Potenverzorging

Op deze pagina tref je een overzicht aan voor alle verzorgingsproducten voor je pootjes van jouw hond. Bij PetPol beschikken we o.a. over beschermende poten wax, -spray, -zalf en beschermde schoentjes voor de poten.

Actieve filters

Dermoscent BIO BALM - 50 ml
Snel bekijken Quick View

Dermoscent BIO BALM - 50 ml

€ 19,45 Prijs

Dermoscent BIO BALM is een beschermende, verzachtende, en herstellende balsem voor honden die toegepast kan worden op de bijvoorbeeld de huid, neus en pootjes. De BIO BALM is daarnaast waterbestendig en heeft een vochtregulerende werking. Hij is o.a. in te zetten bij de volgende indicaties:

 • Droge neus.
 • Ruwe of schrale huid.
 • Gebarsten voetzooltjes (bijvoorbeeld in de winterperiode).
 • Bescherming tegen de ijs en sneeuw.
Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set

€ 9,95 Prijs

De Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set is een complete set voor het trimmen van haartjes, in de oren, de neus en andere vacht in het gezicht. De set is ook ideaal voor het trimmen van haartjes tussen de pootjes. De Mikki Neat & Tidy Ear & Face Care Set bevat een extra sterke trimschaar met warmte behandelde messen en een plastic kam voor het verwijderen van uitstekende haartjes.

Mikki Hondenschoen Mikki Hondenschoen
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Mikki Hondenschoen

Vanaf € 12,95 Prijs

De Mikki hondenschoen is een beschermde en waterdichte schoen ter bescherming van de pootjes van uw hond. De Mikki hondenschoen is verkrijgbaar in 3 maten:

 • Maat 1: Afmetingen zool 6.5 x 6.5 cm (Formaat Jack Russel / West Highland Terriër) 
 • Maat 2: Afmetingen zool 7.5 x 7.0 cm (Formaat Beagle, Engele Cocker Spaniel, Staffordshire Bull Terriër)
 • Maat 3: Afmetingen zool 8.0 x 7.0 cm (Formaat Labrador Retriever / Duitse Herder)
Ecopets Paw Wax (Potenwax) - 15 ml
Snel bekijken Quick View

Ecopets Paw Wax (Potenwax) - 15 ml

€ 4,95 Prijs

Ecopets Paw Wax is een handige (niet vette) potenwax in push-up stick. De potenwax bestaat uit zuivere bijenwas en natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette afdrukken op de vloer achter te laten. De bijenwas en toegevoegde essentiële oliën hebben een zuiverende en beschermende werking. Ecopets Paw Wax is vrij van vaseline, paraffine of parabenen.

De voetzooltjes van hond of kat hebben het soms zwaar te verduren tijdens de zomer- of wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, ook het vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Ook tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, hebben de voetzooltjes veel te lijden. 

Maxani Voetbruisballetjes
Snel bekijken Quick View

Maxani Voetbruisballetjes

Vanaf € 8,95 Prijs

De Voetbruisballetjes van Maxani op basis van Kamille en Calendula hebben een ontsmettende en verachtende werking voor de pootjes van de hond en kat. Ze kunnen o.a. ingezet worden bij ontstoken pootjes of bij de behandeling van abcessen. De balletjes kunnen opgelost worden in lauwwarm water.

Douxo Pyo Pads - 30 stuks
Snel bekijken Quick View

Douxo Pyo Pads - 30 stuks

€ 17,25 Prijs

De Douxo Pyo Pads van Ceva zijn hydraterende met chloorhexidine geïmpregneerde katoenen wattenschijfjes voor het schoonmaken en verwijderen van miro-organismen op moeilijke plekken zoals huidplooien, oren en poten. De vloeistof is vrij van alcohol, olie en parabenen.

Ook bij hotspots op moeilijk reinigbare plaatsen zoals de oren, tenen en huidplooien kunnen de desinfecterende Douxo Pyo Pads hulp bieden.

Douxo S3 Seb Mousse 200 ml
Snel bekijken Quick View

Douxo S3 Seb Mousse - 150 ml

€ 19,95 Prijs

De Douxo S3 Seb Mousse is een reinigende mousse voor de huid. Het helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het vermindert uitdroging en helpt onaangename geurtjes te bestrijden. Uw huisdier krijgt weer een zachte en glanzende vacht. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook op lokale plekken zoals bijvoorbeeld huidplooien en pootjes.

Diafarm Potenwax - 50 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Diafarm Potenwax - 50 ml

€ 13,95 Prijs

Diafarm Potenwax is een makkelijk smeerbare was voor de bescherming van de voetkussentjes van uw hond tegen bijvoorbeeld ijs, sneeuw, grint, hitte en pekel. De Diafarm Potenwax legt een beschermende laag aan over de voetzooltjes en zorgt ervoor dat deze niet scheuren. 

Vetramil Paw Wax - 120 gram Vetramil Paw Wax - 120 gram
Snel bekijken Quick View

Vetramil Paw Wax - 120 gram

€ 17,95 Prijs

Vetramil Paw Wax is een potenwas met honing is speciaal ontwikkeld ter bescherming van de voetkussens van honden. Zowel in de zomer als in de winter komen de voetkussens direct in aanraking met extreme omstandigheden zoals heet asfalt, ijs, zout, sneeuw en ruwe oppervlakken. Hierdoor kunnen beschadigingen van de huid en pijnlijke kloofjes ontstaan. De hoge concentratie enzymrijke honing in Vetramil Paw Wax helpt bij een snel herstel van kloofjes.

De bijenwas vormt een beschermend laagje, waardoor de voetkussens onder alle omstandigheden in goede conditie blijven. De bittere smaak voorkomt dat honden de was oplikken.

Espree Paw Balm - 44 ml
Snel bekijken Quick View

Espree Paw Balm - 44 ml

€ 14,90 Prijs

Paw Balm van Espree is een beschermende en verzorgende balsem voor de voetkussentjes van honden en katten. Deze balm zorgt ervoor dat de pootjes van uw dier minder snel beschadigd raken bij extreem warm of koud weer en gaat de vorming van kloofjes tegen. Daarnaast kan de Espree Paw Balm ook gebruikt worden ter preventie van het uitglijden op gladde vloeren. 

Medical Pet Shirt / MPS-HLS Achterpootmouwtjes Hond Medical Pet Shirt / MPS-HLS Achterpootmouwtjes Hond
Snel bekijken Quick View

Medical Pet Shirt / MPS-HLS Achterpootmouwtjes Hond

Vanaf € 24,95 Prijs

De Medical Pet Shirt / MPS-HLS bevat twee achterpootmouwtjes ter bescherming van wonden en bandages of bij huidziekten aan de achterpoten. Gun uw trouwe vriend het comfort en de vrijheid die hij nodig heeft voor een snel herstel.

Productkenmerken: 

 • Aanbevolen door dierenartsen wereldwijd.
 • Alternatief voor de kraag.
 • Kan een achterpootbandage vervangen.
 • Honden kunnen comfortabel bewegen.
 • Veilig voor hond en omgeving.
 • Voor gebruik met het MPS-TOP Shirt 4-in-1® (Los verkrijgbaar).
 • Wasmachine wasbaar en herbruikbaar.
 • Verkrijgbaar in 6 maten.
Medical Pet Shirt / MPS-TAZ Enkele Voorpootmouw Hond Medical Pet Shirt / MPS-TAZ Enkele Voorpootmouw Hond
Snel bekijken Quick View

Medical Pet Shirt / MPS-TAZ Enkele Voorpootmouw Hond

Vanaf € 19,95 Prijs

De MPS-TAZ Enkele Voorpootmouw kan zowel voor de linker- als de rechtervoorpoot van een hond gebruikt kan worden. Geschikt om zalf af te dekken voor een optimale werking, maar ook ter bescherming van hot spots, wonden/wondjes, bandages, huidproblemen en nog veel meer.  Gemaakt van een zeer hoge kwaliteit katoen en stretchstof voor het beste comfort. Door de sluiting rondom de borstkas zeer gemakkelijk in gebruik.

Productkenmerken:

 • Aanbevolen door dierenartsen wereldwijd.
 • Alternatief voor de kraag.
 • Kan een bandage vervangen.
 • Honden kunnen comfortabel bewegen.
 • Veilig voor hond en omgeving.
 • Zowel voor de linker- als rechtervoorpoot.
 • Zachte druk kan kalmering bieden.
 • Wasmachine wasbaar en herbruikbaar.
 • Verkrijgbaar in 8 maten.