en een antioxidantencomplex om de nieren te ondersteunen in deze fase van het leven van uw kat. 

Royal Canin Early Renal Kat
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Early Renal

Vanaf € 7,95 Prijs

De Royal Canin Early Renal is een dieetvoeding met een aangepast eiwit- en fosforgehalte ter ondersteuning van de nieren bij oudere katten met beginnend nierfalen. Daarnaast bevat de voeding EPA, DHA en een antioxidantencomplex om de nieren te ondersteunen in deze fase van het leven van uw kat. 

Royal Canin Renal
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal dieet is een voeding speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de nierfunctie bij volwassen katten. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren.

Royal Canin Renal Special
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Special

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal Special dieet is een smakelijke voeding voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren. De voeding is ook geschikt voor katten die het normale Royal Canin Renal dieet niet willen eten.

Royal Canin Renal Select
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Select

Vanaf € 8,95 Prijs

Het Royal Canin Renal Select dieet is een smakelijke voeding voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie. De voeding is geformuleerd met een laag fosfor en eiwit gehalte van hoge kwaliteit om de nierfunctie te ondersteunen en de kwaliteit van leven van de kat te verbeteren. De voeding is ook geschikt voor katten die het normale Royal Canin Renal dieet niet willen eten.

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d + Mobility Stoofpotje voor katten met Kip & toegevoegde Groenten - 24X82 g
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney + J/D Mobility Stoofpotje Kip & Groenten - 24 X 82 gram

€ 38,95 Prijs

Hill's PD Kidney & Mobility is een smakelijk stoofpotje op basis van kip en groente dat de bewezen voeding van Hill's Prescription Diet K/D voor de nieren met de technologie en doeltreffende werking van Hill's Prescription Diet J/D voor de gewrichten combineert. 

Hoe het helpt:

  • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen.
  • Helpt de veranderingen in het darmmicrobioom als gevolg van een verstoorde nierfunctie aan te pakken.
  • Samengesteld om het vermogen om te rennen, klimmen en springen te verbeteren in slechts 28 dagen.
  • Ondersteunt het natuurlijk vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden.
  • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.