Dieetvoedingen

Actieve filters

Specific Healthy Treats FT-H - 10 x 50 gram
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Healthy Treats FT-H - 10 x 50 gram

€ 10,44 Normale prijs € 11,60 -10% Prijs

De Specific Healthy Treats FT-H zijn knapperige traktaties voor katten met een romige visvulling. Door het lage eiwit- en mineraalgehalte zijn deze snacks geschikt voor katten met blaasstenen en nier- of hartfalen.

*Recyclebare verpakking

Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney + Mobility Maaltijdzakjes - 12 x 85 gram

€ 17,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is een complete en uitgebalanceerde natvoeding op basis van kip voor katten die zowel chronische nier- als gewrichtsproblemen hebben. De voeding heeft een remmende werking op de verdere ontwikkeling van nieraandoeningen en zorgt daarnaast ook ervoor dat de gewrichten van de kat soepel blijven waardoor deze makkelijk kan blijven bewegen.

Indicaties:

  • Volwassen katten met zowel een chronische nieraandoening als gewrichtsaandoeningen als osteoartritis. 
  • Cystine- en uraatkristallen
  • Hartinsufficiëntie 

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility is ook verkrijgbaar als droogvoeding.

Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney + Mobility

Vanaf € 39,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is een complete en uitgebalanceerde droogvoeding op basis van kip voor katten die zowel chronische nier- als gewrichtsproblemen hebben. De voeding heeft een remmende werking op de verdere ontwikkeling van nieraandoeningen en zorgt daarnaast ook ervoor dat de gewrichten van de kat soepel blijven waardoor deze makkelijk kan blijven bewegen.

Indicaties:

  • Volwassen katten met zowel een chronische nieraandoening als gewrichtsaandoeningen als osteoartritis. 
  • Cystine- en uraatkristallen
  • Hartinsufficiëntie 

De Hill’s Prescription Diet K/D + Mobility is ook verkrijgbaar als natvoeding.

Hill's PD K/D Kidney Care Early Stage Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney Care Early Stage Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney Care Early Stage Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram

€ 17,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage dieetvoeding is een complete natvoeding op basis van kip ter ondersteuning van katten die te maken hebben met nierproblemen in een vroeg stadium. De voeding bevat o.a. een beperkt fosforgehalte en weinig natrium om zo de vitale nier- en hartfunctie te helpen ondersteunen. 

Het bevat daarnaast een matig gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten. De hoge gehalten aan alle essentiële aminozuren en L-carnitine helpen om de spiermassa te behouden.

Hill's Pescription Diet Kidney Care Early Stage - 1.4 kg Hill's Pescription Diet Kidney Care Early Stage - 1.4 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's Pescription Diet Kidney Care Early Stage - 1.4 kg

€ 23,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care Early Stage dieetvoeding is een complete droogvoeding ter ondersteuning van katten die te maken hebben met nierproblemen in een vroeg stadium. De voeding bevat o.a. een beperkt fosforgehalte en weinig natrium om zo de vitale nier- en hartfunctie te helpen ondersteunen. 

Het bevat daarnaast een matig gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten. De hoge gehalten aan alle essentiële aminozuren en L-carnitine helpen om de spiermassa te behouden.

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Beef - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Beef - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Beef - 12 x 85 gram

€ 17,95 Prijs

De Hill's Prescription K/D Kidney Care dieetvoeding is een volledige natvoeding op basis van rund voor katten die te maken hebben met een nieraandoening. De Hill's K/D voeding heeft een remmende werking op het ontwikkelen van klachten en zorgt voor een verbetering van de levensverwachting en -kwaliteit. 

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Zalm - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Zalm - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Zalm - 12 x 85 gram

€ 17,95 Prijs

De Hill's Prescription K/D Kidney Care dieetvoeding is een volledige natvoeding op basis van zalm voor katten die te maken hebben met een nieraandoening. De Hill's K/D voeding heeft een remmende werking op het ontwikkelen van klachten en zorgt voor een verbetering van de levensverwachting en -kwaliteit. 

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD K/D Kidney Care Maaltijdzakjes Kip - 12 x 85 gram

€ 17,95 Prijs

De Hill's Prescription K/D Kidney Care dieetvoeding is een volledige natvoeding op basis van kip voor katten die te maken hebben met een nieraandoening. De Hill's K/D voeding heeft een remmende werking op het ontwikkelen van klachten en zorgt voor een verbetering van de levensverwachting en -kwaliteit. 

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Renal Liquid Kat - 3 x 200 ml

€ 27,23 Normale prijs € 30,25 -10% Prijs

De Royal Canin Renal Liquid is een volledige en uitgebalanceerde (sonde)voeding met een hoog energiegehalte ter ondersteuning van verzwakte katten die te maken met nierproblemen en chronische nierziekten. Als gevolg van nierziekte kan de zuurgraad van het lichaam bij de hond veranderen. De Royal Canin Renal Liquid zorgt ervoor dat een optimale zuurgraad behouden blijft. De voeding kan ook toegediend worden via een neussonde met een kleine diameter. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Met Tonijn - 1.5 kg Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Met Tonijn - 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Met Tonijn - 1.5 kg

€ 22,95 Prijs

De Hill's Prescription K/D Kidney Care dieetvoeding is een volledige voeding op basis van tonijn voor katten die te maken hebben met een nieraandoening. De Hill's K/D voeding heeft een remmende werking op het ontwikkelen van klachten en zorgt voor een verbetering van de levensverwachting en -kwaliteit. 

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care met Kip Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care met Kip

Vanaf € 22,95 Prijs

De Hill's Prescription K/D Kidney Care dieetvoeding is een volledige voeding op basis van kip voor katten die te maken hebben met een nieraandoening. De Hill's K/D voeding heeft een remmende werking op het ontwikkelen van klachten en zorgt voor een verbetering van de levensverwachting en -kwaliteit. 

Specific Kidney Support...
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Kidney Support FKW-P - 12 x 85 gram

€ 12,91 Normale prijs € 14,34 -10% Prijs

Specific Kidney Support FKW-P is een dieetvoeding (nat) voor katten die ondersteuning nodig hebben in verband met een verminderde lever- of hartfunctie. De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren en heeft een laag gehalte aan eiwitten om de nieren zo goed mogelijk te ondersteunen. Het beperkte fosforgehalte ondersteunt een normale bloeddruk en nierfunctie.

Het Specific Kidney Support FKW-P dieet kan ook preventief ingezet worden om de vorming van calciumoxalaat-, uraat- en cystinegruis te voorkomen.