Dieetvoedingen

Bij PetPol beschikken we over een breed assortiment aan dieetvoedingen ter ondersteuning van een gezond maag- en darmstelsel bij jouw hond. We beschikken over voedingen van gerenommeerde merken zoals: Royal Canin, Hill's, SanimedSpecific en Trovet kunnen preventief en curatief ingezet worden bij bijvoorbeeld diarree, dunne ontlasting, winderigheid, ontstoken anaalklieren en pancreas problemen.

Actieve filters

Specific Allergen Management Plus
  • -20%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY

Vanaf € 18,77 Normale prijs € 23,46 -20% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgevingsgerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Specific Digestive Support CID
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Digestive Support CID

Vanaf € 18,87 Normale prijs € 20,97 -10% Prijs

Specific Digestive Support CID is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden die te maken hebben met spijsverteringsproblemen. De voeding bevat een verlaagd gehalte aan vezels om en voor te zorgen dat de spijsvertering vergemakkelijkt wordt en de opname van voedingsstoffen soepeler verloopt. De Specific Digestive Support CID is rijk aan mineralen en vetoplosbare vitamine om de verminderde opname van voedingsstoffen als gevolg van braken en diarree te compenseren. 

Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction - 12 x 350 gram Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction - 12 x 350 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction - 12 x 350 gram

€ 41,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet R/D Weight Reduction is een volledige dieetvoeding (natvoeding) voor volwassen honden die te maken hebben met overgewicht. Daarnaast is deze voeding ook in te zetten bij honden die te maken hebben met suikerziekte (diabetes mellitus) of honden met een darmaandoening met behoefte aan een vezelrijke voeding (colitis / constipatie). Door hebt gebruik van een hoog vezel gehalte treed er eerder een verzadigd gevoel op bij de hond, waardoor deze minder grote porties nodig heeft om aan het hongergevoel te voldoen.

Daarnaast zorgt de Hill’s R/D Weight Reduction voeding ook voor een minimalisering in schommelingen in de bloedsuikerspiegel waardoor de dagelijkse insuline gift verlaagd kan worden.

Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss

Vanaf € 35,95 Prijs

Het Hill’s Prescription Diet R/D Weight Loss is een volledige dieetvoeding voor volwassen honden die te maken hebben met overgewicht. Daarnaast is deze voeding ook in te zetten bij honden die te maken hebben met suikerziekte (diabetes mellitus) of honden met een darmaandoening met behoefte aan een vezelrijke voeding (colitis / constipatie). Door hebt gebruik van een hoog vezel gehalte treed er eerder een verzadigd gevoel op bij de hond, waardoor deze minder grote porties nodig heeft om aan het hongergevoel te voldoen.

Daarnaast zorgt de Hill’s R/D Weight Reduction voeding ook voor een minimalisering in schommelingen in de bloedsuikerspiegel waardoor de dagelijkse insuline gift verlaagd kan worden.

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large met Kip

Vanaf € 20,95 Prijs

Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach & Skin Medium & Large is een droogvoeding voor honden met kip speciaal samengesteld voor een gezonde spijsvertering. Met prebiotische vezels om om een gezonde darmflora te voeden en een gebalanceerde microbioom te ondersteunen en vitamine E & omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. Deze droogvoeding gebruikt prebiotische vezels om het microbioom van je middelgrote volwassen hond te voeden voor een optimale gezonde spijsvertering

Hill's Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini met Kip
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini met Kip

Vanaf € 16,50 Prijs

Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach & Skin Small & Mini is een droogvoeding met kip voor kleine honden voor een optimale spijsvertering en glanzende vacht. Met eiwitten als eerste ingrediënt en klinisch bewezen antioxidanten waar kleine honden voordeel van hebben. Deze voeding gebruikt prebiotische vezels om het microbioom van je kleine hond te voeden voor een optimale spijsvertering.

Hill's SP Adult Perfect Digestion Large met Kip & Bruine Rijst - 14 kg
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Large met Kip & Bruine Rijst - 14 kg

€ 74,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Large Breed Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Adult Perfect...
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Medium met Kip & Bruine Rijst

Vanaf € 20,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Medium Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Adult Perfect Digestion Small & Mini met Kip & Bruine Rijst
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Adult Perfect Digestion Small & Mini met Kip & Bruine Rijst

Vanaf € 16,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Small & Mini Adult hondenvoer met Kip & bruine Rijst bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Hill's SP Perfect Digestion met Kip & Groenten Blik - 12 x 363 gram
Snel bekijken Quick View

Hill's SP Perfect Digestion met Kip & Groenten Blik - 12 x 363 gram

€ 36,95 Prijs

Hill's Science Plan Perfect Digestion Adult hondenvoer met Kip bevat ActivBiome+, Hill's exclusieve combinatie van prebiotica die snel helpt om het unieke microbioom van je huisdier te voeden en in balans te houden. Ondersteunt een optimale spijsvertering en een gezond microbioom. Bevordert een regelmatige en gezonde ontlasting met onze speciale combinatie van prebiotica. Heerlijk voer met haver & gerst biedt gebalanceerde voeding voor het algemene welzijn en helpt huisdieren zich op hun best te voelen.

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS - 2 kg

€ 22,68 Normale prijs € 25,20 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY-XS is een volledig dieetvoeder voor pups en volwassen honden (van kleine honden rassen <10kg) die de huidfunctie ondersteunt in het geval van dermatose en overmatig haarverlies. De voeding reduceert symptomen van voedingsintolerantie en (acute) intestinale absorptieproblemen en compenseert voor maldigestie. Het dieet bevat geselecteerde en een gelimiteerd aantal eiwit- en koolhydraatbronnen en is zeer goed verteerbaar. Het bevat verhoogde concentraties natrium en kalium en hoge concentraties van de essentiële vetzuren linolzuur, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). 

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Liquid - 3 x 200 ml
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Liquid - 3 x 200 ml

€ 27,23 Normale prijs € 30,25 -10% Prijs

De Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Liquid voeding is een vloeibare (sonde)voeding met een laag vetgehalte ter bevordering van de spijsvertering en regulering van de opbouw en afbraak van vetten bij de hond. De voeding bevat een hoog energiegehalte ter ondersteuning van de zieke of verzwakte hond. 

Deze voeding is ook geschikt om in te geven als sondevoeding. Vraag wel eerst advies aan uw dierenarts over het toedienen van voeding met een sonde.