• Nieuw
Maxi Guard Oral Cleansing Gel met Vitamine C - 110 ml
  • Maxi Guard Oral Cleansing Gel met Vitamine C - 110 ml

Maxi Guard Oral Cleansing Gel met Vitamine C - 110 ml

€ 21,95
Inclusief BTW

Maxi Guard Oral Cleansing Gel met Vitamine C is een gel waarmee je het gebit kunt van je dier kunt reinigen. Het bevat een unieke formule met zinkascorbine dat tandvleesontstekingen helpt te voorkomen. Het kan voor of na een gebitsbehandeling gebruikt worden om een gezond gebit te behouden. Het bevat taurine om een vieze adem te neutraliseren. De gel is smaakvrij, zodat dieren het goed accepteren. Deze reinigingsgel reinigt en verfrist en kan met of zonder tandenborstel gebruikt worden. Vitamine C is belangrijk voor het vormen van collageen, wat het belangrijkste eiwit is in de tandvleesstructuur. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,20
3 7.5% Tot € 4,94
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Maxi Guard Oral Cleansing Gel met Vitamine C is een gel waarmee je het gebit kunt van je dier kunt reinigen. Het bevat een unieke formule met zinkascorbine dat tandvleesontstekingen helpt te voorkomen. Het kan voor of na een gebitsbehandeling gebruikt worden om een gezond gebit te behouden. Het bevat taurine om een vieze adem te neutraliseren. De gel is smaakvrij, zodat dieren het goed accepteren. Deze reinigingsgel reinigt en verfrist en kan met of zonder tandenborstel gebruikt worden. Vitamine C is belangrijk voor het vormen van collageen, wat het belangrijkste eiwit is in de tandvleesstructuur.

Toediening / Dosering

Breng een druppel aan op de bovenste tanden en tandvlees achteraan. Door de natuurlijke reinigingsbeweging van de bek zal de gel verdeeld worden over het gebit. Als je een tandenborstel gebruikt, kun je beter 30 seconden wachten zodat de gel al verdeeld is over het gebit.

  • Puppy's en katten < 3 kg: 0.5 druppel.
  • Katten > 3 kg: 1 druppel.
  • Kleine honden 3 t/m 8 kg: 1-3 druppels.
  • Middelgrote honden 9 t/m 14 kg: 3-4 druppels.
  • Grote honden 15 t/m 44 kg: 4-6 druppels.
  • Hele grote honden >45 kg: 6-8 druppels.

Samenstelling / Ingrediënten

Gedeïoniseerd water, Zinc gluconaat, Ascorbinezuur (Vitamine C), Methylcellulose, Taurine, Methylparabeen, Propylparabeen, Bevat mogelijk Zinc sulfaat.

Waarschuwingen

  • Lees voor gebruik de bijsluiter.
  • Bij sommige katten kan vitamine C wel zorgen voor een toename van speekselafscheiding.
9816470

Datasheet

EAN-code:
5055141571709
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in