Dieetvoedingen

Actieve filters

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre 2.0 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre

€ 26,50 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Care Veg High Fibre is een complete, graanvrije- glutenvrije en volledige vegetarische voeding met een zeer hoog vezel gehalte voor honden met overgewicht, colitis of diarree (als gevolg van vezelgevoeligheid). Doordat er geen gebruikt wordt gemaakt van dierlijke eiwitbronnen is de voeding ook geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor dierlijke eiwitten

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised  2 kg
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised

Vanaf € 24,10 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised is een complete dieetvoeding op basis van zalm en erwten voor gecastreerde en gesteriliseerde honden van alle rassen. De voeding zorgt ervoor dat je hond op een gezond gewicht blijft en geeft ondersteuning aan de huid, vacht en de urinewegen. 

Trovet Weight & Diabetic WRD Blik 6 x 400 gram
Snel bekijken Quick View

Trovet Weight & Diabetic WRD Blik - 6 x 400 gram

€ 20,95 Prijs

De Trovet Weight & Diabetic WRD is een dieetvoeding voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes. De voeding is ontwikkeld om uw hond te ondersteunen in het afvalproces. Het is een complete dieetvoeding met een verlaagd vet- en energiegehalte. Een verhoogd vezelgehalte zorgt voor verzadiging na een maaltijd. Tevens is het eiwitgehalte verhoogd om spierafbraak gedurende het afvallen te helpen voorkomen en zijn de vitaminen- en mineralengehalten in dit dieet zodanig aangepast dat er geen nutriënttekorten optreden, ondanks de lagere voedergift.

Hill's Prescription Diet...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie - 12.0 kg

€ 85,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie Hondenvoer is speciaal samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding met ontstekingsremmende werking die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. De voeding is o.a. geschikt voor honden die kampen met gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose i.c.m. obesitas.

Dit hondenvoer heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. Het verbeteren van de mobiliteit en het controleren van het gewicht van je hond begint met vroegtijdig en consequent geven van de juiste voeding.

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Large met Kip Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Large met Kip - 12 kg

€ 72,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Weight Large Breed Adult met Kip hondenvoer biedt heerlijke, klinisch bewezen voeding om gezond gewicht te bereiken en te behouden. Onze samenstelling met veel vezels en eiwitten, verrijkt met L-carnitine en kokosolie helpt het metabolisme van huisdieren ondersteunen.

Belangrijkste voordelen:

  • Veilig en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten.
  • Gezond gewichtsbehoud en langdurige gewichtsondersteuning.
  • Prebiotische vezels voor een gezonde spijsvertering.
Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Medium met Kip Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Medium met Kip

Vanaf € 72,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Weight Medium Adult met Kip hondenvoer biedt heerlijke, klinisch bewezen voeding om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Onze samenstelling met veel vezels en eiwitten, verrijkt met L-carnitine en kokosolie helpt het metabolisme van huisdieren ondersteunen.

Belangrijkste voordelen:

  • Veilig en effectief gewichtsverlies met zichtbare resultaten.
  • Gezond gewichtsbehoud en langdurige gewichtsondersteuning.
  • Prebiotische vezels voor een gezonde spijsvertering.