Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan dieetvoedingen ter ondersteuning van een gezond maag- en darmstelsel bij jouw hond. We beschikken over voedingen van gerenommeerde merken zoals: Royal Canin, Hill's, SanimedSpecific en Trovet kunnen preventief en curatief ingezet worden bij bijvoorbeeld diarree, dunne ontlasting, winderigheid, ontstoken anaalklieren en pancreas problemen.

Actieve filters

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large met Kip

Vanaf € 20,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large is een droogvoeding voor honden met kip speciaal samengesteld voor een gezonde spijsvertering. Met prebiotische vezels om om een gezonde darmflora te voeden en een gebalanceerde microbioom te ondersteunen en vitamine E & omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. Deze droogvoeding gebruikt prebiotische vezels om het microbioom van je middelgrote volwassen hond te voeden voor een optimale gezonde spijsvertering

Hill's Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini met Kip

Vanaf € 16,50 Prijs

Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini is een droogvoeding met kip voor kleine honden voor een optimale spijsvertering en glanzende vacht. Met eiwitten als eerste ingrediënt en klinisch bewezen antioxidanten waar kleine honden voordeel van hebben. Deze voeding gebruikt prebiotische vezels om het microbioom van je kleine hond te voeden voor een optimale spijsvertering

Hill's SP Adult Perfect Digestion Large met Kip & Bruine Rijst - 14 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Large met Kip & Bruine Rijst - 14 kg

€ 74,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Large Breed Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Adult Perfect...
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Medium met Kip & Bruine Rijst

Vanaf € 20,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Medium Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Adult Perfect Digestion Small & Mini met Kip & Bruine Rijst
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Small & Mini met Kip & Bruine Rijst

Vanaf € 16,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Small & Mini Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Perfect Digestion met Kip & Groenten Blik - 12 x 363 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Perfect Digestion met Kip & Groenten Blik - 12 x 363 gram

€ 36,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Adult hondenvoer met Kip bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg

€ 22,68 Normale prijs € 25,20 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS is een volledig dieetvoeder voor pups en volwassen honden (van kleine honden rassen <10kg) die de huidfunctie ondersteunt in het geval van dermatose en overmatig haarverlies. De voeding reduceert symptomen van voedingsintolerantie en (acute) intestinale absorptieproblemen en compenseert voor maldigestie. Het dieet bevat geselecteerde en een gelimiteerd aantal eiwit- en koolhydraatbronnen en is zeer goed verteerbaar. Het bevat verhoogde concentraties natrium en kalium en hoge concentraties van de essentiële vetzuren linolzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 

Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's PD I/D Digestive Care Low Fat - 12 x 360 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill's Presciption Diet i/d Digestive Care Low Fat is een volledig dieetvoer voor honden met een extra laag vetgehalte dat o.a. ingezet kan worden bij gastro-intestinale aandoeningen zoals:

 • Diarree
 • Maagaandoeningen
 • Pancreatitis
 • Winderigheid

Door het lage vetgehalte en het hoge vezel gehalte worden de maag en darmen gekalmeerd en komt het maag- & darmstelsel snel weer tot rust.

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Sensitive Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Sensitive
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Sensitive

Vanaf € 19,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet I/D Sensitive / Digestive Care is een volledige smakelijke dieetvoeding voor honden die te maken hebben met maagdarmproblemen en/of een voedselovergevoeligheid. Deze voeding die langdurig gegeven kan worden bevat zorgvuldig geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen die helpen de symptomen van voedselovergevoeligheden te verkleinen. De Hill’s I/D voedingen zijn zeer energierijk waardoor maar kleinere hoeveelheden gegeven dienen te worden en de gastro-intestinale belasting zo laag mogelijk blijft. Door het gebruik van natuurlijke vezelbronnen met een hoge verteerbaarheid worden alle voedingsstoffen zo optimaal mogelijk benut.

Specific Allergen Management Plus COW-HY - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COW-HY - 6 x 300 gram

€ 16,63 Normale prijs € 18,48 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COW-HY is een natvoeding in patévorm voor o.a. honden die te maken hebben met een voedselovergevoeligheid en/of -intolerantie. De voeding is samengesteld op basis van gehydrolyseerd zalmeiwit waardoor overgevoeligheidsreacties bijna niet meer kunnen voorkomen. Ook is de voeding rijk aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid, gezonde vacht en soepele gewrichten. 

Indicaties:

 • Acute gastro-enteritis (maag- & darmontsteking)
 • Colitis (dikke darm ontsteking)
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie, EPI
 • Huidprobleem door atopie, vlooienallergie of een combinatie van deze allergieën
 • Inflammatory Bowel Disease, IBD (Prikkelbare Darm Syndroom)
 • Malabsorptie en maldigestie
 • Spijsverteringsproblemen
 • Voedselallergie- of intolerantie
Specific Food Allergy Management CDW - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDW - 6 x 300 gram

€ 16,63 Normale prijs € 18,48 -10% Prijs

Specific Food Allergen Management CDW is een natvoeding in patévorm voor honden die te maken hebben met een voedselovergevoeligheid en/of intolerantie. Daarnaast is het ook mogelijk om dit dieet in te zetten bij honden met spijsverteringsproblemen zoals dunne ontlasting of diarree. De ingrediënten (lam & rijst) veroorzaken over het algemeen zeer weinig overgevoeligheidsreacties. 

Specific Allergen Management Plus
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY

Vanaf € 21,11 Normale prijs € 23,46 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgevingsgerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.