Hill's

Bij Hill’s laat men zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren men hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Actieve filters

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities

Vanaf € 17,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Mini Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen honden van kleine raasen die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een variant voor grote honden & een nat variant.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Stoofpotje

Vanaf € 49,95 Prijs

Hill's prescription Diet i/d Low Fat Hondenvoer is een goed verteerbare, vetarme voeding waarvan is aangetoond dat het het vetgehalte in het bloed verlaagt en spijsverteringsproblemen helpt oplossen. Dit zeer goed verteerbare hondenvoer is gemaakt met Hill's baanbrekende ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotische vezels, waarvan klinisch is aangetoond dat het het darmmicrobioom snel activeert om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Stoofpotje voor Honden is speciaal samengesteld om vetgevoelige aandoeningen (zoals pancreatitis en hyperlipidemie) te helpen aanpakken en het risico op recidieven te verminderen.

Hill's Science Plan Puppy met Kip Blik - 12 x 370 gram Hill's Science Plan Puppy met Kip Blik - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy met Kip Blik - 12 x 370 gram

€ 39,95 Prijs

Je pup zal dol zijn op de smaak van Hill's Science Plan Puppyvoeding met Kip, met zijn zachte, gladde textuur. Het heeft de perfecte balans tussen smaak en voeding voor je hond. Perfect gebalanceerd om de juiste hoeveelheid energie te leveren om het ideale lichaamsgewicht bij pups te ondersteunen.

Deze voeding mag ook aan drachtige en zogende teven gegeven worden.

Hill's Science Plan Puppy Large met Kip Hill's Science Plan Puppy Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy Large met Kip

Vanaf € 63,95 Prijs

Hill's Science Plan Puppy Large met Kip is speciaal gemaakt met een optimaal calciumgehalte voor gecontroleerde botgroei, een unieke ontwikkelingsbehoefte van pups van grote rassen (meer dan 25 kg als ze volwassen zijn) tot 18 maanden oud. Geef ze de beste start van hun leven om hun volle potentieel te kunnen bereiken.

  • Gebalanceerde mineralen voor sterke botten en tanden.
  • DHA uit visolie voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen.
  • Hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren.
Hill's Science Plan Puppy Medium met Lam & Rijst Hill's Science Plan Puppy Medium met Lam & Rijst
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy Medium met Lam & Rijst

Vanaf € 64,95 Prijs

Hill's Science Plan Puppy Medium is een volwaardige droogvoeding met lam voor puppy's (van middelgrote honden rassen 11 t/m 25 kg) met de juiste balans van ingrediënten en mineralen om de ontwikkeling van hersenen & ogen te ondersteunen. Bevat zowel DHA van visolie als hoogwaardige eiwitten voor de groei van slanke spieren.

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini met Lam & Rijst
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini met Lam & Rijst

Vanaf € 43,95 Prijs

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini is een volwaardige voeding met lam voor kleine honden (< 15 kg lichaamsgewicht volwassen). Met een speciaal ontworpen brokgrootte, met DHA van visolie voor een gezonde ontwikkeling van ogen en hersenen en hoogwaardige eiwitten om spiergroei te ondersteunen.

De voeding mag ook gegeven worden aan drachtige en zogende teven van kleine rassen.

Hill's Science Plan Puppy Medium met Kip Hill's Science Plan Puppy Medium met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy Medium met Kip

Vanaf € 21,95 Prijs

Hill's Science Plan Puppy Medium is een volwaardige droogvoeding met kip voor puppy's (van middelgrote honden rassen 11 t/m 25 kg) met de juiste balans van ingrediënten en mineralen om de ontwikkeling van hersenen & ogen te ondersteunen. Bevat zowel DHA van visolie als hoogwaardige eiwitten voor de groei van slanke spieren.

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Puppy Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini met Kip

Vanaf € 17,85 Prijs

Hill's Science Plan Puppy Small & Mini is een volwaardige voeding met kip voor kleine honden (< 15 kg lichaamsgewicht volwassen). Met een speciaal ontworpen brokgrootte, met DHA van visolie voor een gezonde ontwikkeling van ogen en hersenen en hoogwaardige eiwitten om spiergroei te ondersteunen.

De voeding mag ook gegeven worden aan drachtige en zogende teven van kleine rassen.

Hill's Prescription Diet...
  • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie - 12.0 kg

€ 85,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie Hondenvoer is speciaal samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding met ontstekingsremmende werking die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. De voeding is o.a. geschikt voor honden die kampen met gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose i.c.m. obesitas.

Dit hondenvoer heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. Het verbeteren van de mobiliteit en het controleren van het gewicht van je hond begint met vroegtijdig en consequent geven van de juiste voeding.

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer met Kip - 12 X 370 gram

€ 43,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Hondenvoer is een volledige natvoeding ter ondersteuning van de mobiliteit en gewrichten bij honden. De voeding heeft een ontstekingsremmende werking en zorgt voor soepele gewrichten. 

De Hill's Prescription Diet J/D Mobility voeding helpt het gewrichtskraakbeen en spiermassa te behouden en ondersteunt een gezond immuunsysteem S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen.

Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje - 4 x 12 x 80 gram Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje - 4 x 12 x 80 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Healthy Cuisine Volwassen Hond Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram

€ 63,95 Prijs

Hill's Science Plan Healthy Cuisine biedt een 100% gebalanceerde en gezonde voeding met een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Hoogwaardig eiwit voor de spieren en antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Hill's Science Plan Healthy Cuisine Stoofpotjes kunnen alleen worden gegeven, gemengd met droogvoer of worden gebruikt als hartige topping om je hond te verleiden. 

Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Small & Mini Stoofpotje Kip & Rund - 4 x 12 x 80 gram

€ 63,95 Prijs

De Hill's Science Plan Stoofpotjes zijn 100% gebalanceerd en gezond, samengesteld met een onweerstaanbare smaak waar je kleine hond dol op zijn. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Hoogwaardig eiwit voor de spieren en antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Hill's Science Plan Stoofpotjes kunnen alleen worden gegeven, gemengd met droogvoer of worden gebruikt als hartige topping om je kleine hond te verleiden.