Hill's

Bij Hill’s laat men zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren men hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Actieve filters

Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat

Vanaf € 29,95 Prijs

Het Hill's Presciption Diet i/d Digestive Care Low Fat is een volledig dieetvoer voor honden met een extra laag vetgehalte dat o.a. ingezet kan worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals:

Door het lage vetgehalte en het hoge vezel gehalte worden de maag en darmen gekalmeerd en komt het maag- & darmstelsel snel weer tot rust.

Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram Hill's Prescription Diet A/D - 24 x 156 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care - 24 x 156 gram

€ 66,95 Prijs

Hill’s Prescription diet a/d is een licht verteerbare volledige dieetvoeding met een zeer hoog energiegehalte voor honden en katten. De A/D voeding kan ingezet worden bij o.a. ziekte en herstel na operatie. Ook is het geschikt ter ondersteuning bij lipoïdose aan de lever bij katten. De voeding bevat een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen.

Hill's Science Plan Adult Large met Kip Hill's Science Plan Adult Large met Kip
 • -15%
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult Large met Kip

Vanaf € 18,06 Normale prijs € 21,25 -15% Prijs

Hill's Science Plan Adult Large met Kip is een speciaal samengestelde diervoeding om tegemoet te komen aan de energiebehoeften van honden van grote rassen tijdens de bloei van hun leven. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten

 • Ondersteunt de gezondheid van gewrichten met glucosamine en chondroïtine.
 • Omega-6 vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht.
 • Eiwit van hoge kwaliteit voor sterke spieren.

LET OP: De 2.5 kg verpakking heeft een THT van 14-04-2024

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care - 12 x 360 gram Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care - 12 x 360 gram
 • -15%
Snel bekijken Quick View

Hill's PD I/D Digestive Care Active Biome+ - 12 x 360 gram

€ 37,36 Normale prijs € 43,95 -15% Prijs

De Hill’s Prescription Diet I/D Digestive Care Active Biome+ is een complete dietvoeding (natvoeding) voor zowel puppy’s als volwassen honden die te maken hebben met maagdarmproblemen. Door het gebruik van een laag vetgehalte wordt de kans op braken en diarree aanzienlijk verkleint. De hoge verteerbaarheid zorgt ervoor dat de voedingsstoffen zo efficiënt mogelijk worden opgenomen. De Hill’s I/D Digestive Care voeding is rijk aan elektrolyten en vitamine B die bijdragen aan een snel herstel na ziekte.

Indicaties:

 • Acute gastro-intestinale aandoeningen (braken & diarree).
 • Herstel na ziekte.
 • Maagulcus
 • Mobiliteitsaandoeningen van de maag (maagdilatatie en -torsie).
 • Obstipatie
 • Slokdarmaandoeningen
 • Verteringsproblemen

LET OP: Deze verpakking heeft een THT van 30-04-2023

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management - 12 x 370 gram
 • -15%
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management - 12 x 370 gram

€ 38,21 Normale prijs € 44,95 -15% Prijs

De Hill’s Prescription Metabolic Weight Management dieetvoeding is een complete klinisch bewezen dieetvoeding voor honden die te maken hebben met overgewicht. De voeding zorgt ervoor dat overmatig lichaamsvet verbrand wordt en beïnvloed het verbruik van calorieën. Daarnaast geeft het Hill’s Metabolic Weight Management dieet de hond sneller een verzadigd gevoel tussen de maaltijden door waardoor deze minder bedelgedrag zal vertonen. 

Uit klinische studies is gebleken dat 88% van de honden binnen 2 maanden een duidelijk gewichtsverlies vertonen. 

LET OP: De verpakkingen hebben een THT van 30-04-2023

Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Hill's Prescription Diet J/D Joint Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility

Vanaf € 37,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet J/D Mobility dieet ondersteunt honden met een neiging tot gewichtstoename (obesitas) en honden die te maken hebben met osteoartritis (artrose). Deze voeding bevat een zeer hoog gehalte aan Omega-3 (EPA) vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben op het weefsel, kraakbeen en de gewrichten.

Daarnaast bevat de voeding toegevoegde Glucosamine en Chondroïtinesulfaat voor een behoudt van een gezond kraakbeen. De L-Carnitine zorgt ervoor dat de gewichtstoename beperkt blijft.

LET OP: de 16 kg verpakking heeft een THT van 30-04-2023

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care

Vanaf € 20,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet I/D Digestive Care is een complete dieetvoeding voor zowel puppy’s als volwassen honden die te maken hebben met maagdarmproblemen. Door het gebruik van een laag vetgehalte wordt de kans op braken en diarree aanzienlijk verkleint. De hoge verteerbaarheid zorgt ervoor dat de voedingsstoffen zo efficiënt mogelijk worden opgenomen. De Hill’s I/D Digestive Care voeding is rijk aan elektrolyten en vitamine B die bijdragen aan een snel herstel na ziekte.

Indicaties:

 • Acute gastro-intestinale aandoeningen (braken & diarree)
 • Herstel na ziekte
 • Maagulcus
 • Mobiliteitsaandoeningen van de maag (maagdilatatie en -torsie)
 • Obstipatie
 • Slokdarmaandoeningen
 • Verteringsproblemen

LET OP: de 12 kg verpakking heeft een THT van 01-04-2024

Hill's PD ON-CARE Stoofpotje Kip & Groenten - 12 x 354 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's PD ON-CARE Stoofpotje Kip & Groenten - 12 x 354 gram

€ 53,95 Prijs

Wanneer bij honden een ernstige ziekte wordt vastgesteld, is het van cruciaal belang dat er aan hun voedingsbehoeften wordt voldaan. Hill's Prescription Diet ON-CARE hondenvoer is hoogwaardige voeding, samengesteld om kracht en energie te helpen behouden en om eten aan te moedigen vanaf de allereerste hap - omdat elk moment met je hond ertoe doet.

Prescription Diet ON-CARE bevat goed verteerbare voedingsstoffen die gemakkelijk worden opgenomen door het lichaam van huisdieren en bevat daarnaast de ActivBiome+ technologie - een mix van prebiotische vezels om de gezondheid van het darmmicrobioom te ondersteunen, waarvan is bewezen dat het een consistente kwaliteit van de ontlasting bevordert. Neem contact op met je dierenarts om te zien of dit de juiste voeding is voor jouw hond.

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities

Vanaf € 39,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen honden die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een Mini & een Nat variant.

Hill's Science Plan Adult met Rund Blik - 12 x 370 gram Hill's Science Plan Adult met Rund Blik - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Adult met Rund Blik - 12 x 370 gram

€ 39,95 Prijs

Je hond zal dol zijn op de smaak van Hill's Science Plan Adult met Rund vanwege zijn zachte en gladde textuur. Het heeft de perfecte balans tussen smaak en voeding voor je hond. Perfect gebalanceerd om de juiste hoeveelheid energie te leveren om het ideale lichaamsgewicht te ondersteunen van volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud.

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities

Vanaf € 17,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen honden van kleine raasen die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een variant voor grote honden & een nat variant.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje

Vanaf € 49,95 Prijs

Hill's prescription Diet i/d Low Fat Hondenvoer is een goed verteerbare, vetarme voeding waarvan is aangetoond dat het het vetgehalte in het bloed verlaagt en spijsverteringsproblemen helpt oplossen. Dit zeer goed verteerbare hondenvoer is gemaakt met Hill's baanbrekende ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotische vezels, waarvan klinisch is aangetoond dat het het darmmicrobioom snel activeert om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Stoofpotje voor Honden is speciaal samengesteld om vetgevoelige aandoeningen (zoals pancreatitis en hyperlipidemie) te helpen aanpakken en het risico op recidieven te verminderen.