Trovet Renal & Oxalate RID Blik 6 x 400 gram
  • Trovet Renal & Oxalate RID Blik 6 x 400 gram

Trovet Renal & Oxalate RID Blik (hond) - 6 x 400 gram

€ 20,95
Inclusief BTW

De Trovet Renal & Oxalate RID is een dieetvoeding voor volwassen honden met onvoldoende nierfunctie oftewel chronisch nierfalen. Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de voeding extra veel energie, zodat de hond bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,10
3 7.5% Tot € 4,71
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Renal & Oxalate RID is een dieetvoeding voor volwassen honden met onvoldoende nierfunctie oftewel chronisch nierfalen. Het bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te beperken. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bevat de voeding extra veel energie, zodat de hond bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien.

De Trovet Renal & Oxalate RID dieetvoeding is eveneens speciaal afgestemd om de vorming van calciumoxalaatkristallen te verminderen. Het gebruik van kaliumcitraat heeft een urine pH verhogend effect, wat de uitscheiding van calcium in de urine vermindert. Daarnaast zorgt uitscheiding van citraat in de urine voor binding van calcium. De voeding bevat ruim voldoende vitamine B6, zodat de kans op oxalaatvorming als gevolg van een vitamine B6 tekort wordt voorkomen.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Varken, Rijst, Kip, Zonnebloemolie, Zalm, Dextrose, Vitaminen en mineralen, Bietenpulp, Cellulose

Verpakkingsvorm

6 x blikken met natvoeding van 400 gram

Contra-indicaties

  • Puppy’s
  • Drachtige en lacterende honden
  • Struviet urolithiasis

9815328

Datasheet

EAN-code:
8716811000895
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in