Brit

Brit Veterinary Diet beschikt over een volledig assortiment aan graanvrije dieetvoedingen voor de meest voorkomende medische aandoeningen voor de hond en de kat. De voedingen beschikken over duidelijke samenstellingen en maken geen gebruik van tarwe en maïs als ingrediënten.

Actieve filters

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic 2.0 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic 2.0 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic is een complete graanvrije voeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden wanneer deze te maken hebben met dermatologische of gastro-intestinale klachten als gevolg van een voedingsovergevoeligheid of voedingsallergie

Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden in de behandeling van dermatologische aandoeningen zoals atopie, allergie of otitis en bij chronische gastro-intestinale problemen zoals diarree en Inflammatory Bowl Disease (IBD).

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic Blik - 6 x 200 gram

€ 18,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Hypoallergenic is een complete graanvrije natvoeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden wanneer deze te maken hebben met dermatologische of gastro-intestinale klachten als gevolg van een voedingsovergevoeligheid of voedingsallergie

Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden in de behandeling van dermatologische aandoeningen zoals atopieallergie of otitis en bij chronische gastro-intestinale problemen zoals diarree en Inflammatory Bowl Disease (IBD).

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief Pouch - 12 x 85 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief Pouch - 12 x 85 gram

€ 19,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Urinary & Stress Relief is een volwaardige natvoeding op basis van kip, lever en kalkoen ter ondersteuning van de urinewegen. Het kan o.a. ingezeten worden voor:

 • Preventieve en curatieve behandeling van struvietkristallen.
 • Ter ondersteuning bij katten die stress ervaren.
 • Preventie van oxalaatkristallen.
 • Ter ondersteuning van de urinewegen.
Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Pouch - 12 x 85 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal Pouch - 12 x 85 gram

€ 19,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal is een complete, licht-verteerbare en graanvrije natvoeding op basis van kip, lever en lam voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. De voeding kan ingezet worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals acute gastro-enteritis (diarree, braken), chronische gastro-enteritis (diarree, braken), inflammatoire darmaandoeningen (IBD), slechte ontlasting (dunne ontlasting en/of diarree),  Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI) of obstipatie. 

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief
 • -20%
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief

Vanaf € 21,20 Normale prijs € 26,50 -20% Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van zalm en erwten ter ondersteuning van stressklachten bij katten. Daarnaast heeft deze voeding ook een preventieve en curatieve werking tegen struviet- en oxalaat vorming in de blaas en urinewegen.

Ook heeft Brit Grain Free Veterinary Diet Calm & Stress Relief een ondersteunende werking bij ontstekingen in de lagere urinewegen

LET OP: de 2 kg verpakkingen hebben een THT van 25-04-2024

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised

Vanaf € 26,50 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Care Sterilised is een complete en graanvrije droogvoeding op basis van zalm en erwten voor katten die ingezet kan worden na castratie en sterilisatie. Daarnaast kan deze voeding ook ingezet worden bij:

 • Spijsverteringproblemen bij katten met de neiging tot overgewicht.
 • Lipidenabsorptiestoornissen
 • Eiwitverliezende enteropathie PLE
 • Pancreatitis
 • Maldigestie
Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes 2 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Diabetes is een complete en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten die kampen met diabetes mellitus. De voeding zorgt ervoor dat de spiermassa en glucosespiegel op het juist niveau blijven. Daarnaast kan de voeding ook ingezet worden bij katten met chronische colitis. 

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal 2.0 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal 2.0 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal

Vanaf € 23,30 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Gastrointestinal is een complete, licht-verteerbare en graanvrije dieetvoeding op basis van haring en erwten voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. De voeding kan ingezet worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals acute gastro-enteritis (diarree, braken), chronische gastro-enteritis (diarree, braken), inflammatoire darmaandoeningen (IBD), slechte ontlasting (dunne ontlasting en/of diarree) of obstipatie.  

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite 2 kg Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite 2 kg
Snel bekijken Quick View

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite

Vanaf € 20,95 Prijs

Brit Grain Free Veterinary Diet Struvite is een completen en graanvrije dieetvoeding op basis van kip en erwten voor katten met zowel een preventieve als curatieve werking tegen de vorming van struvietkristallen in de blaas en urinewegen. Daarnaast kan deze dieetvoeding ook ingezet worden als onderdeel van de therapie bij idiopathische cystitis bij katten (FIC) en bacteriële infecties in de urinewegen.