• -10%
Specific F/C-IN-L Intensive Support - 6 x 395 gram
  • Specific F/C-IN-L Intensive Support - 6 x 395 gram

Specific F/C-IN-L Intensive Support Liquid - 395 gram

€ 6,95
€ 6,26 10% korting
Inclusief BTW

De Specific Intensive Support Liquid F/C-IN-L is een volledig vloeibaar dieetvoeder voor honden en katten voor nutritioneel herstel, convalescentie en lipidose van de lever bij katten. Het dieet bevat een hoog energiegehalte, hoge concentraties aan essentiële nutriënten en goed verteerbare ingrediënten. Het bevat ook hoge concentraties aan omega-3 vetzuren afkomstig uit visolie en ß-1,3/1,6-glucanen die het immuunsysteem ondersteunen.

Deze voeding is zeer smakelijk en uitermate geschikt voor honden en katten die te maken hebben met herstel na ziekte en/of operatie. Geef dit voer op kamer- of lichaamstemperatuur en in meerdere kleine porties per dag om de eetlust aan te wakkeren.

Aantal
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Specific Intensive Support Liquid F/C-IN-L is een volledig vloeibaar dieetvoeder voor honden en katten voor nutritioneel herstel, convalescentie en lipidose van de lever bij katten. Het dieet bevat een hoog energiegehalte, hoge concentraties aan essentiële nutriënten en goed verteerbare ingrediënten. Het bevat ook hoge concentraties aan omega-3 vetzuren afkomstig uit visolie en ß-1,3/1,6-glucanen die het immuunsysteem ondersteunen.

Deze voeding is zeer smakelijk en uitermate geschikt voor honden en katten die te maken hebben met herstel na ziekte en/of operatie. Geef dit voer op kamer- of lichaamstemperatuur en in meerdere kleine porties per dag om de eetlust aan te wakkeren.

Toediening / Dosering

Doseertabel Specific FC-IN-L

Samenstelling / Ingrediënten

Kip, magere melkpoeder, visolie, mineralen, eipoeder, dierlijk vet (kip), vitaminen en spoorelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), taurine, fructo-oligosacchariden, gist (bron van  ßβ-1,3/1,6-glucanen), L-carnitine.

Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zie voor meer informatie over deze voeding de bijsluiter.

9822714

Datasheet

BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in