Hill's

Bij Hill’s laat men zich leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren men hun kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Actieve filters

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care

Vanaf € 34,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalenhepatische koperstapelingsziekte

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet U/D Urinary Care - 12 x 370 gram

€ 42,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet U/D Urinary Care dieet is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor honden die te maken hebben met uraat-, oxalaat- en/of cyctinestenen. De verlaagde concentratie van eiwitten, calcium en nucleïnezuren heeft een preventief effect op de vorming van deze stenen.

Daarnaast is het Hill’s U/D Urinary Care dieet door het gebruik van weinig maar zeer hoogwaardige eiwitten ook uitermate geschikt voor honden in een vergevorderd stadium van nierfalen / hepatische koperstapelingsziekte

Hill's Prescription Diet L/D Live Care Hill's Prescription Diet L/D Live Care
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet L/D Live Care

Vanaf € 18,25 Prijs

De Hill’s Prescription Diet L/D Liver Care dieetvoeding is een complete voeding voor zowel puppy’s as volwassen honden die te maken hebben met leveraandoeningen zoals chronische hepatitis, koperstapelingsziekte of porto-systemische shunt. De Hill’s L/D Live Care dieetvoeding bevat lage gehaltes aan eiwitten, natrium en koper om de lever zo min mogelijk te belasten. Daarnaast bevat het ook extra Kalium, L-carnitine, Oplosbare Vezels, Vitamine K en Zink.

Hill's Prescription Diet L/D Liver Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet L/D Liver Care - 12 x 370 gram
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet L/D Liver Care - 12 x 370 gram

€ 41,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet L/D Liver Care dieetvoeding (natvoeding) is een complete voeding voor zowel puppy’s as volwassen honden die te maken hebben met leveraandoeningen zoals chronische hepatitis, koperstapelingsziekte of porto-systemische shunt. De Hill’s L/D Live Care dieetvoeding bevat lage gehaltes aan eiwitten, natrium en koper om de lever zo min mogelijk te belasten. Daarnaast bevat het ook extra Kalium, L-carnitine, Oplosbare Vezels, Vitamine K en Zink.

Hill's Prescription Diet...
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie - 12.0 kg

€ 81,95 Prijs

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie Hondenvoer is speciaal samengesteld om je hond te helpen gemakkelijker te lopen, rennen en springen in slechts 21 dagen. Het is een complete en uitgebalanceerde voeding met ontstekingsremmende werking die alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft. De voeding is o.a. geschikt voor honden die kampen met gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose i.c.m. obesitas.

Dit hondenvoer heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. Het verbeteren van de mobiliteit en het controleren van het gewicht van je hond begint met vroegtijdig en consequent geven van de juiste voeding.

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care - 12 x 370 gram

€ 42,95 Prijs

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care voor honden met Diabetes Mellitus. Het bevat een laag suikergehalte en een optimale combinatie van vezels om de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren en een gezond gewicht te behouden.

Productkenmerken:

 • Bevat omega-3 vetzuren uit visolie.
 • Helpt bij de regulering van de bloedsuikerspiegel.
 • Helpt een gezond gewicht te behouden door een passende hoeveelheid vet en calorieën.
 • Met gemengde granen, waaronder volkoren granen (tarwe, gerst en haver).
 • Met L-carnitine en hoogwaardige eiwitten om de spiermassa te behouden.
Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill's Presciption Diet i/d Digestive Care Low Fat is een volledig dieetvoer voor honden met een extra laag vetgehalte dat o.a. ingezet kan worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals:

 • Diarree
 • Maagaandoeningen
 • Pancreatitis
 • Winderigheid

Door het lage vetgehalte en het hoge vezel gehalte worden de maag en darmen gekalmeerd en komt het maag- & darmstelsel snel weer tot rust.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Low Fat

Vanaf € 19,45 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet I/D Low Fat is een smakelijke en vezelrijke dieetvoeding voor honden die te maken hebben met maagdarm aandoeningen die goed reageren op voedingen met een laag vetgehalte zoals bijvoorbeeld: pancreatitis, exocriene pancreasinsufficiëntie, hyperlipidemie en lymfangiectasie. Door het gebruik van een hoog vezel gehalte bevordert de Hill’s I/D Low Fat voeding de groei van goede bacteriën en het herstel van de darmflora. Het lage vetgehalte in combinatie met een speciale niet irriterende textuur zorgen voor dat de kans op braken aanzienlijk minder wordt.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Stoofpotje - 24 x 156 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Stoofpotje

Vanaf € 46,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet I/D Digestive Care stoofpotje is een volledige zeer smakelijke natvoeding voor honden die te maken hebben met spijsverteringsproblemen in het maagdarm kanaal. De zeer goede verteerbaarheid en goede balans van vezels zorgt ervoor dat de kans op diarree en/of dunne ontlasting zo minimaal mogelijk blijft.

Het stoofpotje bevat o.a. Omgea 3 & 6 vetzuren, prebiotische vezels en antioxidanten ter bevordering van een gezonde darmflora. Daarnaast bevat de voeding een verhoogd gehalte aan elektrolyten en vitamine B om tekorten tegen te gaan.   

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care - 12 x 370 gram

€ 42,95 Prijs

De Hill’s Prescription Diet K/D Kidney Care is een gebalanceerde dieetvoeding (natvoeding) die ingezet kan worden als ondersteuning bij honden die te kampen hebben met een nieraandoening. Uit klinische studies is gebleken dat het Hill’s K/D Kidney Care dieet de levensduur en kwaliteit kan verbeteren. Deze voeding bevat een verlaagd eiwitgehalte. De eiwitten zijn van een zeer hoge kwaliteit zodat toch aan de eiwitbehoefte van de hond wordt voldaan. Het verlaagde natriumgehalte zorgt ervoor dat de bloedrukgehalte goed blijft en het vasthouden van vocht beperkt wordt. 

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities

Vanaf € 35,95 Prijs

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen honden die te maken hebben met huid- en maagdarmklachten als gevolg van voedingsallergieën en/of -overgevoeligheden. De gehydrolyseerde dierlijke eiwitten in deze dieetvoeding zorgen ervoor dat het risico van allergische reacties op deze voeding minimaal zijn.

Het Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities dieet maakt gebruik van gezuiverd maïszetmeel als koolhydratenbron en als vetbron wordt er gebruik gemaakt van gezuiverde dierlijke vetten en plantaardige oliën om allergische reacties te minimaliseren. 

Deze voeding is ook verkrijgbaar in een Mini & een Nat variant.

Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D
Snel bekijken Quick View

Hill's Presciption Diet Ageing and Alertness Care B/D

Vanaf € 30,95 Prijs

Hill’s Prescription Diet Ageing and Alertness Care B/D is een complete voeding voor oudere honden te maken hebben met een veranderend gedragspatroon als gevolg van de veroudering van de hersenen (dementie). Het bevat o.a. speciale antioxidanten en Omega-3 vetzuren die de werking van de hersenen bevorderen en het leerproces bij senior honden helpt bevorderen. De Hill’s Prescription Diet Ageing and Alertness Care B/D voeding bevat een laag eiwit-, fosfor- en zoutgehalte om de nieren en het hart zo min mogelijk te belasten.