Trovet Renal & Oxalate RID Chicken Pouch 24 x 85 gram
  • Trovet Renal & Oxalate RID Chicken Pouch 24 x 85 gram

Trovet Renal & Oxalate RID Chicken Pouch (kat) - 12 x 85 gram

€ 17,55
Inclusief BTW

De Trovet Renal & Oxalate RID voeding is een complete dieetvoeding is speciaal afgestemd op de behoefte van katten met chronisch nierfalen.

Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de Trovet Renal & Oxalate RID extra veel energie, zodat de kat bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,76
3 7.5% Tot € 3,95
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Renal & Oxalate RID voeding is een complete dieetvoeding is speciaal afgestemd op de behoefte van katten met chronisch nierfalen. Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de Trovet Renal & Oxalate RID extra veel energie, zodat de kat bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

Daarnaast is de Trovet Renal & Oxalate RID dieetvoeding speciaal afgestemd om de vorming van calciumoxalaatkristallen te verminderen. Het gebruik van kaliumcitraat heeft een urine pH verhogend effect, wat de uitscheiding van calcium in de urine vermindert. Daarnaast zorgt uitscheiding van citraat in de urine voor binding van calcium. De voeding bevat ruim voldoende vitamine B6, zodat de kans op oxalaatvorming als gevolg van een vitamine B6 tekort wordt voorkomen.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Kip (min. 22%), Varken, Tarwe, Aardappelzetmeel, Bietenpulp, Zonnebloemolie, Lijnzaad, Rijst, Erwt, Vitaminen en mineralen, Dextrose, Fructo-oligosacchariden (FOS)

Contra-indicaties

9815439

Datasheet

EAN-code:
8716811031943
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in