Shampoo's & Conditioners

We zien steeds meer dat honden te maken krijgen met huid- en vachtproblemen als gevolg van bijvoorbeeld een een voedselallergie (overgevoeligheid), omgevingsallergie of andere atopische klachten. Gelukkig zijn er ook steeds meer shampoos en conditioners op de markt om de nadelige effecten hiervan te minimaliseren en klachten zoals jeuk en roodheid aanzienlijk te verminderen.

Actieve filters

Maxani Regular Mousse - 150 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Maxani Regular Mousse - 150 ml

€ 22,75 Prijs

Maxani Regular Mousse is een gemakkelijke en effectieve reiniger met een groene thee geur die gebruikt kan worden voor het reinigen van huisdieren zoals honden, katten en konijnen die niet houden van wassen. De Maxani Regular Mousse bevat o.a. hydraterende ingrediënten, zoals kamille, calendula, panthenol en hyaluronzuur die ervoor zorgen dat de huid en vacht in optimale conditie blijven. 

De combinatie van salvia extract, vitamine B6 en zinkgluconaat reguleert de talg bij een tekort of een overmaat.

Remedy+ Yeastosol Spray - 100 ml Remedy+ Yeastosol Spray - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Remedy+ Yeastosol Spray - 100 ml

€ 19,90 Prijs

De Remedy+ Yeastosol Spray is een spray zonder antibiotica en hormonen die ingezet kan worden bij gisten (malassezia) bij honden, katten en paarden. De spray is uitermate veilig in gebruik en is handig voor het lokaal behandelen van plekken zoals oksels, tenen of de liezen.

Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Remedy+ Sweet Itch Shampoo - 500 ml

€ 14,75 Prijs

Remedy+ Sweet Itch Shampoo is een milde shampoo zonder geur- en kleurstoffen voor honden en paarden die een verzachtende en kalmerende werking heeft op de huid. De shampoo is uitermate geschikt voor honden en paarden die een gevoelige huid hebben als gevolg van allergieën of eczeem. Daarnaast Remedy+ Sweet Itch Shampoo ook preventief ingezet worden bij paarden die zicht schuren gedurende het seizoen. 

Dermoscent ATOP 7 Mousse 150 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent ATOP 7 Mousse - 150 ml

€ 22,95 Prijs

De Dermoscent Atop 7 Mousse is een verzachtende mousse die reinigt en hydrateert zonder water toe te voegen. Dit is ideaal bij honden en katten die niet graag nat gemaakt worden. De mousse zorgt ervoor dat onaangename geuren verdwijnen en helpt de beschermende barrièrefunctie van de huid te herstellen. De Dermoscent Atop 7 Mousse kan bij de volgende indicaties ingezet worden:

 • Dieren die last hebben van een droge huid.
 • Atopische huid (geïrriteerde, jeukende, droge en/of gevoelige huid) zonder secundaire huidinfecties.
 • Lokale atopische/droge plekken.
Dermoscent ATOP 7 Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent ATOP 7 Shampoo - 200 ml

€ 20,45 Prijs

De Dermoscent ATOP 7 Shampoo is een milde, verachtende crème shampoo voor honden en katten die een jeukstillende en ontstekingsremmende werking heeft. Daarnaast heeft de shampoo een hydraterende en herstellende werking voor de huid. Vooral bij dieren met een atopische huid heeft de ATOP 7 Shampoo een positief effect. 

Dermoscent EFA Physio Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent EFA Physio Shampoo - 200 ml

€ 20,45 Prijs

De Dermoscent EFA Physio shampoo is een reinigende, hydraterende, milde en zeepvrije shampoo die geschikt is voor alle huidtypen. De shampoo neutraliseert onaangename geuren en is ook geschikt voor puppy’s en kittens mee te wassen.

Dermoscent Essential 6...
Snel bekijken Quick View

Dermoscent Essential 6 Mousse Hond & Konijn - 150 ml

€ 21,95 Prijs

De Dermoscent Essential 6 Mousse voor honden en konijnen is een reinigende en hydraterende mousse voor honden en konijnen die niet graag gewassen worden. Hiermee is het mogelijk om de vacht van het dier te reinigen en onaangename geuren te laten verdwijnen zonder ze nat te hoeven maken. Het is ook goed in te zetten voor het verwijderen van urinegeuren bij incontinente dieren en het verwijderen van de onaangename geur van anaalklieren bij de hond.

Dermoscent PYOclean Mousse 150 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent PYOclean Mousse - 150 ml

€ 22,95 Prijs

De Dermoscent PYOclean mousse is een zuiverende en reinigende mousse zonder te wassen op basis van natuurlijke, antimicrobiële en antibiofilm actieve ingrediënten. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Reinigt
 • Verwijdert onaangename geuren.
 • Zuivert en herstelt de huidflora.
 • Hydrateert, verzacht en versterkt de huidbarrière.

De Dermoscent PYOclean Mousse is o.a. te gebruiken voor:

 • Oppervlakkige pyodermie (huidontstekingen veroorzaakt door bacteriën).
 • Als onderhoud bij recidiverende huidinfecties.
 • Als behandeling voor milde bacteriële interdigitale pyodermie (ontstekingen tussen de tenen).
Dermoscent PYOclean Shampoo 200 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent PYOclean Shampoo - 200 ml

€ 19,95 Prijs

Dermoscent PYOclean shampoo is een milde, reinigende shampoo met natuurlijke, antimicrobiële ingrediënten. De PYOclean shampoo reinigt en herstelt de huidflora en helpt bij het verminderen van terugkerende huidinfecties. De shampoo kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Oppervlakkige pyodermie (huidinfecties).
 • Hotspots.
 • Interdigitale pyodermie (ontstekingen een de tussenteenhuid).
 • Recidiverende huidinfecties.
Sebodex Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebodex Shampoo - 200 ml

€ 16,95 Prijs

Sebodex van Prodivet is een onderhoudsshampoo voor honden en katten die te maken hebben met huidproblemen. De shampoo zorgt ervoor dat vochtbalans en huidflora kan herstellen en behouden blijft. De shampoo is in te zetten bij de volgende indicaties:

 • Gevoelige huid.
 • Droge huid .
 • Vuile huid en vacht.
 • Vettige huid en vacht.
Bio-Life PetalCleanse Dog - 350 ml
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Bio-Life PetalCleanse Dog - 350 ml

€ 16,95 Prijs

Is uw trouwe viervoeter uw beste vriend, maar heeft u toch erge last van allergieën als gevolg van allergenen die uw hond uitstoot? Dan is er nu een oplossing!  

De PetalCleanse Dog van Bio-Life is een lotion voor honden die gebruikt kan worden bij het verwijderen van allergenen zonder de hond te hoeven wassen. De lotion zorgt ervoor dat huidschilfers en speeksel verwijderd worden en allergenen geïsoleerd worden waardoor de kans dat u allergische reageert op uw hond aanzienlijk afneemt. 

Onafhankelijk onderzoek heeft de effectiviteit van PetalCleanse Dog van Bio-Life aangetoond bij 97% van de mensen die alleen een huisdieren allergie hebben. 

Combineer voor een optimaal resultaat de Bio-Life PetalCleanse Dog met de Bio-Life Air-Cleanse.