Trovet Regulator OHD
  • Trovet Regulator OHD

Trovet Regulator OHD (hond)

€ 23,95
Inclusief BTW

De Trovet Regulator OHD is een licht verteerbare, hypoallergene dieetvoeding voor honden met voedselovergevoeligheid. De dierlijke eiwitten in Regulator zijn gehydroliseerd. Dit betekent dat de eiwitten in dit dieet zodanig verkleind zijn dat ze door het afweersysteem van het lichaam niet snel als lichaamsvreemd worden ervaren. Hierdoor is de kans op het ontstaan van een allergische reactie bij het volgen van dit dieet beduidend lager.

Daarnaast bevat Regulator een hoog gehalte aan de omega 3 visolie-vetzuren EPA en DHA en het omega 6 vetzuur GLA. Deze vetzuren staan bekend om hun ontstekingsremmende en huidondersteunende werking. Onderzoek heeft aangetoond dat deze vetzuren de klachten van jeuk en ontstekingen in de huid bij allergische honden kunnen verminderen.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 4,79
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Regulator OHD is een licht verteerbare, hypoallergene dieetvoeding voor honden met voedselovergevoeligheid. De dierlijke eiwitten in Regulator zijn gehydroliseerd. Dit betekent dat de eiwitten in dit dieet zodanig verkleind zijn dat ze door het afweersysteem van het lichaam niet snel als lichaamsvreemd worden ervaren. Hierdoor is de kans op het ontstaan van een allergische reactie bij het volgen van dit dieet beduidend lager. Daarnaast bevat Regulator een hoog gehalte aan de omega 3 visolie-vetzuren EPA en DHA en het omega 6 vetzuur GLA. Deze vetzuren staan bekend om hun ontstekingsremmende en huidondersteunende werking. Onderzoek heeft aangetoond dat deze vetzuren de klachten van jeuk en ontstekingen in de huid bij allergische honden kunnen verminderen.

De combinatie van gehydroliseerde eiwitten met een hoog gehalte aan omega 3 en 6 vetzuren, uit vis- en borageolie, maakt Regulator uitermate geschikt voor honden die allergisch reageren op componenten in de voeding, maar ook op omgevingsfactoren zoals pollen, vlooien of huisstofmijt.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Vis (hydrolisaat), Aardappeleiwit, Pluimveevet, Visolie, Bietenpulp, Mineralen, Soja eiwit (hydrolisaat), Gevogeltelever (hydrolisaat), Borage olie, Lijnzaadolie

9815437

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811001472

Je bent misschien ook geïnteresseerd in